Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kalbi duyunca insan nasil mutlu oluyo canim bilirim cok sevindim senin adina , insallah bende duzelirim ne diyelim artik

Yaw he he de gec bosver kuzum. Kimseye aciklama yapma. Tamam de gec bu donem bitene kadar

Canim sen kac kilosun ki tup mide olacak kadar degilsin bence biraz daha sabretsen?
106 canm 97 kiloda bile olan vaat tüp.mide a artik sabrım kalamdi hersey üst uste geliyor olmuyor vermiyorum sabahtan aksama kadr duzenli gitsem akşam bozulluyor olmuuor herseyi denedim ama başarılı olamadim canm

Siyah inci86 canım hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. doktordan yana da Allah yüzünü güldürsün çok önemli çünkü.
asli1993 kuzucum sadece rahat olmaya ihtiyacın var. stresten mi kilo alıyorsun acaba ? diyetisyene gittin mi hiç ? Bence önce iyi bir diyetisyenle görüşmelisin. sana neyin kilo aldırdığını tespit edecek yaptığı tahlillerle bunun hormonlarla mı ilgili olduğunu anlayacaktır. Tüp mideden önce lütfen bunu da bir yap.
RabiaGunes canım tamam 8. haftadayken 9 görünüyor o hepimizde öyle yani. normal sıkıntı yok. çünkü sen şuan 8+6 dayken 9. haftanı tamamlıyorsun.

106 canm 97 kiloda bile olan vaat tüp.mide a artik sabrım kalamdi hersey üst uste geliyor olmuyor vermiyorum sabahtan aksama kadr duzenli gitsem akşam bozulluyor olmuuor herseyi denedim ama başarılı olamadim canm
Canim bakdin olmuyor bence olmalisin ablam da guatr hastasi senelerdir diyet yapiyo o da veremiyo ve onunda kiloya bagli cocugu olmuyo her gittigi doktor zayifla diyo ona da diyorum tupmide ol diye bence yapmalisin

Hayırlısı olsun inşallah

Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah sağlığına olumsuz etki etmez. Nasıl mutlu olacaksan tabiki önemli olan senin kararın.

yaa cnm aslında kendin zayıflamasan dhaa iyi bıçak yarası ameliyat dediğin şeyde kolay değil hani bütün eksilerini artılarını iyi düşün öyle karar ver cnm kilo vermek kolay değil bunu çok iyi anlıyorum inan 99 kiloyla başladım bende diyete belki bı ara 100 u görmüşümdür tartilmaya korktuğum zamanlar çok sıkı bı istikrar irade laz malesef hakkında hayrlisi olaun insAllah ama dediğim gibi her yönünü düşün
arada bir beğeni yapıp kaçanlarda bugün.. Fit mutlu anne
ölü taklidi yapanlarda bugün... Dream1988
merak ettirenlerde bugün C Capanin Gururu Teyom
Vala geliyorum bakıyorum önemli ayrıntılara katılıyorum sonra çıkıyorum bu ara biraz halim yok

Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah sağlığına olumsuz etki etmez. Nasıl mutlu olacaksan tabiki önemli olan senin kararın.
Amin canm çok sagol inşallah iyi.olur hersey ama başka çarem kalmadi Fit mutlu anne kuzum olmuyor olmuyor ne denediysem yapamadim en onemlisi hamile kalamadim artik çok yoruldum ve tam 1 aydir herseyi ile arastiriyorum okdr çok olan insan varki hepside hayatindan memnun tabi iyi doktor bulmak onemli benim buldugim docent doktor

Canim bakdin olmuyor bence olmalisin ablam da guatr hastasi senelerdir diyet yapiyo o da veremiyo ve onunda kiloya bagli cocugu olmuyo her gittigi doktor zayifla diyo ona da diyorum tupmide ol diye bence yapmalisin
Olu cam insalalh canm kesin kararliyim esimi suan yuzde 50 ikna etmiş durumdayim bakalim haftaya bu hastaneye gidicez on görüşme icin artık gerçekten hamile kalamk istiyorum güzel fizigime kavusmak istiyorum guzel elbiseler giymek doya doya fotograf cekilmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…