- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.701
Ben yarın gidiyorum doktora gençler arada yerime bakan arkadaş 1 hafta izin almış pazartesi göndermez beni müdürüm die yarına çektim randevuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım benim onlar öyle kızınca sanki dikkatsizlik yaptım gibi hissettim birde çok hızlı eğildim oturdum sedyeye dedim hemşire bunu görse kırmızı kartı gösterirBnde kaldırmıştım hemşireyi görmek için hasta bakıcı tekrar kaldırmıyım die kafamı başımda bekledi ama korkma bnde 2.5 saatlik yol geldim tutunacagı varsa tutunur bebgm poztf düşün yeter herşey güzel olacak Allahın izni ile
Ayyy çok heyecanlı güzel geçsin inşallah canımBen yarın gidiyorum doktora gençler arada yerime bakan arkadaş 1 hafta izin almış pazartesi göndermez beni müdürüm die yarına çektim randevuyu
Yok canım, 1 yıl deneyip olmamak yeterliydi sanırımEvliliğin yılı falan önemli değil demi canımm
Bir fikrim yok açıkçası canımKızlar ya öğlen uzandım uyudum biraz yorgundum baya o sırada karnıma adet sancısı gibi sancı oluştu sanki heran adet olacakmışım gibi. Biraz önce de sanki sol tarafıma biri yumruk attı gibi büzüşme oldu gibi bi ağrı saplandı bu ne olaki daha adetime 8 gün var
Acaba akintim yok bu ay içerde mı birikiyor yoksa allah korusun gebelik belirtisinde böyle şeyler olur mu kiBir fikrim yok açıkçası canım
Çok geçmiş olsun canım. Bu konuda birşey dememiz zor canım. Ama ilaç kullanmak da rahat geçirmek açısından önemli. Ben ilacı geç kullandım çok kötü oldumKizlar bugun size yazmıştım hatırlarsınız covid testim pozitif çıkarsa diye gebelik testi de yaptırmıştım catlamanin 11.gunu bugün gebelik testim negatif covid testim pozitif çıktı. Kesin yoktur dimi ona göre covid ilacını icicem
Kanda deger dusukte olsa cikardi benceKizlar bugun size yazmıştım hatırlarsınız covid testim pozitif çıkarsa diye gebelik testi de yaptırmıştım catlamanin 11.gunu bugün gebelik testim negatif covid testim pozitif çıktı. Kesin yoktur dimi ona göre covid ilacını icicem
Çok geçmiş olsun canım. Bu konuda birşey dememiz zor canım. Ama ilaç kullanmak da rahat geçirmek açısından önemli. Ben ilacı geç kullandım çok kötü oldum
Cok teşekkürler kızlar.Kanda deger dusukte olsa cikardi bence
Cok gecmis olsunn canim
Umarim en az sorunla atlatirsin
Suphen varsaa saglik kurulusuyla konus istersen
Nası yani canım transferden sonra hiç kımıldamadan yatmak mı gerekiyorbende tecrübelerinizden faydalanayımBnde kaldırmıştım hemşireyi görmek için hasta bakıcı tekrar kaldırmıyım die kafamı başımda bekledi ama korkma bnde 2.5 saatlik yol geldim tutunacagı varsa tutunur bebgm poztf düşün yeter herşey güzel olacak Allahın izni ile
Transferden sonra belli bi süre kaldırmıyolar canım bekletiyorlar sonra serbestNası yani canım transferden sonra hiç kımıldamadan yatmak mı gerekiyorbende tecrübelerinizden faydalanayım
Skrkz17 canım inşallah tutunur sana sağlıkla sıhhatle ilerler hamileliğin sağlıkla da kucağına alırsın inşallah ne güzel heyecanlı bekleyiş
İnşAllah canım benim inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun sen ne zaman başlıyorsunNası yani canım transferden sonra hiç kımıldamadan yatmak mı gerekiyorbende tecrübelerinizden faydalanayım
Skrkz17 canım inşallah tutunur sana sağlıkla sıhhatle ilerler hamileliğin sağlıkla da kucağına alırsın inşallah ne güzel heyecanlı bekleyiş
Yaaa çok iyi yapmışsın kız erkenden göreceksin bu sayedeBen yarın gidiyorum doktora gençler arada yerime bakan arkadaş 1 hafta izin almış pazartesi göndermez beni müdürüm die yarına çektim randevuyu
Bende adetimi bekliyorum gelince 2 yada 3 günü gitcem rapor işlerine başlıcam bakalım şimdiden heyecan basıyorİnşAllah canım benim inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun sen ne zaman başlıyorsun
Kadini bosuna cagirdiki ztnn
Karaciger enzimi tekrardan yükselmis canim oyuzden kuru ilaclar kesilcek