Yazarak anlatamayacağım kadar Çok uzun canım, anlatabildiğim kadar deneyeyim
Bana 2 kere aşılma yapıldı 1. Aşılmada doktor rahim ağzını düzeltip daha çok açmıştı ve artık daha çok sperm gireceğini söyledi ki öylede oldu.
Çünkü 1. Aşılama ayı çok kötü oldum ateşim çıktı midem bulandı çok kusma yaşadım vajinal rahatsızlıklarım başladı, ciddi ciddi baş dönmeleri yaşadım,sonraki normal aylarda da bunları yaşadım ama hep ilişkiden sonra olduğunu farkettim, rahim ağzı açıldığı için içine daha çok sperm girdi ve hep rahatsızlıklar yaşadım, kültür fln aldılar hepsi temiz çıktı, bir sorun gözükmüyor ama sorun vardı. Koku yok. Akıntı normal.
2. Aşılamada bu durum nefes darlığına kadar gitti. Sonra sperm vücudumda biraz kalsa kıpkırmızı oluyor vücudum. Eşim dışarı boşaldığında hiç bir sorunum yok, ilişkiden sonra herşey normal ama içime boşalırsa 3 gün ben ben değilim.
Doktor bunlara dayanarak sende sperm alerjisi var dedi. Tabii testler yazdı emin olmak için, fakat büyük ihtimal var dedi. Bu ay fitilde kullandın belki bir umut bu ay bile güzel haber alırız dedi.
Kısaca benim vücudum spermleri yabancı bir madde olarak görüyormuş ve onunla savaşa geçiyormuş.
Bunun kesin çözümü var bağışıklık sistemini baskılamak, bağışıklık sisteminin çok duyarlı olduğunda bu tarz vakalar oluyor, vücut ona savaş açıyor dedi ve ekledi
fakatttt dedi bunu şimdiki zamanda asla yapamayız, çünkü korona olursan ölürsün dedi