Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öyle bir durumun hala varsa ilişkiye girerken idrarını tam boşaltıp ilişki yapma, mesanen yarı dolu olsun, o zaman o kavis düzeliyormuş. Duymuşsundur belki bunu ama eğer demediysen bu ay da bunu dene. Neyin nerden geleceği belli değil. Kendimizi çok yıpratıyoruz. Allahım hayırlısını eylesin hepimize

Ayşe biliyor musun Aynen öyle yapıyorum aşılama yaparken hemşire idrara sıkışık olmanın rahim ağzını duzlestirdigini söylemişti hatta ilişki sonrası bacakları havaya kaldırıp sıkışık Olan mesaneye bastırıyorum 10 dk kadar

Aynı ben, aylardır kendimle dövüşüyordum resmen, ama artık yapmıyorum... öylede olmadı böylede olmadı. Kısmet gülüm. Umutlarım hala yeşil bir gün olacak biliyorum ama bi heves kırıklığı var artık üzerimde. Yani artık hamile kalsam bile öyle havalara uçmayacam gibi ne bileyim canım benim durumum bayağı vahim mi ne

Yok canım ya sendeki o yorgunluk ,hem fiziksel hem ruhsal yorgunluk . Biz elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edelim çünkü çıkmıyor aklımizdan. İnşallah en yakın zamanda hamileyiiim haberlerini birbirimize vericez. O kadar mutlu oluyorum ki o haberlere biliyorum çünkü önce nasıl hissettiklerini ve sevinci. olacak inşallah en kısa zaman bizim de olacak

Bende bugün bekliyordum daha olmadım dua ediyorum bir umud bekliyorum
Ah inşallah bebek vardır da olmazsın ya, hadi tatlım umudumuz sensin
Ne şekillere giriyoruz her ay ya çeşit çeşit
Aa ilk defa duyuyorum böyle bişey, her doktorun kendine özgü bir garipliği var sanırım hepsi de bizi buluyo ya hepsi bi çeşit aslında histeroskopiyi düşünsenmi snde, bana da gerek yok dediler ama aşılamadan sonra ilk defa bu ay tekrar o doktora gidince yine bi denedi bnm rahim ağzından geçmeyi ve yine geçemedi içeri, tüp bebek yaptırsam da embriyoyu içeri vermek için orayı geçmesi gerekicek ve ağrıdan rahim kasılıcak fln tüp bebekten önce mutlaka histeroskopi dediler bana o yüzden, şuan tüp düşünmüyorum ama ilk basamak histeroskopi her halukarda, doktor bi kontrol etse acaba geçebiliyormu rahim içine sendede

Kıyamam bebeğim canım benim, iç huzurunu rahatlatacak birşeyler bul lütfen, hatta bu günden ada çayını içmeye başla, çok işe yarıyor uykuya rahat geçişi sağlıyor. Stresini azaltıyor. Bi derin nefes al ve bu isteğin bir gün olacak, inan canım Olacak

Evet canım 2. Aşılmam 15 saniyede oldu bitti. Girişte hiç sıkıntı olmadı, hatta doktorda çok kolay oldu, çok iyi dedi.
Ya ben soğan suyu kürü yapacaktım, ama soğanlarla resmen oynanılmış, kaç yerden aldım farklı farklı yerlerden, soğanlar tatlı çıkıyor, şekerli gibi, onlarla da kür yapılmaz, kesince gözü yakan soğan lazımdı bulamadım diye vazgeçtim başka başka şeyler yaptım bu ay.

ikinci aşılaman kolay olduysa tmm o zmn evt giriş çıkışta problem yok demekki o zmn hiç histeroskopiyle uğraşma bncede Soğanı ben geçen ay denedim, normal yemeklik soğanla yaptım, normalde yemek için doğrarken yakıyolar biraz burdakiler, sabah akşam 15 gün atlamadan uyguladım içim dışım soğan oldu, bi faydası oldu mu bilmiyorum hiç, sol yumurtalığımda ağrı olmuştu soğan kürü sonrası olan adetimin ilk gününde o kadar

Amin canım Allah duysun sesini
En kısa zamanda bebiş haberlerimizi verelim inşallah
Buradan çok sevdiğimiz arkadaşlardan bu haberi aldığımızda, hatta uzun zamandır deneyen arkadaşlar olunca evet bizde yaklaştık diyoruz kendi kendimize. Tüp bebek te olsa normal yollada olsa, içimiz sıcacık oluyor. Uzun zamandır deniyen Bu topikte son zamanlarda Örnek: LaRisaCca edaecoo hatta eda 2. Tüpte hamile kaldı sanırım. Yani bir gün bir şekilde bizlerinde olacak ihtimalini artırıyor ve huzur doluyor içimiz kızlar sizler nasılsınız?

Ne yaptın canım . Soğan suyu beni çok rahatsız etti bütün gün kokusu midemden geldi resmen

Neden acaba yumurtanimi büyüttü ki ağrı oldu

Kesin bir faydası olacaktır canım, ben yıllar önce yapmıştım 15 gün değilde sanırım 1 hafta yaptım, o ay benden nasıl akıntı geldi anlatamam. Yani kesin bişeyler yapıyor. O zamanki soğanı içerken bir yudumunu zor içiyordum iğrençti, şimdiki soğan bildiğin şekerli su gibiydi 2 gün içtim bıraktım.
Histeroskopiyi girişte hala problem var diyorsa doktor bencede yapmalısın canım. İnşallah vesile olur Rabbim sağlıcakla evlat verir sana

Ne yaptın canım . Soğan suyu beni çok rahatsız etti bütün gün kokusu midemden geldi resmen
Ha işte bende öyle bi soğan aradım kokusu midemde kalsın ama yok bulamadım
Ben bu ay,
1. Doktor parmakla rahmi yukarı kaldırdı kasıklara bastırdı (bir umut belki rahim düşüklüğü vardı da düzeltti)
2. Adet günü başladım hiç ada çayı içmem adaçayı içtim.
3. Çok kahve içerim kahveyi günde sadece 1 tane içtim.
4. Bal ve çörekotu aç karnına yedim.
5. Tuzsuz ve şekersiz besledim (benim için çok zordu)
6. İnternetten bir vakkumlama alet aldım (çinde tedavi etme olarak doktorların bile kullandığı bir alet) bardak çekme yada kupa çekme işlemini duymuşsundur. Belime ve alt karına yaptım onu. Çok güzel bir alet bel ağrım vardı artık yok. 40 dereceye kadar ısı veriyor, vakkum ayarı var, ve tedavi için elektromanyetik sanırım bi ısı veriyor,

Neden acaba yumurtanimi büyüttü ki ağrı oldu
Hiç bilmiyorumki, soğan bittikten sonra adet olunca ağrıdı ilk günü, eğey ağrıdı ama sonra geçti kendi, abuk sabuk belirtiler oluyo ara ara
inşallah inşallaaah bakalım merakla beklliyorum, evet daha geçen ay denedi de tekrar geçemedi rahim ağzından, ama bu ay histeroskopi için gittiğim doktora anlatamadım bi türlü yoktur darlık falan dedi, rahim filmine baktı normal dedi geçti, aşılama yapana kadar öbür doktor da öyle diyordu aşılama yaparken geçemeyince gördü işte, bunu doktora kabul ettiremedim yoktur diyo olmaz öyle şey normal çıkmış fln diyo Tekrar gidicem konuşmaya işte o zaman iyice üstelicm histeroskopi için, şuan histeroskopiye odaklandım

Başka doktora gitme şansın yok mu canım?

Valla süpersin . Bu kan akışını hızlandırır. Yakı gibi yani . Eğer bu ay hamile kalmazsam l argın aldım onu kullancam ve çakşır suyunu. Kafeini ve şekeri bende azalttım.yuruyuse basliycam

Valla süpersin . Bu kan akışını hızlandırır. Yakı gibi yani . Eğer bu ay hamile kalmazsam l argın aldım onu kullancam ve çakşır suyunu. Kafeini ve şekeri bende azalttım.yuruyuse basliycam
Çakşır kadınlar kullanmaz diyorlar ama ben çok rast geldim kadının çakşır kökü suyu içip pozitif sonuç aldığını, ben geçen ay içemeyi denedim midemi bozdu, ama sonraki aylar için benim de aklımda
Önümüze geleni yapıyoruz, buna biz Umut diyoruz, başkaları belki Saçmalık diyor. Ama biz asla vazgeçmeyeceğiz vazgeçmeyelimde zaten
Allah çabalayan kulunu sever, dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi

bu ikna olmazsa gidicm mecbur başka doktora ztn, kadın doktor istiyorum özellikle o yüzden biraz zor buluyorum histeroskopi yapan birini
Bende kadın doktor bulamadım, bulduğumu da sevemedim. Şöyle tam işini bilen bir kadına denk gelemedim. İnşallah düzgün doktor bulursun canım, gerekeni düzgünce yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…