- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.361
Merveyi tebrik ediyorum, bu topikte miydi bilmiyorum ama sağlıkla gelsin bebeği... :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek hayatım güzel günler yakında. Cücüler iyi ben de iyiyim hamd olsun şimdilik her şey yolundaÇok teşekkür ederim canım, içime su serptiniz.. iyiyim çok şükür...
Sen nasılsın bebişler nasıl, herşey yolunda mı :))))
Aminnn tez vakitte gelecek inşallahaynen çok şükür geldi bebişleriniz canım inşallah bize de gelir öyle beklemeye de razıyım
Arada uğradığı olur canım sevdiğimiz arkadaşımızMerveyi tebrik ediyorum, bu topikte miydi bilmiyorum ama sağlıkla gelsin bebeği... :)))))
hadi yaaa.çok sevindimmmmmmmmmmmmm.Rabbim ol deyince oluyor demek yaa. Sağlıkla ilerlesin inşallhKızlaaar harika bir haberim var @Merve hamileeee hem de doğallll tedaviye gidecekti adet bekliyordu maşallah gebe kaldığını öğrendi
Vakti gelmiş Rabbimin kudretinden sual olunmuyor darısı sana bebeğim arkadaşımhadi yaaa.çok sevindimmmmmmmmmmmmm.Rabbim ol deyince oluyor demek yaa. Sağlıkla ilerlesin inşallh
Ellerine sağlık canım test sonucunu söyle muhakkak merak ederim. Kahve içecem şimdi yapıp arada bir iç dediler miden bulansa daLaRisaCca Simgem eşim test verdi bugün. Akşam üstü alacak. Ben arkadaş rahatsız onun canlı derslerini yapıyorum. Ne yiyon içiyon
En zoru zaten tedavi süreci değil testi beklemekayyyy vakit geçmiyo kızlar bugün daha iğnenin 6.günü
valla doğru diyonEn zoru zaten tedavi süreci değil testi beklemek
sekiz ve dokuz günlerde muhakkak test yap negatifi gör ki iğne etkisinin geçtiğini bilelim sonra test yaptığında silik çizgi çıkarsa bu iğne etkisinden mi diye düşünmeyelimvalla doğru diyon
nedennnnn kahve yararlımıymışEllerine sağlık canım test sonucunu söyle muhakkak merak ederim. Kahve içecem şimdi yapıp arada bir iç dediler miden bulansa da
ayyyyyyyyyy bnce çok güzel çıkcakkkkkkkkLaRisaCca Simgem eşim test verdi bugün. Akşam üstü alacak. Ben arkadaş rahatsız onun canlı derslerini yapıyorum. Ne yiyon içiyon
Minnoşum iyidir inşallah teyzeleri Benim bulantı ve baş ağrım var, çok fazla takip edemiyorum burayı,kusma yok çok şükür ama sürekli birşey yiyorum midemi bastırmak için,galiba çok kilo alacağım Birkaç gündür başım çok ağrıyor, bugün vicks sürüp deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı,başka bir öneriniz var mı. Hormonlardan oluyor galiba ya da kan hacmi artıyormuş bu zamanlarda, ondan oluyor. Sizler nasılsınız herkes iyi değil miY yesilcayyy melinda- kızlar nasılsınız bebişler napıyor
Skrkz17 hayatımm dün yazarsın diye bekledim yazmadın nasıl geçti görüşmem?
coconatt kuzu eşin naptı son durum nedir?
bebeğin zekasını geliştiriyor Muş günde 1 tane kahvenedennnnn kahve yararlımıymış
Canım evet normal böyle olması geçici bir süre olacak bol su tüketmeye çalış geçmiş olsun tatlımMinnoşum iyidir inşallah teyzeleri Benim bulantı ve baş ağrım var, çok fazla takip edemiyorum burayı,kusma yok çok şükür ama sürekli birşey yiyorum midemi bastırmak için,galiba çok kilo alacağım Birkaç gündür başım çok ağrıyor, bugün vicks sürüp deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı,başka bir öneriniz var mı. Hormonlardan oluyor galiba ya da kan hacmi artıyormuş bu zamanlarda, ondan oluyor. Sizler nasılsınız herkes iyi değil mi
inşallah canımayyyyyyyyyy bnce çok güzel çıkcakkkkkkkk