- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.321
ne bulamıyosunnn bebgmmmAminnn inşallahh canım benim Allah razı olsun
Yiyorum şuan yiyorum tamammm ama çok bulamıyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bulamıyosunnn bebgmmmAminnn inşallahh canım benim Allah razı olsun
Yiyorum şuan yiyorum tamammm ama çok bulamıyorum ya
İkimizde olduk canimmcnm koronamı oldu eşin çok çok geçmiş olsun bir an önce atlatır sağlığına kavuşur inşallah
Bulanıyorum yazmıştım da OTM klavye düzeltmiş kuzune bulamıyosunnn bebgmmm
Ben de bilmiyorum canım Dr a sor istersen aklında kalmasın en azındanHastandde her seferinde tam kann degerleeerine
Beyin tomografisine
Ciger filmine bakilmisti.
Hangi deger olarak yazarki hic anladim bisey degil
Günaydın Güzeller :)))) Nasılsınız.Yani bütün transfer 10 dakika falan ama embriyolar göründükten sonra hemen geri çıkıp ultrasonu kapatıyorlar
Güzellik iyiyiz sen nasılsınGünaydın Güzeller :)))) Nasılsınız.
peraares teşekkür ederim dönüşün için canım :) Kızlar peki yumurta toplama işleminden sonra kanama ağrı vs oluyor mu? Bu işlem kaç dk sürüyor?
bugn bnde biraz bulandım muz yedm sabah bastırdı gibi kuzu yarın doktor demi bakalım cücüşler neler yapıyorlarBulanıyorum yazmıştım da OTM klavye düzeltmiş kuzu
Ben de bilmiyorum canım Dr a sor istersen aklında kalmasın en azından
afyt şifa olsun balımmmmm yumurta süt peynr vardı demi menündeedaecoo işlem tamam
Ayyy evet duyguşşş içimden bir ses dürtüyor ha bugün ha yarın git şimdi diye ama eşim toplantıda o da gelmek istediği için yarın gidecem mecburbugn bnde biraz bulandım muz yedm sabah bastırdı gibi kuzu yarın doktor demi bakalım cücüşler neler yapıyorlar
canm günaydın bizler iyiyiz sen nasılsın.. :)Günaydın Güzeller :)))) Nasılsınız.
peraares teşekkür ederim dönüşün için canım :) Kızlar peki yumurta toplama işleminden sonra kanama ağrı vs oluyor mu? Bu işlem kaç dk sürüyor?
Süt bitmiş ama yumurtamı peynirimi zeytin domates pekmez sürk filan yedim hep. Şimdi markete gidip süt alacam. Süt mideme iyi geliyor onu hiç bırakmadım bu ara siyatik ağrım azaldı sanırım kalsiyumu çok tükettiğimdenafyt şifa olsun balımmmmm yumurta süt peynr vardı demi menünde
bnde geçen cuma gitmeme rağmen yine gitmk istyrmm seni çok iyi anlıyrum ztn şurada saatler kaldı bbgm eşini bekle birlikte görün cücüşleriniziAyyy evet duyguşşş içimden bir ses dürtüyor ha bugün ha yarın git şimdi diye ama eşim toplantıda o da gelmek istediği için yarın gidecem mecbur
bnde bugn içmedm süt her gün mutlaka bi bardak içmeye özen gösteriyorum 3 gün oldu yumurta yemiyorum üşengeçliğimden yarın hemen yumurtayı yemem lazım doktor haftada 3 yesen bile yeter dedi banaSüt bitmiş ama yumurtamı peynirimi zeytin domates pekmez sürk filan yedim hep. Şimdi markete gidip süt alacam. Süt mideme iyi geliyor onu hiç bırakmadım bu ara siyatik ağrım azaldı sanırım kalsiyumu çok tükettiğimden
Yok onu bırakıp gitsem, Dr arkadaşı yarın yine gittiğimde niye geldin der yakalanacağımı bildiğimden gidemiyorumbnde geçen cuma gitmeme rağmen yine gitmk istyrmm seni çok iyi anlıyrum ztn şurada saatler kaldı bbgm eşini bekle birlikte görün cücüşlerinizi
Yumurtada c vit dışında neredeyse herşey var. Çok önemli gerçektenbnde bugn içmedm süt her gün mutlaka bi bardak içmeye özen gösteriyorum 3 gün oldu yumurta yemiyorum üşengeçliğimden yarın hemen yumurtayı yemem lazım doktor haftada 3 yesen bile yeter dedi bana
el mahkum ynii enişte seni köşeye sıkıştırmışYok onu bırakıp gitsem, Dr arkadaşı yarın yine gittiğimde niye geldin der yakalanacağımı bildiğimden gidemiyorum
evet bbgm bn hep bu hfataya kdr düzenli bir tne yiyiordum bu hafta saldım biraz geri toparlamam lazmYumurtada c vit dışında neredeyse herşey var. Çok önemli gerçekten
Kendim ettim kendim buldum ertana gitseydim ona da çalışıyordu anam hepsine çalışıyor napacazel mahkum ynii enişte seni köşeye sıkıştırmış
Aynen canım cücüklere iyi bakmak lazım . Sen iyi beslendiğinden cücün arayı hemen kapattı geri kalmasınlar cücülerimizevet bbgm bn hep bu hfataya kdr düzenli bir tne yiyiordum bu hafta saldım biraz geri toparlamam lazm
Ben opu'dan sonra çok rahattım çok hafif ağrım vardı ama çok fazla folikul vardı onlardan kalan ağrı da olabilir. Kanama olmadı ama kanama istenmeyen bir durum eğer olursa doktoruna haber ver.Günaydın Güzeller :)))) Nasılsınız.