- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.301
Mutasyonluda belirtiler farklı galiba canım. Bizim öyle olmamıştı hiç.Aminn kuuzum
Bugunde bende var baas donmesi ve ishal
Hergun yeni bir belirtiyleyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutasyonluda belirtiler farklı galiba canım. Bizim öyle olmamıştı hiç.Aminn kuuzum
Bugunde bende var baas donmesi ve ishal
Hergun yeni bir belirtiyleyiz
Enişteye de kızacağım şimdi, sen de hastasın onun yemeğe zorlanması seni yoruyor. Son ağır günleriniz canım. Artık iyileşmeye geçeceksiniz inşallahYok canim zorladim heep icsin yesin diye .
Dun saatlerce bekledim basinda ,elimle zorla yedirdim ama bende artik bugun bitigim yani
Oyuzden birakim gitsin didim hastaneyeEnişteye de kızacağım şimdi, sen de hastasın onun yemeğe zorlanması seni yoruyor. Son ağır günleriniz canım. Artık iyileşmeye geçeceksiniz inşallah
Pıhtılaşma ile ilgisi yok değil mi bu bayılmaların? Emin oldunuz mu bundanOyuzden birakim gitsin didim hastaneye
Biz diyoruz kesmeyelim dötünü, o diyor yok illa kesinOyuzden birakim gitsin didim hastaneye
Enişte tahlil verdi mi Teo mBiz diyoruz kesmeyelim dötünü, o diyor yok illa kesin
kuzum inşallah bende özledim sizleri işin kötüsü havadilerdende haberim yok önceden girip okuyordum şimdi hep kaçırdım yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı olur inşallahGünaydın çiçeğimm napıyosunözledik. Hafta sonu sohbete bekliyorum muhakkak
Ayyy tüp için ilk muayene olacak değil mikuzum inşallah bende özledim sizleri işin kötüsü havadilerdende haberim yok önceden girip okuyordum şimdi hep kaçırdım yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı olur inşallah
kıyamam yavrm az kaldı artık iyleşme sürecine geçersiniz inşallah snde dkkt et yemege çalış zorla kndni bırakma tm mı rabbm şafi ismiyle şifalandırsın sizi de tüm hastalarıda içindeDun aksam devlet hastanesinde bos yer bulunmadigi icin eve gondermisler biz sizi aricaz dediler
Dostumuz diger ilcede ozel hastanede müdur sonuclarimizi oraya gosterdi .
Gelsin biraz serum ,antbiyotik tedavisiyle destekleyelim demis.
Filyasyon ekibini ayarladik ve oraya goturuldu.
ayyy çoook heycanlıııkuzum inşallah bende özledim sizleri işin kötüsü havadilerdende haberim yok önceden girip okuyordum şimdi hep kaçırdım yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı olur inşallah
cnm koronamı oldu eşin çok çok geçmiş olsun bir an önce atlatır sağlığına kavuşur inşallahDun aksam devlet hastanesinde bos yer bulunmadigi icin eve gondermisler biz sizi aricaz dediler
Dostumuz diger ilcede ozel hastanede müdur sonuclarimizi oraya gosterdi .
Gelsin biraz serum ,antbiyotik tedavisiyle destekleyelim demis.
Filyasyon ekibini ayarladik ve oraya goturuldu.
walla inşallah başlarız diye düşünüyorum artıkAyyy tüp için ilk muayene olacak değil mi
Çok heyecanlı gerçekten Allah gönlüne göre versin inşallah ilk denemende hamile kalırsın canım dualarımız seninlewalla inşallah başlarız diye düşünüyorum artık
Allah razı olsun kuzum Rabbim bu sefer kucağıma almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah tüm hamişlereÇok heyecanlı gerçekten Allah gönlüne göre versin inşallah ilk denemende hamile kalırsın canım dualarımız seninle
Hepimiz zaman zaman böyle düşünüyoruz kızlar ama çabalamaktan başka çaremiz yok bende tükeniyorum bazen acaba hiç olmıcakmı diye geliyor aklıma birkere hamile kalmama rağmen çok uzak geliyorAh alma konusu beni de çok düşündürüyor canım. İmtihanımız böyle. Sabır ve duadan başka çaremiz yok
çok doğru bi karar vermişsin beybiiii yoksaaamm artık kesilecek döt sennki olucakGidem de kahvaltı yapan edaecoo dötümü kesmeden
aminn balımmm rabbim bu tedavinle sana da tattırıp hasretini dindirsin inşallahAllah razı olsun kuzum Rabbim bu sefer kucağıma almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah tüm hamişlere
Aminnn inşallahh canım benim Allah razı olsunAllah razı olsun kuzum Rabbim bu sefer kucağıma almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah tüm hamişlere
Yiyorum şuan yiyorum tamammm ama çok bulamıyorum yaçok doğru bi karar vermişsin beybiiii yoksaaamm artık kesilecek döt sennki olucak
Hastandde her seferinde tam kann degerleeerinePıhtılaşma ile ilgisi yok değil mi bu bayılmaların? Emin oldunuz mu bundan