Selam canım daha 12. Gün herşey değişebilir kırmızıları görene kadar
Harika haber canım darısı pozitife inşallah
Ahahah evet yengeçler öyle
ama kesin istiyoruz minnoşu bu defa
Yazarım kuzucum
Yarın yazayım , biraz uzun benimki bayılcak gibi yorgunum şuan
Selam canım iyiyim sen nasılsın detaylıya girdin mi
Hazırlanın mafya team
Etkiler canım erken ya da geç olabilir
Off off ne umduk ne bulduk. Neyseki birkaç gün sonra sürecin başlıyor hadi bismillah
Canım ben sana yazarım merak etme
Bitti kuzuş baygın yatıyorum
Kuzu valla dedim bundan sonra her cuma gelsin. Ben yapamayacağım inan çok kötü oldum. Hamişlik hamd olsun şimdilik iyi ağrım yok maşallah inşallah böyle devam ederiz
Canım cüzi diye biliyorum ama alınıyor
Aşko kadın geldi de ben dünden yorgunum
kadına yaptırmayacaklarımı yaptım
Kaçıncı gün porti
Kuzum iyi geçmesine çok sevindim artık testi bekleyeceğiz
pozitif göreceğiz inşallah. Merak etme ben araba filan da kullandım kasislerden geçtim birşey olmadı etkilemez öyle
Yok kız sen hasta değilsin yatma sakınkan dolaşımı transferden sonra çok önemli benim Dr um hareket et dedi bana
Oyyyy muhakkak foto bekliyorum
Canım türlü sebepleri olabilir. Belirti arama kırmızıları bekleyelim bakalım inşallah bebişin seninledir
Canım benim bu habere çok üzüldüm. Biz
@shlls nin gebeliğini 14. Gün erken gebelik testinde çok silik çizgiyle 10 müdür bir değerle öğrendik geç döllenmeydi ama ilaç kullanman gidişatın açısından önemli koronada. Birşey diyemiyorum
Yazık kız dötüme
Yok hayatım ben transfer oldum ayağa kalktım doktorumun hemşirenin elini sıkıp tşk ettim. Dr um da harika dedi. Sen hasta değilsin sadece transfer oldun hasta gibi yatmanı istemiyorum dedi ama prosedür olarak transfer yapılan odadan sedye ile çıkmalıydım öyle çıkardılar
Vallahi ben birşey yapmadım kız sadece başında bekledim ki savsaklamasın o sırada çamaşırlarımı yıkadım astım kadın gittikten sonra alışveriş yaptım geldim annem geldi bende kalıyor bugün yemeği filan hep o yaptı çünkü baygınlık geçirecek gibiyim