- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.421
Huuuuuu doktor dönüş yaptı, haftaya hasar testi için gelsin dedi eşime. Ben de o testin sonucuna göre inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak konu ne ne olcak bilmiyorum ama RABBİM hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin inşallah herşey yolunda giderHuuuuuu doktor dönüş yaptı, haftaya hasar testi için gelsin dedi eşime. Ben de o testin sonucuna göre inşallahh
kuzu o önemli değil kii ztn en iyi spermler seçilip kullanılıyor yeter ki sayı iyi olsun bize 3-4 spermcik bile yeter ayyy çok sevndmmm hadi darısı güzel sonuçlar almaya olsun bbgmmm
heyyyyyyyoooooooooooooooo yuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiii inşallah ondada güzel sonuçlar almk nasip olsun kuzumHuuuuuu doktor dönüş yaptı, haftaya hasar testi için gelsin dedi eşime. Ben de o testin sonucuna göre inşallahh
Cok iyi habee teomm.Huuuuuu doktor dönüş yaptı, haftaya hasar testi için gelsin dedi eşime. Ben de o testin sonucuna göre inşallahh
Ayy çok heyecanlıumarım doktor da öyle der. Sonuçlar nasıl demedim, eşim ne zaman gelsin dedim hasar testine bakalım ne diyecek
Kendimi gördüm sendeBurda 6 tl iki tanede boşa gitti toplam oldumu 18 tl niye boş şeylere veriyim şaka bi yana kendimi kaptırmak istemiyorum bi ara ınterneten toplu olarak 50 tane filan alıyordum hopi olarak canım sıkıldıkça yapıyordum onu bıraktım çok şükür ama yinede çok şey etmemek istiyom
Ayyyyyyyyyyyyyyyy Kurban olduğum Rabbimmmmm baharla birlikte bir yeni tomurcuk da Teo m da filizlensin inşallah bu ayHuuuuuu doktor dönüş yaptı, haftaya hasar testi için gelsin dedi eşime. Ben de o testin sonucuna göre inşallahh
bbgm bırak o zmn senin bebişlerin beyni kendiliğinden gelişsinKahveyi çıkardım
sağol canım. Tüp bebek için 2. denemeye çabalıyorum daTam olarak konu ne ne olcak bilmiyorum ama RABBİM hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin inşallah herşey yolunda gider
Yazık kız cücülerimebbgm bırak o zmn senin bebişlerin beyni kendiliğinden gelişsin
başlanmasa da aşama çok mutlu etti beni. Sevinçten ağlıyorum şimdi deCok iyi habee teomm.
Haydee hersey guzel cikarr
Bayrama kdr baslanirmi yagnuu
sağol canım benim ya. ben gelene kadar bulantılardan kurtulAyy çok heyecanlı
Kendimi gördüm sende
Ayyyyyyyyyyyyyyyy Kurban olduğum Rabbimmmmm baharla birlikte bir yeni tomurcuk da Teo m da filizlensin inşallah bu ay
yavruuumiii kıyamammmmmmmm sanaaa rabbm bu tedavinle bebişini göndersnnnnnn şu mübarek ramaznda herkesin ne muradı varsa versn rabbimmmmbaşlanmasa da aşama çok mutlu etti beni. Sevinçten ağlıyorum şimdi de
böylede yazık zorlanıyorlar kusmak içinYazık kız cücülerime
Benım eşiminde hareketi 20 ile 25 arasındaydı.
Ayy kıyamam mutluluğun daim olsun rabbim devamını getirsin inşallahbaşlanmasa da aşama çok mutlu etti beni. Sevinçten ağlıyorum şimdi de
Kurtulurum kurtulurum yeterki başla içime kusarım çaktırmamsağol canım benim ya. ben gelene kadar bulantılardan kurtul
Bana acıyan yok zatenböylede yazık zorlanıyorlar kusmak için
zaten başlamasa da zorla başlayacağım. kafaya koydumBenım eşiminde hareketi 20 ile 25 arasındaydı.
Promen K önerdi sonra hiç testi tekrarlamadan tüpe geçtik bence sorun değildir canım . Çok sevindim
Bana tedaviye başlamıyosan o kokoreçler boğazına dizilsin dezaten başlamasa da zorla başlayacağım. kafaya koydum
Aynen hem de o müzik enstrümanının yayları kopsun derimBana tedaviye başlamıyosan o kokoreçler boğazına dizilsin de
Ama sakın herkesin tuttuğu kendine deme yayları kopsun iyiAynen hem de o müzik enstrümanının yayları kopsun derim
artık önce cücüşler annesiii kusura bakmaaa ama sana da kıyamammmmmAyy kıyamam mutluluğun daim olsun rabbim devamını getirsin inşallah
Kurtulurum kurtulurum yeterki başla içime kusarım çaktırmam
Bana acıyan yok zaten