- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.461
İkimiz de 30 dukHe heee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimiz de 30 dukHe heee
ay evet önceden 5.60 çıkmıştı geçen ay da böyle çıktı pcolumuyum şimdi kız hiç te belirtim yok kıllanma adet düzensizliği falanAmh a göre pco olma ihtimali yüksek canım.
Doktor ne dedi pekiay evet önceden 5.60 çıkmıştı geçen ay da böyle çıktı pcolumuyum şimdi kız hiç te belirtim yok kıllanma adet düzensizliği falan
hiç birşey demedi kuzum sormadım bende şüphelnmemiştim hiç ama arkadaşım dan duydum olabilirmiş diye amh göreDoktor ne dedi peki
Tabletin içimi daha kolay ve daha nitelikliC Capanin Gururu Teyom ahanda açtım konuyu ona göre bi folik asit başlasam LaRisaCca dediğini almayı düşünüyorum da şase mi alsam tablet mi şase içemiyorum midemi bulandırıyor
Nasıl birşey demez ya.. Dr lar işlerini ne zaman yapacak ? Ha bire polikliniğe mi gidip geleceğiz. Belki de ultrason görüntün PCO ile uyumlu değildihiç birşey demedi kuzum sormadım bende şüphelnmemiştim hiç ama arkadaşım dan duydum olabilirmiş diye amh göre
tamamdır bebeğimm çok sağoll önerin içinTabletin içimi daha kolay ve daha nitelikli
Pco avantajlı aslında tedavilerde canım.ay evet önceden 5.60 çıkmıştı geçen ay da böyle çıktı pcolumuyum şimdi kız hiç te belirtim yok kıllanma adet düzensizliği falan
En zor kısmı bu canım. Zorlayın yine de.
Yordun kendini bugün
Ne demek keşke birşey yspabilsemtamamdır bebeğimm çok sağoll önerin için
belki de ama bana bir ilaç verdi glucophage diye onu hergün akşamları alıyorum araştırdığımda pcolulara veriliyormuş sanırım tam da emin değilim ki gerçekten pco var da demedi banaNasıl birşey demez ya.. Dr lar işlerini ne zaman yapacak ? Ha bire polikliniğe mi gidip geleceğiz. Belki de ultrason görüntün PCO ile uyumlu değildi
Ay inşallah güzel öneriler gelir canımC Capanin Gururu Teyom ahanda açtım konuyu ona göre bi folik asit başlasam LaRisaCca dediğini almayı düşünüyorum da şase mi alsam tablet mi şase içemiyorum midemi bulandırıyor
ne gibi tedaviler kuzum alcam inofolic ten tablet olanını hiç folik asit de önermedi dr ki benim folat da düşük çıktıPco avantajlı aslında tedavilerde canım.
inşallah canıııımAy inşallah güzel öneriler gelir canım
Benim amh düşük pek bilmiyorum, ama öyleydi sankimne gibi tedaviler kuzum alcam inofolic ten tablet olanını hiç folik asit de önermedi dr ki benim folat da düşük çıktı
Gluco.. şekeri dengelemek için mi acababelki de ama bana bir ilaç verdi glucophage diye onu hergün akşamları alıyorum araştırdığımda pcolulara veriliyormuş sanırım tam da emin değilim ki gerçekten pco var da demedi bana
Canım amh 5.71 bende, pcos. İnofolic combi kullanmistim ama simdi tedavi ile Gynositol önerdi doktorum ona baslicam bende. Sabah aksam bir gunde iki tane, inşallah faydasini görürümaşko değerlerimi yazayım bak ben anlamıyorum kii
amh 5.54
prolaktin 8.56
tsh 0.921
lh 3.670
fsh 7.0
e2 28
progesteron 0.75
Polikistik Over Sendromu (POS) çok sık rastlanan bir hastalık. Her 100 kadından 5 veya 10’unda görülen bu hastalığın en dramatik etkisi ise, kısırlık. Çocuğu olmayan her 100 kadından 20’sinde bu hastalık saptanıyor. Adet dönemlerinde gecikme, tüylenme, erkek tipi şişmanlık, akne gibi problemlere yol açan POS’u (çok kistli yumurtlama hastalığı) tetikleyen faktörün, insülin rezistansı (direnci) olduğu kanıtlandı. İnsülin direnci, pankreasın aşırı derecede insülin salgılamasıyla ortaya çıkıyor. Direnci kırmak için pankreas bu kez aşırı miktarda insülin salgılamaya başlıyor. Bu aşırı salgılanmanın yumurtalık ve erkeklik hormonu üzerinde direkt etkisi var. İnsülin fazlalığı, seks hormonu yapımını azaltıyor ve yumurtlamayı durduruyor.Gluco.. şekeri dengelemek için mi acaba