- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.201
Evet kuuzum fabrikadaa onlemler iyi ama sonucta bilmiyozzkiHoşgeldin canım. Canım histeroskopi diyen doktor hafif işlem yapınca iltihap aktı bir sürü deyip gördüğünü söylemiştin şahsen bu beni ikna ederdi heleki bana direk tüp öneren birini hiç dikkate almazdım
Geçmiş olsun tatlım iyi yapmışsın atarım muhakkak teyzesiii . Tabikiii siz hele bir çıkın tura
Canımız annişkolar
Rica ederim canım . Yumurtlamanın çoğu zaman takvimle uyumlu olmaz bu yüzden bazı kadınlar gebe kalamıyor. Bunu kendi kendine anlayamazsın. Ya Dr ile yumurta takibi yapmalısın ya ovülasyon testı. Bazı kadınlar adet bitiminde bazı kadınlar adetten 14 gün önce bazı kadınlar hemen adetten önce yani düzenli adet döngün de olsa yumurtlama zamanı n takvimle uyumlu olmayabilir. Canım zaten alttan bakmış foliküllerini göremez yoksa. Sadece karından bakarak görülmez alttan da görülür alttan daha iyi görülür
Canım eşin kalabalıkta çalışıyor demiştin inşallah griptir
Yoruldun bugün
İyi akşamlar canımmm biraz gecikebilir @Skrkz17 canım sen ne kadar süre sonra adet oldun ?
Geçti canım benim bulantılarım . Çok şükür alan küçük olduğu için üzülme canım durumu kötü olanları düşün hamd olsun halimize
Ek işide sanayide
Hafta basinda arabayla ugrasirken üşüdum dedi