- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.781
Hem de çok belli. Çok özledimmmmAyy iyi bari canım dönsün yaa belli oluyor yokluğu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de çok belli. Çok özledimmmmAyy iyi bari canım dönsün yaa belli oluyor yokluğu
Ban yedi canım. Olaylara karıştı
Ay kiz güldürdün beniMapus damında
Oda özlemiştir eminim ayy iyi bari perşembe gelcekmiş cuma transferim var benim sizlerden fikir almak iyi olur rahatlatıyorHem de çok belli. Çok özledimmmm
ayy senin transfer S Spagetti bolonez ın da aşılaması var. İnşallah ikinizden de güzel haberler alırızOda özlemiştir eminim ayy iyi bari perşembe gelcekmiş cuma transferim var benim sizlerden fikir almak iyi olur rahatlatıyor
evet özlemişşşşşşOda özlemiştir eminim ayy iyi bari perşembe gelcekmiş cuma transferim var benim sizlerden fikir almak iyi olur rahatlatıyor
erken mi uyudu acaba ben de merak içindeyimedaecoo canım nasıl oldun
Hadi yaa inşallah güzel hayırlı haberler alırızayy senin transfer S Spagetti bolonez ın da aşılaması var. İnşallah ikinizden de güzel haberler alırız
Valla canım bayadir yazmıyor bende ondan merak ettim birde rahatsız gibiydi inşallah bi sıkıntı yoktur uyuyup dinleniyordurerken mi uyudu acaba ben de merak içindeyim
İnşallah canım. Akşam da etiket yaptım, ses gelmediValla canım bayadir yazmıyor bende ondan merak ettim birde rahatsız gibiydi inşallah bi sıkıntı yoktur uyuyup dinleniyordur
Allahim insallah bekleyen herkes şu bayrama agzimizin tadiyla bayram havasinda girmek nasip olsunayy senin transfer S Spagetti bolonez ın da aşılaması var. İnşallah ikinizden de güzel haberler alırız
Bence uyuyor canım uyanık olsa 5 dkka bile olsa gelirİnşallah canım. Akşam da etiket yaptım, ses gelmedi
Bende bekledim ama cevap yokerken mi uyudu acaba ben de merak içindeyim
İnşAllah canım Rabbim şu mübarek gün hatırına herkesin yüzünü güldürsünAllahim insallah bekleyen herkes şu bayrama agzimizin tadiyla bayram havasinda girmek nasip olsun
Allahim insallah bekleyen herkes şu bayrama agzimizin tadiyla bayram havasinda girmek nasip olsun
aminnnnnİnşAllah canım Rabbim şu mübarek gün hatırına herkesin yüzünü güldürsün
Bir adet L Limonlu Su gördüm sanki
bir taneye öpeyim en azındanAsko koydeyim ve internet beni deli ediyor çekmiyor
Yaa aşkoo ne kadar güzel emoji varsa atmak istiyorum sanabir taneye öpeyim en azından