- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.621
Evet biraz öyle canım. Sen nerede yaşıyorsun?baya fazlaymış canım. Allah bereket versin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biraz öyle canım. Sen nerede yaşıyorsun?baya fazlaymış canım. Allah bereket versin .
Aynen senin uzun sürebilir 2 bebiş varAyy düşünemiyorum 45 dk aralıksız bebeklerimi görecem hele de benimki daha uzun sürer 2 tane diye
özel sigortam yok canımSigorta poliçesinr bağlı o önceden bilgi al istersen. Benim de var sigorta ama karşılamadı
Evet her gittiğinde daha büyümüş oluyor. 28.haftafa yaklaşık 1 kilo oluyorlarmış düşün artıkAynen öyle yapıyorum kuzum giderken sütlü çikolata alıyorum yanımaa allahım kıpır kıpır şimdi daha da büyümüştür sıpa günden
Nasıl o kadar süre yatacağım insan bunalıma girmez mi ya arada dinlendiriyorlar mıAynen senin uzun sürebilir 2 bebiş var
Anladım canım sigorta karşılıyor diyinceözel sigortam yok canım
Ben dedim kuzumAnladım canım sigorta karşılıyor diyince
tatlım bu gün normalde kaç haftalık günlüksün ?Aynen kuzum allah razı olsun ben detaylıya 500 tl vericez 14 nisan sabah 10 da tok gel 40 45 dk sürüyor dedi bakalım
Yok dinlenme sen karnın tok tuvaletini falan varsa yap çünkü 40 45 dk çıkamayacaksın ona göreNasıl o kadar süre yatacağım insan bunalıma girmez mi ya arada dinlendiriyorlar mı
Yatarsın ya niye yatamayacaksın sen onları ekranda izlerken hiç kalmayayım diye düşüneceksin. Bak bunu hatırlatırım sanaNasıl o kadar süre yatacağım insan bunalıma girmez mi ya arada dinlendiriyorlar mı
18+4 sentatlım bu gün normalde kaç haftalık günlüksün ?
Yok dinlenme sen karnın tok tuvaletini falan varsa yap çünkü 40 45 dk çıkamayacaksın ona göre
Kızlar hemen wc m geliyooooorYatarsın ya niye yatamayacaksın sen onları ekranda izlerken hiç kalmayayım diye düşüneceksin. Bak bunu hatırlatırım sana
Valla diktilerOcağıma incir ağacı diktiler örtmenim
zaten önemli olan benim karar vermemBazılarını okuyorum 40 bin TL tüp bebek ödemesi yapmışlar burada 3 kere yapılır o paraya mesela
Kız ne demek ne gerek var ? Bazen aile büyükleri istiyor ki kendi zamanlarındaki gibi kapalı kutu olsun doğumda görelim bebeği. Ama artık yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava bile eskisi gibi değil bebeklerde risk oranı yüksek ,iyi yaparsın ömürcüm . Mantıklı olan yaptırman.
Doğduklarında bolbol popişlerini severiz ödeşiriz napalımValla diktiler
Tek sıkıntım o benim de su içmeden gidersin öyle bir durumda içeri girmeden de hemen tuvalete gir. Zaten o keyifle aklına bile gelmezKızlar hemen wc m geliyooooor
Eş desteği önemli enişteye helal ki gaza gelmiyorzaten önemli olan benim karar vermem
Eşimde sağolsun nasıl istersen hep dio
bana da gelirken çikolata bulundur yanında dediler.Çikolata nutrlle tatlı bir şeyler yersen kıpır kıpır onu öyle izlemek aşırı keyifli benimki annesi gibi Nutella seviyor. Bir gün okula gidiyorum sürekli ayakta falan olduğum için hareketini az fark ediyorum. Akşam Nutella yiyip uzanıyorum ohh misgibi tekmeler yumruklar geliyor