- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.921
doktorunu dinlesen iyi olmaz mı? bir bildiği var ki sana d.k ilacı veriyor. eğer doktoruna güvenmiyosan da doktorunu değiştirmelisin. Rabbim yardm etsin :S dua ediyorum senin için de. İnş kolaylıkla atlatırsın bu dönemi :sKızlar Selam. Kontrolüm vardı ve malesef kist olmuş. Doğum kontrol hapı vermek istedi ama ben artık ilaç icmekten bıktığım için kullanmak istemedim. Doktorum devletten özele geçecek 1 ay sonra. Napcagimi bilmiyorjm asilama yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. Şimdilik 1 ay dinlenme yumurtlama falan takip etmicem
Valla kuzum degistirmeyi dusunmuyorum cunku çok ihtyacim varyaaa bu çok önemli bi karar ama? bence fikrini değiştirirsin.
Canım o tarif ettiğin bana ani hareket ettiğimde oluyor göğüs hassasiyetim de olmuştu insAllah senin için de hamilelik belirtisidrKizlar ben size asıl birsey demeyi unuttum dün yazacaktim dün koltukta otryodum esimm su istedi birden kalktim kasiklarima bir sanci girdi yani sanki çekilir gibi iki tarafliydi cok tuhafti ve yine dunden beri goguslerim nereye degse uclari çok açıyor adete 6 gün kalldi kizlarLaRisaCca @damlacik88 Fit mutlu anne RabiaGunes
Hayirlisi inşallah oyledir kuzum ama dün yani 2 3 kere başına geldi baya agirdi mutfakta duraksadim tuttum kasiklarimi boyle acı verici agriydi aniden kalkaralkmaz oldu ama goguslerimin uclari çok aciyor bide kasiniyor seninde kasiniyormuydu bide sen ne zaman test yaptı nCanım o tarif ettiğin bana ani hareket ettiğimde oluyor göğüs hassasiyetim de olmuştu insAllah senin için de hamilelik belirtisidr
Evet canım benim zaten tek belirtim göğüs hassasiyetim ve karın ağrımdi adete yormustum testi tahminen gecikmenin üçüncü günü yapmıştım benim geç döllenme olmuştu yani döngünün 31. Günüydu ilk testimHayirlisi inşallah oyledir kuzum ama dün yani 2 3 kere başına geldi baya agirdi mutfakta duraksadim tuttum kasiklarimi boyle acı verici agriydi aniden kalkaralkmaz oldu ama goguslerimin uclari çok aciyor bide kasiniyor seninde kasiniyormuydu bide sen ne zaman test yaptı n
Anladım canim insalalh benimde mucizem gelmistirEvet canım benim zaten tek belirtim göğüs hassasiyetim ve karın ağrımdi adete yormustum testi tahminen gecikmenin üçüncü günü yapmıştım benim geç döllenme olmuştu yani döngünün 31. Günüydu ilk testim
Benim 2 öğrencim olmuştu canım. Gerçekten inanılmaz zayıflamışlardı. İnşallah senin de başarı ile sonuçlanır.Amin canm çok sagol inşallah iyi.olur hersey ama başka çarem kalmadiFit mutlu anne kuzum olmuyor olmuyor ne denediysem yapamadim en onemlisi hamile kalamadim artik çok yoruldum ve tam 1 aydir herseyi ile arastiriyorum okdr çok olan insan varki hepside hayatindan memnun tabi iyi doktor bulmak onemli benim buldugim docent doktor
İnsAllah canım hakkında hayırlısı olsunAnladım canim insalalh benimde mucizem gelmistir
Üzme kendini canım. Zaman öyle hızı geçiyor ki. Kist de çabucak ayrılır senden. İnşallah gönlündekine tez zamanda kavuşursun.Kızlar Selam. Kontrolüm vardı ve malesef kist olmuş. Doğum kontrol hapı vermek istedi ama ben artık ilaç icmekten bıktığım için kullanmak istemedim. Doktorum devletten özele geçecek 1 ay sonra. Napcagimi bilmiyorjm asilama yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. Şimdilik 1 ay dinlenme yumurtlama falan takip etmicem
Doktoruma içmesem olur mu dedim olur dedi daha öncede kist olmuştu adetle atıldı küçük Bi kistmis atılır die düşünüyorum. Allah herkese yardım etsin inşallah insan çıkmazda gibi oluyor ama sabrediyoruzdoktorunu dinlesen iyi olmaz mı? bir bildiği var ki sana d.k ilacı veriyor. eğer doktoruna güvenmiyosan da doktorunu değiştirmelisin. Rabbim yardm etsin :S dua ediyorum senin için de. İnş kolaylıkla atlatırsın bu dönemi :s
Amin canım saol. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versinÜzme kendini canım. Zaman öyle hızı geçiyor ki. Kist de çabucak ayrılır senden. İnşallah gönlündekine tez zamanda kavuşursun.
Insalalh kuzum buarada sen ogretmenmisnBenim 2 öğrencim olmuştu canım. Gerçekten inanılmaz zayıflamışlardı. İnşallah senin de başarı ile sonuçlanır.
Akademisyenim canım.Insalalh kuzum buarada sen ogretmenmisn
Adam haklı olarak sağlığına zararı olur diye düşünüyordur canım. İnşallah ortak bir paydada buluşursunuz.Of kızlar esim kabul etmiyor ameliyati agliycm nerdeyseLaRisaCca rengarenk44 RabiaGunes Fit mutlu anne
Canım zor bir karar riskli ameliyat süreci ve sonrası bir bekleme zamanın olcak gebeliği erteliceksin. Acaba sıkı bir spor ve diyetle bir şeyler mi yapmaya çalışsan hem gebelik süresini de ertelememis olursun. Eğer çalışmiyorsan yürüyüş yap bol bol gerekirse spor salonuna git yapabilirsin.Of kızlar esim kabul etmiyor ameliyati agliycm nerdeyseLaRisaCca rengarenk44 RabiaGunes Fit mutlu anne
2 3 gün bekleyin adetiniz gelmezse kan verin hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar çatlatma iğnesinin 13.günü bugün. Başka bir konuda erken gebelik testinde çıkar dediler diye erken gebelik aldım ama sonuç negatif çok üzgünüm şu ankan vermeme gerek var mı değişmez dimi?
Canım güzel haberler beklerken böyle sıkıntılar yaşayınca hayal kırıklığı yaşaman çok normal,inşallah müjdeli haberlerin kefareti olsun vakti saati gelmemiş demek ki ,Allah’ım hayırlı tez vakitte sana da duanı versin canımKızlar Selam. Kontrolüm vardı ve malesef kist olmuş. Doğum kontrol hapı vermek istedi ama ben artık ilaç icmekten bıktığım için kullanmak istemedim. Doktorum devletten özele geçecek 1 ay sonra. Napcagimi bilmiyorjm asilama yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. Şimdilik 1 ay dinlenme yumurtlama falan takip etmicem
çok Ümit etme ama bu kadar da üzülme canım gün doğmadan neler doğar ben 4 sene bekledim o hayal kırıklığı hiçbirşey e benzemiyor Allah’ım kalbine genişlik versin bir dahakine olur inşallah canımKızlar çatlatma iğnesinin 13.günü bugün. Başka bir konuda erken gebelik testinde çıkar dediler diye erken gebelik aldım ama sonuç negatif çok üzgünüm şu ankan vermeme gerek var mı değişmez dimi?
canım gerçekten verdiğin karar öyle böyle bi karar değil,çok istediğinin farkındayım,ama eşinin yerinde olsan belki sen de tereddüt ederdin,Allah hakkında hangisi hayırlıysa kalbinizi de ona yönlendirsin,hakkınızda hayırlı olan gönlünüzde razı olur inşallah canımOf kızlar esim kabul etmiyor ameliyati agliycm nerdeyseLaRisaCca rengarenk44 RabiaGunes Fit mutlu anne
Amin canm amin allah razi olsun insalalh bakalimCanım güzel haberler beklerken böyle sıkıntılar yaşayınca hayal kırıklığı yaşaman çok normal,inşallah müjdeli haberlerin kefareti olsun vakti saati gelmemiş demek ki ,Allah’ım hayırlı tez vakitte sana da duanı versin canım
çok Ümit etme ama bu kadar da üzülme canım gün doğmadan neler doğar ben 4 sene bekledim o hayal kırıklığı hiçbirşey e benzemiyor Allah’ım kalbine genişlik versin bir dahakine olur inşallah canım
canım gerçekten verdiğin karar öyle böyle bi karar değil,çok istediğinin farkındayım,ama eşinin yerinde olsan belki sen de tereddüt ederdin,Allah hakkında hangisi hayırlıysa kalbinizi de ona yönlendirsin,hakkınızda hayırlı olan gönlünüzde razı olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?