- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.801
Herkesa gittimii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekmeyen internetimle cama yapışan ben varımHerkesa gittimii
Annendemisin sen tatlimÇekmeyen internetimle cama yapışan ben varım
Evet aşkoo internet çok yoruyor beni mesajı gönderirken telefonu cama yapıştırıyorumAnnendemisin sen tatlim
temizlik yapmadık daha gider miyimHerkesa gittimii
ben de annemdeyim canımEvet aşkoo internet çok yoruyor beni mesajı gönderirken telefonu cama yapıştırıyorum
Esimle uyumadan once gorustum canim oksijen destegiyle süreci kolaylastiyorlar sanirim
Geçmiş olsun asko ben kaçırdım konuyu rica etsem özet geçebilir misin?Esimle uyumadan once gorustum canim oksijen destegiyle süreci kolaylastiyorlar sanirim
Tutulma ilerlemesin die mi acabaa.
Bide balgam sokturucu uyguluuyorlar herhaldeki oksurukleri artmis,temizlesinn die
Oo iyizzzben de annemdeyim canım
Korona testimiz pozitif cikti canimGeçmiş olsun asko ben kaçırdım konuyu rica etsem özet geçebilir misin?
kuzuş bakalım bugn olacak mı bekliyorum göz korneası ile ilgili bi sürü şey yazıyo nette progesteron hormonu yükseldikçe olurmuş eğer bugnde olursa doktora gidermDikkat et canım ya hamilesin diye dedim direkt git doktora diye ihmale gelmez aman diyim. Vaktin varsa hemen git en azından için rahatlar
idareli kullanıyor ama yarın gelir artık bugn son mapus günüonu dün edaecoo götürdü, henüz kirletmemiş
kuzu baktırabilirsin istersen tekrar sen blrsn ama gelmiyorsa eğer sıktıgın zmn sorun yokturYok canım gelmiyor şükür 1 buçuk ay önce içtim canım
öyle yapıcam bbgm bugn olacak mı merkla bekliyorummBas agrisi hormonlardan dolayi arada olabiliyor canim. Ama goz kararmasi genelde tansiyondan yada acliktan olur. O anda belki tansiyonun dusuyodur.tekrarlarsa doktorunla bi gorus.
ayyyyy süper haber kuzucummm hadi allahım utandırmasınn inşallah bebişin sana gelir bbgm bu sfer allahım daha çok aratmasınBebekler yarın ovitrelle cuma da nasipse aşılama olacak Ramazan öncesi rabbim nasip eder inşallah bayramda bayramı yaşatır bana