- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.881
O kalbi duyunca insan nasil mutlu oluyo canim bilirim cok sevindim senin adina , insallah bende duzelirim ne diyelim artikKızlar ben de hastahaneden çıktım,bebeğimin kalp atışlarını gördük:) çok şükür.artık kendime bi doktor bulmamı söyledi ,Bezmialem e devam etmiicem,çünkü doktorum gebelik takibi yapmıyor,bundan sonrası da inşallah hepimiz için mübarek olur :)
Sagol canim benim ole yapiyorum bu donemi atlatana kadar ..biz de sana diyoruz ki "canın ne isterse onu ye, istemezse yeme" diyoruz :) onları takma sen bizi dinle..
Yaw he he de gec bosver kuzum. Kimseye aciklama yapma. Tamam de gec bu donem bitene kadarLaRisaCca @SaNeM_1985 rengarenk44 canlarim cok saolun resmen icimdeki duygulari anlatmissiniz , sanki naz yapiyorum sanki bilerek yapiyorum gibi geliyo insanlara tamam benim ki asiri bi durum ama boyle olmak en cok beni mahvediyo kusmaktan yoruldum artık 24 saat devam eden bi bulantı kim ister , ye zorla diyolar kayinvalidem kendisi 9 ay bulanmis ona ragmen baski yapiyo su ic bebek kurur icinde diyo o an benim hissettgimi Allah biliyo bebegim saglikli cok sukur doktorum bile kuru ekmek ye bu donemi atlat diyo yagli yeme diyo ama herkes bana yagli seyler yedirme derdinde evin icinde surekli esimle bi tartisma okula geldim herkes ye ye ye yeee anliycaginiz yoruldum .......
Canim sen kac kilosun ki tup mide olacak kadar degilsin bence biraz daha sabretsen?Evet kızlar artık sabrının sonuna geldim ne denediysem olmuyor 5 verdiysem 3 kilo geri aliyorum son carem tüp mide 1 aydir yorum ve karar verdim yaptiricam birtek esimi ikna etmek kaldi onuda basarirsam yepyeni bir ben olacağım inşallahLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne ve diğer kizlar
106 canm 97 kiloda bile olan vaat tüp.mide a artik sabrım kalamdi hersey üst uste geliyor olmuyor vermiyorum sabahtan aksama kadr duzenli gitsem akşam bozulluyor olmuuor herseyi denedim ama başarılı olamadim canmCanim sen kac kilosun ki tup mide olacak kadar degilsin bence biraz daha sabretsen?
Oyle yapcam canimYaw he he de gec bosver kuzum. Kimseye aciklama yapma. Tamam de gec bu donem bitene kadar
Canim bakdin olmuyor bence olmalisin ablam da guatr hastasi senelerdir diyet yapiyo o da veremiyo ve onunda kiloya bagli cocugu olmuyo her gittigi doktor zayifla diyo ona da diyorum tupmide ol diye bence yapmalisin106 canm 97 kiloda bile olan vaat tüp.mide a artik sabrım kalamdi hersey üst uste geliyor olmuyor vermiyorum sabahtan aksama kadr duzenli gitsem akşam bozulluyor olmuuor herseyi denedim ama başarılı olamadim canm
Hayırlısı olsun inşallahKızlar ben de hastahaneden çıktım,bebeğimin kalp atışlarını gördük:) çok şükür.artık kendime bi doktor bulmamı söyledi ,Bezmialem e devam etmiicem,çünkü doktorum gebelik takibi yapmıyor,bundan sonrası da inşallah hepimiz için mübarek olur :)
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah sağlığına olumsuz etki etmez. Nasıl mutlu olacaksan tabiki önemli olan senin kararın.106 canm 97 kiloda bile olan vaat tüp.mide a artik sabrım kalamdi hersey üst uste geliyor olmuyor vermiyorum sabahtan aksama kadr duzenli gitsem akşam bozulluyor olmuuor herseyi denedim ama başarılı olamadim canm
yaa cnm aslında kendin zayıflamasan dhaa iyi bıçak yarası ameliyat dediğin şeyde kolay değil hani bütün eksilerini artılarını iyi düşün öyle karar ver cnm kilo vermek kolay değil bunu çok iyi anlıyorum inan 99 kiloyla başladım bende diyete belki bı ara 100 u görmüşümdür tartilmaya korktuğum zamanlar çok sıkı bı istikrar irade laz malesef hakkında hayrlisi olaun insAllahEvet kızlar artık sabrının sonuna geldim ne denediysem olmuyor 5 verdiysem 3 kilo geri aliyorum son carem tüp mide 1 aydir yorum ve karar verdim yaptiricam birtek esimi ikna etmek kaldi onuda basarirsam yepyeni bir ben olacağım inşallahLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne ve diğer kizlar
arada bir beğeni yapıp kaçanlarda bugün..Fit mutlu anne
ölü taklidi yapanlarda bugün...Dream1988
merak ettirenlerde bugün C Capanin Gururu Teyom
canım n11 , hepsiburada, gittigidiyor buralardan alabilirsin. zaten şuan indirim dönemiKızlar ovulasyon testı almak istyrm nereden daha iyi almam için
Not=İnstagram kullanmyrm
Cnm ben bakındım biraz ama karar veremedim yacanım n11 , hepsiburada, gittigidiyor buralardan alabilirsin. zaten şuan indirim dönemi
Ha sen marka mı soruyosun ? :)))Cnm ben bakındım biraz ama karar veremedim ya
Hem marka hemde hangısı daha avantajlı dıye cnm
Amin canm çok sagol inşallah iyi.olur hersey ama başka çarem kalmadiRabbim yardımcın olsun canım. İnşallah sağlığına olumsuz etki etmez. Nasıl mutlu olacaksan tabiki önemli olan senin kararın.
Olu cam insalalh canm kesin kararliyim esimi suan yuzde 50 ikna etmiş durumdayim bakalim haftaya bu hastaneye gidicez on görüşme icin artık gerçekten hamile kalamk istiyorum güzel fizigime kavusmak istiyorum guzel elbiseler giymek doya doya fotograf cekilmek istiyorumCanim bakdin olmuyor bence olmalisin ablam da guatr hastasi senelerdir diyet yapiyo o da veremiyo ve onunda kiloya bagli cocugu olmuyo her gittigi doktor zayifla diyo ona da diyorum tupmide ol diye bence yapmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?