- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.221
Ben her daimHazır mıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her daimHazır mıyız
Yiğidim aslanım gel alnından öpecem dedim bendeHelal olsun enişteye valla. Gelmiş haklarından sana bırakmamış
Ne demek hayatım senin için yapabileceğimiz ne olursa yaz
Ohh şifa olsun . Merak etme canım prolüton iyidir
Sorma kuzum ya çıldırmamak elde değil. Ama Ben kuşandım bile hazırsanız sizi bekliyorumAyyyyy Allahım sanki ellerinin altlarında oyuncağız biz gidip dövelim Bi operasyon yapalım
Bilinen en iyi ilaç prolüton aşkoAmin bbgm olsun olsun napalm geçer elbet yakması önemli olan iyi etki etsin yeter
Enişte fıtı fıtıyı haketmişYiğidim aslanım gel alnından öpecem dedim bende
Görevde kuzum gelene kadar hazır olsun diye Fıtı Fıtı msjları atayımBilinen en iyi ilaç prolüton aşko
Enişte fıtı fıtıyı haketmiş
Psikolojisini hazırla canımGörevde kuzum gelene kadar hazır olsun diye Fıtı Fıtı msjları atayım
Fıtı Fıtı size yasaksa susayım benPsikolojisini hazırla canım
Ahhhh ahhhhhFıtı Fıtı size yasaksa susayım ben
Tuz basmasaydık iyiydi cücüşler için değer annesi ama onlar pırtlayınca sabahlar olmasın hem cücüşlere hem sizeAhhhh ahhhhh
Proluton vuruldm kuzu yine biraz lekelenmem ve sancım var tedbir amaçlı yaptırdı doktorHayırdır kuzum ben çok aktif olmayı ca kaçırdım galiba ne iğnesi bu?
Kuzu sabahlar olmayacağı kesin de fıtı fıtı dan değilTuz basmasaydık iyiydi cücüşler için değer annesi ama onlar pırtlayınca sabahlar olmasın hem cücüşlere hem size
Bnmde yasakkk aplaaaa banada yazık günahTuz basmasaydık iyiydi cücüşler için değer annesi ama onlar pırtlayınca sabahlar olmasın hem cücüşlere hem size
Hadi yine bnm 1 asıl enişte yandı 2 bebekten ona sıra gelmezKuzu sabahlar olmayacağı kesin de fıtı fıtı dan değil
Biz her zmn hazırız ekip sağlamSorma kuzum ya çıldırmamak elde değil. Ama Ben kuşandım bile hazırsanız sizi bekliyorum
Hadi bakalım o zmn bizlere şifa olsun bbgmBilinen en iyi ilaç prolüton aşko
Enişte fıtı fıtıyı haketmiş
Hertürlü sıra gelirmiş öyle diyorHadi yine bnm 1 asıl enişte yandı 2 bebekten ona sıra gelmez
AminnnHadi bakalım o zmn bizlere şifa olsun bbgm
Allah korusun canım aman dikkat et bu bebiş ler gelene kadar canımızı okuyor geliyorlar yine canımızı okuyorlar, gelsinler sağ Salim de bizde onların canını okuyalımProluton vuruldm kuzu yine biraz lekelenmem ve sancım var tedbir amaçlı yaptırdı doktor
Bir değil iki tane olunca tahmin edemiyorum ama sen yaşayınca göreceğiz caağnımmKuzu sabahlar olmayacağı kesin de fıtı fıtı dan değil
Darısı sana şekerimAllah korusun canım aman dikkat et bu bebiş ler gelene kadar canımızı okuyor geliyorlar yine canımızı okuyorlar, gelsinler sağ Salim de bizde onların canını okuyalım
Bir değil iki tane olunca tahmin edemiyorum ama sen yaşayınca göreceğiz caağnımm
Sizleri şöyle duvara alsak yavaştan malum 30 hafta falan var önümüzdeBnmde yasakkk aplaaaa banada yazık günah