- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.981
günadınnnn kızlar kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gel ben sana daha neler anlatıcamAa çok ilginçmiş bak bunu duymamıştım daha önce
Allah Allah göbeğin büyüyor diye mi acabaYaaa geceden beri göbek deligimin hizasında boşluk olan yerde tam uçta yani Bi iğne batımı var bazen şiddetli öldürdü beni ya hala da geçmiş degl neyin nesi anlamadım
Günaydın canım inşallah kaliteli bol yumişin olmuştur haberlerini bekliyorumgünaydın kızlar....
bugün yumurta kontrolüne gitcem çok heyecanlıyım bu ay bikaç tane takviye aldım inşallah faydası olmuştur çok amin
blmyrm kuzu ya dün geceden beri agırıyo hala geçmedi arada iğne gibi batıyor apandis mi dedim ilk allah korusun ama başka bişeym yokSen gel ben sana daha neler anlatıcam
Allah Allah göbeğin büyüyor diye mi acaba
Günaydın canım inşallah kaliteli bol yumişin olmuştur haberlerini bekliyorum
amin canım hepimize inşallahinşallah şifa olur canım başka şeye gerek kalmaz
amin canım inşallah hemen paylaşırım :)Sen gel ben sana daha neler anlatıcam
Allah Allah göbeğin büyüyor diye mi acaba
Günaydın canım inşallah kaliteli bol yumişin olmuştur haberlerini bekliyorum
amiinnnnnnnnGünaydın kızlarr:))
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkes çok çok güzel haberler alsın.. canımız hamişlerimiz bebişleri ile sağlıklı güzel günler geçirsin biz bekleyenlerinde karınları dolsun inşallah:)
Bi Dr a görün bakalım istersen ama gaz sancısı da olabilir. Apandisit bastırınca ağrımaz bırakınca ağrırblmyrm kuzu ya dün geceden beri agırıyo hala geçmedi arada iğne gibi batıyor apandis mi dedim ilk allah korusun ama başka bişeym yok
GÜnaydın canım bu güzel duaya aminnnn denmez de ne denirGünaydın kızlarr:))
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkes çok çok güzel haberler alsın.. canımız hamişlerimiz bebişleri ile sağlıklı güzel günler geçirsin biz bekleyenlerinde karınları dolsun inşallah:)
doktora yazdım kuzum lekelenmem oldu deyince gel heemn bugn dedi 2 ye randevu verdi gidicem aklım kaldı cnkü sancım varBi Dr a görün bakalım istersen ama gaz sancısı da olabilir. Apandisit bastırınca ağrımaz bırakınca ağrır
GÜnaydın canım bu güzel duaya aminnnn denmez de ne denir
Aşkım lekelenme kesildi çok şükür bebek iyi annesi merak etmedoktora yazdım kuzum lekelenmem oldu deyince gel heemn bugn dedi 2 ye randevu verdi gidicem aklım kaldı cnkü sancım var
Valla şekerimi çok çıkarttı yoksa içerim benMeyveli süt de çok güzel oluyor ya ama hazırları işte dediğin gibi pek zararlı
Ayran iyi gelir ins cnm migdeneBeni normalde ayran da rahatsız eder hep Bi gaz mevzusu olur genelde yogurt yiyorum şimdi bide ayranı deniyim ama süt ile ayran aynı günde olursa vay haline yanımda ki insanların
Güzel haberler verirsin ins cnm.. Cok yorma kendini olur mu? Progestan falan kullanıyor muydundoktora yazdım kuzum lekelenmem oldu deyince gel heemn bugn dedi 2 ye randevu verdi gidicem aklım kaldı cnkü sancım var
inşallah bbgm uzun zmndır sancım fln olmayınca endişelendm birde o yerin agırması beni tedirgin ediyo hala geçmedi dün gece 1 gibi wc ye kalktım yine gelmişti lekelenme snra olmadı kuzu çok şükürAşkım lekelenme kesildi çok şükür bebek iyi annesi merak etme
inşallah bbgm hiç bi iş yapmıyorum kuzucm dkkt edyrm vallahi progestan da kullanıyorum fitil günde 3 defaGüzel haberler verirsin ins cnm.. Cok yorma kendini olur mu? Progestan falan kullanıyor muydun
Arada bi içmekten birşey olmazValla şekerimi çok çıkarttı yoksa içerim ben
Canım sen rapor al birkaç gün birşey olmaz o kadarcık lekelenmeden korkma ama tedbiren rapor alman iyi olur bence.inşallah bbgm uzun zmndır sancım fln olmayınca endişelendm birde o yerin agırması beni tedirgin ediyo hala geçmedi dün gece 1 gibi wc ye kalktım yine gelmişti lekelenme snra olmadı kuzu çok şükür
Canım ilk 3 ay bu sancılar olacak kramplar olacak bunlar çok normal belin de ağrıyacak şiddetli sancı da olabilir . Bende de oluyor hepimizde oluyor birtaneminşallah bbgm hiç bi iş yapmıyorum kuzucm dkkt edyrm vallahi progestan da kullanıyorum fitil günde 3 defa
teşekkür ederim bilgili anneeee iyi ki varsınnnnnArada bi içmekten birşey olmaz
Canım sen rapor al birkaç gün birşey olmaz o kadarcık lekelenmeden korkma ama tedbiren rapor alman iyi olur bence.
Canım ilk 3 ay bu sancılar olacak kramplar olacak bunlar çok normal belin de ağrıyacak şiddetli sancı da olabilir . Bende de oluyor hepimizde oluyor birtanem
Seni yerimmteşekkür ederim bilgili anneeee iyi ki varsınnnnn