- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.021
Lumix teste kaç gün kaldı kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kuzum, senden güzel yapamam galiba :)) İnş sonuç güzel çıkar kuzum, bekliyorum işte aklımdan cıkarmışım salmışım kendimi... daha rahat oluyor.. :))Araştırmaya başladın mı canım nerede yaptıracağını
Bitirir tabi aşırı lezzetli bir yemek eminim harika yapmışsındır.
Ayyy Rabbim nasip etsin inşallah. Dilerim bebişim seninledir canım benim
ayyyyy çok sevndm bu habereeeeHayırlısı olsun canım, benim de amh 0,67 yaş 35, 3 klomen denedik bu ay son testimi yapıcam. eşimle ben de tüp kararı aldık. bu süreçte inşallah herşey güzel ilerler canım hamilelik haberini alırsın :)
Konuştum kenkecimm sağolasın Markasını aldım. Kaydettim masajları falanda kaydettm. Herşey hazır. Kırmızılar bekleniyorCookiie kenkee konuşabilirim mi o etiketlediğim yerle ? Aldın mı propolisi filan naptın
Bebeğim değişen birşey yok o da senden eşinden çok çabaladıktan sonra da baktın olmuyorsa bence en doğru karar senin verdiğin karar fiyatlar filan nasılmış 7 sinde mi öğreneceksinÇok teşekkür ederim kuzum, senden güzel yapamam galiba :)) İnş sonuç güzel çıkar kuzum, bekliyorum işte aklımdan cıkarmışım salmışım kendimi... daha rahat oluyor.. :))
Canım bizim tüp bebek için seçme şansımız yok, burası küçük bir kasaba bir bilemedin 2 merkez var... doktorumun bağlı olduğu merkezde yaptımayı planlıyoruz, 7sinde detaylar ne onu konuşacağız. Beklemek istemiyoruz artık yok doğal yoldan ....yapay olacak.
hadi güzel haberlerle gel canmyok canım randevum 3buçukta heyecanla bekliyorum vakit geçmiyo ya
Ayy süper çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim olacak olacakKonuştum kenkecimm sağolasın Markasını aldım. Kaydettim masajları falanda kaydettm. Herşey hazır. Kırmızılar bekleniyor
Yaklaştı artık heralde kasık ağrılarım sıklaştı göğüs ucu hassasiyetide başladı dünden beri. Bi görsem hemen gecicem siparişleri
Teşekkürler edaecoo canım.. sizden özendim yaptım tatlım :)))ooo maşallahh bbgmm görüntüsü bile enfess ellerine sağlıkk misss gibi yarasınn
Allah razı olsun bitanemm sen nasılsınn güzel anne cücüşler yaramazlıklara başladımıAyy süper çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim olacak olacak
Yaaa işte öyle, aşamaları hk ön bilgi araştırıyorum, yumurta toplama acı veriyor mu? başarı şansı nedir?ayyyyy çok sevndm bu habereeee
ooo gögüs ucu ağrıların bebiş ağrısına dönsün inşallahKonuştum kenkecimm sağolasın Markasını aldım. Kaydettim masajları falanda kaydettm. Herşey hazır. Kırmızılar bekleniyor
Yaklaştı artık heralde kasık ağrılarım sıklaştı göğüs ucu hassasiyetide başladı dünden beri. Bi görsem hemen gecicem siparişleri
afyt olsun balımmmmTeşekkürler edaecoo canım.. sizden özendim yaptım tatlım :)))
Geçen ayda aynı göğüs ucu ağrısı olmuştu regli olmuştu edamm ama hadi usulen adet yerini bulsun amin diyim benooo gögüs ucu ağrıların bebiş ağrısına dönsün inşallah
hayır kuzum ağrı olmuyor toplama esnasında çnkü anestezi alıyorsun ohhs olmazsan sonrası da acı çekmezsn bn çok hafif regl agrısı çektim hemencecik gçti sonra başarı şansı da her hasta için %40 ile %60 arasıYaaa işte öyle, aşamaları hk ön bilgi araştırıyorum, yumurta toplama acı veriyor mu? başarı şansı nedir?
Biz iyiyiz güzel teyzemiş . Bulunduğumuz haftaya göre artık hareket etmeye başlamış olmaları gerekiyormuş bir sonraki ultrasonda kıpır kıpır görürüz inşallah sağlıklaAllah razı olsun bitanemm sen nasılsınn güzel anne cücüşler yaramazlıklara başladımı
Yok bebeğim toplama anestezi altında yapılıyorYaaa işte öyle, aşamaları hk ön bilgi araştırıyorum, yumurta toplama acı veriyor mu? başarı şansı nedir?
olsun allahtan umut kesilmez aşkımm elbette olucak dğru zmanı bekliyor evet bbgm büyüyor bu hafta biraz yaramazlık yapıyordu glba ilk defa hamiş kaldıgımdan beri bu hfta hissettm bsyler dün de yne lekelenmem oldu bugn doktora yazdım saat 2 de gidicem randevum aslında 1 nisandı ama öne geçti maalesf böyle oluncaGeçen ayda aynı göğüs ucu ağrısı olmuştu regli olmuştu edamm ama hadi usulen adet yerini bulsun amin diyim ben
sen nasılsınn canımm bebişin büyüyor güzel anne
Erdeme mi gideceksin duyguşolsun allahtan umut kesilmez aşkımm elbette olucak dğru zmanı bekliyor evet bbgm büyüyor bu hafta biraz yaramazlık yapıyordu glba ilk defa hamiş kaldıgımdan beri bu hfta hissettm bsyler dün de yne lekelenmem oldu bugn doktora yazdım saat 2 de gidicem randevum aslında 1 nisandı ama öne geçti maalesf böyle olunca
Aynen canım, 7sinde telefonla görüşmemiz var, yüz yüze olmuyor malesef pandemiden dolayı.. o zman fiyatlar hk bilgi de verir sanırım. ama %50 devlet karşılıyormuş.Bebeğim değişen birşey yok o da senden eşinden çok çabaladıktan sonra da baktın olmuyorsa bence en doğru karar senin verdiğin karar fiyatlar filan nasılmış 7 sinde mi öğreneceksin