- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.421
edaecoo nasıl oldun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi gözün aydın canım ne zaman gideceksin doktora? Bende hafif ohss geçirdim bol bol et ye dediler bana bide kayısı canım.
Aa noldu canım. Yazısmaları okuyamıyorum hiç sürekli de giremiyorum. Özellikle bugun adet oldum nasıl şiddetli ağrı öldüm öldüm 2 ağrı kesiciyle anca dindi ağrısıedaecoo nasıl oldun canım
AA gözün aydın canım çok sevindim zamanında olmana rahatlarsın kuzum edaeco nun az bi lekelenemsi oldu cuma günü o yüzden sordum dinleniyorduAa noldu canım. Yazısmaları okuyamıyorum hiç sürekli de giremiyorum. Özellikle bugun adet oldum nasıl şiddetli ağrı öldüm öldüm 2 ağrı kesiciyle anca dindi ağrısı
Çok sağolasın canımm 13 gün sonra oldum yumurtlama zamanı gibi geldiAA gözün aydın canım çok sevindim zamanında olmana rahatlarsın kuzum edaeco nun az bi lekelenemsi oldu cuma günü o yüzden sordum dinleniyordu.
İyiyim çok şükür bbgm Bi o yana Bi bu yana devriliyorm ancak net paketim yok çok giremiyorum o yzdnedaecoo nasıl oldun canım
Sen iyi ol da gerisi önemli değil canımİyiyim çok şükür bbgm Bi o yana Bi bu yana devriliyorm ancak net paketim yok çok giremiyorum o yzdn
Oyy Sagol Bbgmm dikkat ediyorum kendime elimden gldigince dinleniyorum seninde hasta olmana çok sevndm daha çok geçikmedn gelmiş hadi Bi adım daha yaklaştın inşallahÇok sağolasın canımm 13 gün sonra oldum yumurtlama zamanı gibi geldi
Çok az lekelenmede endişelencek birşey olmuyor diyor doktorlar insallah kesilir hemen canım çok dikkat et kendine edaecoo
İyiym çok şükür aşkocum üstümde Bi yorgunluk var sürekli yatasım geliyor sn nasılsın bbgmSen iyi ol da gerisi önemli değil canım
Fellik fellik gezdimİyiym çok şükür aşkocum üstümde Bi yorgunluk var sürekli yatasım geliyor sn nasılsın bbgm
Ben de sınav görevinden geldim, epey uyudum. Yürüyüşe bile gitmedim evde spor yapacağımFellik fellik gezdim
Azimine hayranım evde koşu bandı var zamanında yürüycem die almıstım ohooo ben kim yürümek kimBen de sınav görevinden geldim, epey uyudum. Yürüyüşe bile gitmedim evde spor yapacağım
Bebeğim bugün fettucini Alfredo yedikLaRisaCca ne yedin bugün
Eşim diyor sen de ne inat varmış ölsen yapacaksın o sporuAzimine hayranım evde koşu bandı var zamanında yürüycem die almıstım ohooo ben kim yürümek kim
İyi miydi barimBebeğim bugün fettucini Alfredo yedik
Pek beğenmedim ben daha güzel yapıyorumİyi miydi barim
Cok gecmis olsun canım yeni okuyorumOpebilirsinn buydann ama az once aradilar pozitifim resmi olarak