- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.501
neden bu kdr erkencisin kuzucumG Ü N O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden bu kdr erkencisin kuzucumG Ü N O
Zaten yapsaydın biliyorsun yaniohh sefan olsnn misss bn evde yan gelip yattım dün hiç bişey yapmadm
Canım gece baş ağrısı başladı uyuyunca geçer diye ilaç almadım uyandım hala var uyuyamadım yaneden bu kdr erkencisin kuzucum
bnmde yine boşlukta ağrım vardı uyuyamadım o yzdn bari bugn dinlen uyu kuzu gündüzZaten yapsaydın biliyorsun yani
Canım gece baş ağrısı başladı uyuyunca geçer diye ilaç almadım uyandım hala var uyuyamadım ya
Selam canım benim nasılsın? Biz iyiyiz büyüyoruz. Senin bebikler ne yapıyorNapiosunuz kızlar
Lekelenme yok di mibnmde yine boşlukta ağrım vardı uyuyamadım o yzdn bari bugn dinlen uyu kuzu gündüz
İyiyim ben de canım ne yapalım, evdeyiz. Kçö gelişmelerini takip ediyoruzGünaydın canım iyiyim online ders yapıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun?
Ohh maşallah zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık oldun maşallahİyi bende laricim Büyüyoruz bizde
yok canım.Sizin de mi rahim ağzı darlığı vardı
Aynen hiç sorma zaman hızlıca akıyor ama bana geçmiyor gibi geliyor nasıl hızlı geçiyor anlatamamİyiyim ben de canım ne yapalım, evdeyiz. Kçö gelişmelerini takip ediyoruz
Ohh maşallah zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık oldun maşallah
Aa nasıl bir gelişme var de bakalım senin bebişler ne durumda her şey yolunda dimi?İyiyim ben de canım ne yapalım, evdeyiz. Kçö gelişmelerini takip ediyoruz
Ohh maşallah zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık oldun maşallah
Zaman ilerledikçe sabırsızlanıyoruz ya bize geçmiyor gibi oluyor. Artık ben de öyle hissediyorumAynen hiç sorma zaman hızlıca akıyor ama bana geçmiyor gibi geliyor nasıl hızlı geçiyor anlatamam
Gelişme yok cerocum ya Mart ayı son dediler ama işletmelerden de ses çıkmıyor. Yani sonrasında ayda yatıracakları 1500₺ bir para olacak. Ya kçö devam etmeli ya insanlar işlerine dönmeli bu nereye kadar böyle sürecek?Aa nasıl bir gelişme var de bakalım senin bebişler ne durumda her şey yolunda dimi?
Aynen hiç sorma zaman hızlıca akıyor ama bana geçmiyor gibi geliyor nasıl hızlı geçiyor anlatamam
Kızlar bir bakacaksınız hafta 39Zaman ilerledikçe sabırsızlanıyoruz ya bize geçmiyor gibi oluyor. Artık ben de öyle hissediyorum