- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.381
En çok seninle hayalini kurdum ama gelmeyonnzalımmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok seninle hayalini kurdum ama gelmeyonnzalımmmmmm
ben var gelmek istemek, Bülent var no no demekEn çok seninle hayalini kurdum ama gelmeyonn
Ben var bülenti tet tetben var gelmek istemek, Bülent var no no demek
bende bu ay dayanayım hiç yapmayayım test diyodum ama yapayım o zaman haftasonusekiz ve dokuz günlerde muhakkak test yap negatifi gör ki iğne etkisinin geçtiğini bilelim sonra test yaptığında silik çizgi çıkarsa bu iğne etkisinden mi diye düşünmeyelim
afiyet olsun ennnn sevdiğim
Sağol bebeğim gel birlikte olsun hafta sonu erken sana negatifi görmek içinse yap ama negatifi görürsen 12. Günden önce yapma bir daha tatlımbende bu ay dayanayım hiç yapmayayım test diyodum ama yapayım o zaman haftasonu
afiyet olsun ennnn sevdiğim
valla keşke yakın olsak ta gelsemSağol bebeğim gel birlikte olsun hafta sonu erken sana negatifi görmek içinse yap ama negatifi görürsen 12. Günden önce yapma bir daha tatlım
Aynen canım negatif olduğunu görmek önemli bir ayrıntıvalla keşke yakın olsak ta gelsem
etkisi geçmiş mi diye görmek için yapayım diyorum hafta sonu. pazar günü 9.gün olcak o gün yaparım sonra bat tarihini beklerim tabi bekleyebilirsem
Canım cumartesi birdaha çağırdı estrofem günde 6 oldu birde climara forte bant verdi onunla başım belada ondan yazamadım onu araştırıp duruyorum@yesilcayyy @melinda- kızlar nasılsınız bebişler napıyor
Skrkz17 hayatımm dün yazarsın diye bekledim yazmadın nasıl geçti görüşmem?
@coconatt kuzu eşin naptı son durum nedir?
kuzu şimdi hamile olduguna inandın mı pekiMinnoşum iyidir inşallah teyzeleri Benim bulantı ve baş ağrım var, çok fazla takip edemiyorum burayı,kusma yok çok şükür ama sürekli birşey yiyorum midemi bastırmak için,galiba çok kilo alacağım Birkaç gündür başım çok ağrıyor, bugün vicks sürüp deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı,başka bir öneriniz var mı. Hormonlardan oluyor galiba ya da kan hacmi artıyormuş bu zamanlarda, ondan oluyor. Sizler nasılsınız herkes iyi değil mi
aaaa bnde içeyimm hiç sevmem amabebeğin zekasını geliştiriyor Muş günde 1 tane kahve
Canım evet normal böyle olması geçici bir süre olacak bol su tüketmeye çalış geçmiş olsun tatlım
yanındakiler snn mi
bn kullandım cnm ilk transferde bacaklarıma yapıştırdılar haftada bir değiştirdik bunda hiç onu vermedi aklında bulunsun o bant yazılıyorCanım cumartesi birdaha çağırdı estrofem günde 6 oldu birde climara forte bant verdi onunla başım belada ondan yazamadım onu araştırıp duruyorum
Sana iki kahvee lazimm
Günde 6 ayrıca climara canım bunların hepsi östrojen bana çok fazla geldiCanım cumartesi birdaha çağırdı estrofem günde 6 oldu birde climara forte bant verdi onunla başım belada ondan yazamadım onu araştırıp duruyorum
İç iç arada bir bir tane iç bebişimaaaa bnde içeyimm hiç sevmem ama
Yanındakilerin hepsini bitirdim ama kahveyi yarımyanındakiler snn mi
Benim daha önce hiç böyle bir ağrı olmamıştı sanci gibi değilde bıçak saplanmış gibiydi üç tane yumurtam olmuştu acaba kiste mi dönüştü diye düşündüm çünkü çok kötü bi ağrıydıAhh canım benim ya malesef mutasyonlu geçirenlerde bu oluyormuş. İlaç içmek istemiyor diyordun,zorluyordun sen. Bırakmış mıydı ilacı? Sen de eşin de çok yoruldunuz Rabbim biran evvel şifanızı versin canım
Günaydın canım adetin sökülecektir. Bugün yarın olursun. İstersen kekik kaynat iç daha hızlı söktürür
bnde şimdi yarım züngül gömdüm uzun zmn snra ilk defa tatlı yedmGünde 6 ayrıca climara canım bunların hepsi östrojen bana çok fazla geldi
İç iç arada bir bir tane iç bebişim
Yanındakilerin hepsini bitirdim ama kahveyi yarım
İçemommmSana iki kahvee lazimm
Canım ilaçlardan dolayı öyle oluyor normaldir. Kekik kaynatıp içersen sana yardımı olur. Ağrı kesici de iç dayanılır gibi değilseBenim daha önce hiç böyle bir ağrı olmamıştı sanci gibi değilde bıçak saplanmış gibiydi üç tane yumurtam olmuştu acaba kiste mi dönüştü diye düşündüm çünkü çok kötü bi ağrıydı
Şifa olsunnnbnde şimdi yarım züngül gömdüm uzun zmn snra ilk defa tatlı yedm
O bi kahve icin icerde kavgami ciksinİçemommm
Yok canım ağrı şimdi yok gece oldu bi saat filan sürdü sizde daha önce böyle olmusmuydu ignedendir dimi bide cayi adet olursam kullanırım nekadar hamile olmadığına eminsemde yinede her ihtimale karşı oliyim sonra ne olur ne olmazCanım ilaçlardan dolayı öyle oluyor normaldir. Kekik kaynatıp içersen sana yardımı olur. Ağrı kesici de iç dayanılır gibi değilse
Şifa olsunnn