- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.441
kız gülmekten öldüm ya nerden aklına geldiAma sakın herkesin tuttuğu kendine deme yayları kopsun iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız gülmekten öldüm ya nerden aklına geldiAma sakın herkesin tuttuğu kendine deme yayları kopsun iyi
Minnoş duyguşartık önce cücüşler annesiii kusura bakmaaa ama sana da kıyamammmmm
Ay gaza geldim ne bileyimkız gülmekten öldüm ya nerden aklına geldi
Yeni yeni inanıyorum tatlişkomkuzu şimdi hamile olduguna inandın mı peki
Kız çocuğun cinsiyeti belli olacak 2-3 haftayaYeni yeni inanıyorum tatlişkom
Ahahah taze transferin olursa beraber gün sayabilriz mayısın ortası benm transfer Allah iizn verirse tabii ay inşaallah hadi yaazaten başlamasa da zorla başlayacağım. kafaya koydum
anladım canım inşallah RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah RABBİM kimsenin umudunda cefasinida boşa çıkarmasınsağol canım. Tüp bebek için 2. denemeye çabalıyorum da
Canım ne için veriliyor birde sanki hava aldı gibi canım değiştirmem gerekir mibn kullandım cnm ilk transferde bacaklarıma yapıştırdılar haftada bir değiştirdik bunda hiç onu vermedi aklında bulunsun o bant yazılıyor
Canım bende anlamadım ama pcos görünümü yine vardı onu baskılamak için arttırmış olabilir mi estrofemi bende bilmiyorum ki ya6 ayrıca climara canım bunların hepsi östrojen bana çok fazla geldi
Ayyyyyyyyyy çok heyecanlı kalbim pırpırrrrrrr atıyorrrrrr Ben daha 8deyim daha çok varKız çocuğun cinsiyeti belli olacak 2-3 haftaya
Bilemedim ki canım pcos olan varsa sormak lazımCanım bende anlamadım ama pcos görünümü yine vardı onu baskılamak için arttırmış olabilir mi estrofemi bende bilmiyorum ki ya
Banada çok geliyor fazlası bi zarar yapar mı kiBilemedim ki canım pcos olan varsa sormak lazım
Y yesilcayyy günde 3 kullandı, ben günde 2 edaecoo günde 3 ama ayrıca östrojen hiç kullanmadık.Banada çok geliyor fazlası bi zarar yapar mı ki
Canım benimde 3tü günde dün baktı işte yine çok folikül var dedi sonra sabah 2 öğlen 2 akşam 2 içelim dedi bide bant kullanalım dedi burada bi bayanla konuştum oda ozan beyde tedavi gördü hatta dün kalp atışı için gitti oda canım ona sordum bant kullandırmamış ve günde 3 kullanmıştı estrofemi benim bişeyim mi ters gidiyor acabaY yesilcayyy günde 3 kullandı, ben günde 2 edaecoo günde 3 ama ayrıca östrojen hiç kullanmadık.
coconatt sana ozan bey transfer öncesi estrofem i nasıl başlattı sende PCO var mı ayrıca bant kullandırdı mı
Hayır hayatım niye ters gitsin Dr ne yaptığını elbette biliyordur da neden olduğunu anlamaya çalışıyorum dur bakalım araştıralım bunuCanım benimde 3tü günde dün baktı işte yine çok folikül var dedi sonra sabah 2 öğlen 2 akşam 2 içelim dedi bide bant kullanalım dedi burada bi bayanla konuştum oda ozan beyde tedavi gördü hatta dün kalp atışı için gitti oda canım ona sordum bant kullandırmamış ve günde 3 kullanmıştı estrofemi benim bişeyim mi ters gidiyor acaba
kuzu östrojn salgılıyor vücuda ama boktan bsey banyo yapıyosun çıkıyo oturuyosun büzüşüyo çok şükür bana bunda vermediCanım ne için veriliyor birde sanki hava aldı gibi canım değiştirmem gerekir mi
Dün baya baktım açıkçası bulamadım canım diyorum ya dünden beri bunu araştırıyorum 6 8 estrofem kullanan var fakat bant kullandılar mı bilmiyorum ilk rahmim mi kalınlaşmadı diye düşündüm bakalım ya cumartesi ne dicekHayır hayatım niye ters gitsin Dr ne yaptığını elbette biliyordur da neden olduğunu anlamaya çalışıyorum dur bakalım araştıralım bunu
Evet çok saçma canım ameliyat bandıyla yapıştırdım ben çünkü dün terledim hava kabarcığı oluştu 3 günde 1 değiştir dedikleri için çıkarmadımkuzu östrojn salgılıyor vücuda ama boktan bsey banyo yapıyosun çıkıyo oturuyosun büzüşüyo çok şükür bana bunda vermedi
banada biraz fazla geldi kuzu yani 6 tane günde birde bantBanada çok geliyor fazlası bi zarar yapar mı ki
Hayırlısıyla gelsin de bebişimiz hapı da içeriz bandı da takarız be kuzuuuDün baya baktım açıkçası bulamadım canım diyorum ya dünden beri bunu araştırıyorum 6 8 estrofem kullanan var fakat bant kullandılar mı bilmiyorum ilk rahmim mi kalınlaşmadı diye düşündüm bakalım ya cumartesi ne dicek
Bi zararı olur mu ki yabanada biraz fazla geldi kuzu yani 6 tane günde birde bant