- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.061
Kıymalı domatesli makarna yoğurt :)Akşama ne yemek yapacaksınız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıymalı domatesli makarna yoğurt :)Akşama ne yemek yapacaksınız kızlar
o gün yapmadım ya bi gün önce yaptım diye iki günde bir devam artık nasipnewmoon10 naptın canım değerlendirmeler ne alemde
Ya yapppp Allah için Allah adını verdim1 tane var. Bugün de bekleyim. Sabır mı korku mu bilemedim
Sana ne güzelmiş.. burda devlet minnacık destek oluyor zaten özeller de kullandırmamak için elinden geleni yapıyorben 1.5 yıllık cnm, 2. evliliğim. Burası Almanya ama %50 burada.
Tabi yaaa Aklın yolu birLarisaya katılıyorum cnm, korkunun ecele faydası yok :)))
Aminnn canımmm sen de zaten bliyorsun her daim dilimdesin kenke rabbim bu cuma günü hürmetine tez vakitte nasip etsin inşallahDuamdasınız sen edaecoo ve bütün bebeğini bekleyenler. Sağlıcakla alın kucağınızaa
isteyenlerede rabbim en hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin
aşko yardım istersem gelinAhahahah aşırı haklısın bu konuda
Ahh kenke ahh inşallahhh
türlü ve bulgur pilavı salata kzuucmmAkşama ne yemek yapacaksınız kızlar
Öyle cnm, Tr de sektör yapmış tüp bebek... ne kadar kazıklarsam :))) devlet baba da bundan geçiniyor heral :)Sana ne güzelmiş.. burda devlet minnacık destek oluyor zaten özeller de kullandırmamak için elinden geleni yapıyor
M minik mucize92 haydi sor sorM minik mucize92 dediğim topik bu, iki arkadaş da LaRisaCca ve edaecoo onlara sorabilirsin bu süreci.
Telefonun ucunda çaresiz bekliyorumaşko yardım istersem gelin
Ooo menüler sağlam ilerliyor ben de yapabilirimtürlü ve bulgur pilavı salata kzuucmm
Kesinnn devlet üzerinden geçinemediğinin önünü kesiyor zatenÖyle cnm, Tr de sektör yapmış tüp bebek... ne kadar kazıklarsam :))) devlet baba da bundan geçiniyor heral :)
Oooo buzluktan mı çekeceksin köfteyi oturup yapcan mı yoksaMercimek çorbası, icli kofte ve salata
Biz bu bulantılar için çok bekledik canımm olsun sağlıklı olsunda annesi azcık dayanır bak bu hafta kıpırdamaya başlıyorlarmış gitte kıpır kıpır gör gel annesi ama 3 haftada dayanılmaz inşallah kuzenleride gelicek onlara kardeş olcak. Sonra artık burdan online oyunlar oynatırız onları daolur olur neden olmasın kuzucum doğru bi tedavi ile mutlu sona ulaşırsın inşallah yeter ki allah ol desn
inşallah balım
evet kuzucm bulantım başladı her gün olmuyor ama yokluyor bazı gün baya yogun hissediyorum.. mide ağrılarım başladı ne yesem öküz oturmuş gibi aynen bbgm bn çkmedim lekelenme diyince kendi çağırdı mecbur gidicz ondn snra bana kesn 3 hfta gelme dick ama bn dayanabilirmiiym oda ayrı tbi ayy deyzeleriii inşallah öyleee olur ama onlarda kuzen bekliyorlar ve hep dua ediyorlar hepinize
Biliyorum canım kenkem ağzına yüreğine sağlıkYa yapppp Allah için Allah adını verdim
Sana ne güzelmiş.. burda devlet minnacık destek oluyor zaten özeller de kullandırmamak için elinden geleni yapıyor
Tabi yaaa Aklın yolu bir
Aminnn canımmm sen de zaten bliyorsun her daim dilimdesin kenke rabbim bu cuma günü hürmetine tez vakitte nasip etsin inşallah
LaRisaCca canım tüp bebek için nasıl bir yol izlediniz acaba yardımcı olur musunM minik mucize92 haydi sor sor
Telefonun ucunda çaresiz bekliyorum
Ooo menüler sağlam ilerliyor ben de yapabilirim
Dün evdeydim çalışmıyordum. Dün akşama kadar yaptim. Buzluğa da koydum. Pratik oluyorOooo buzluktan mı çekeceksin köfteyi oturup yapcan mı yoksa
Ayyy sonra zaten başka hayalim olan topik var onu açacam C Capanin Gururu Teyom umu bekliyorumBiz bu bulantılar için çok bekledik canımm olsun sağlıklı olsunda annesi azcık dayanır bak bu hafta kıpırdamaya başlıyorlarmış gitte kıpır kıpır gör gel annesi ama 3 haftada dayanılmaz inşallah kuzenleride gelicek onlara kardeş olcak. Sonra artık burdan online oyunlar oynatırız onları da
Biliyorum canım kenkem ağzına yüreğine sağlık
kuzummm dualarımız karşılıklı inan allahım şu mübarek günde bizleri duyup kabul etsn dualarımızı inşallahDuamdasınız sen edaecoo ve bütün bebeğini bekleyenler. Sağlıcakla alın kucağınızaa
isteyenlerede rabbim en hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin
offf bayılırım bnmde cnım istiyoo yapıp yicemmmm hafta sonuKıymalı domatesli makarna yoğurt :)
yazıyorummmm cezası çoğaldıııı mapus yollarıı görünüyorrr