Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eskiden içmiştim ferritinim düşük benim. bağırsak düzenimi çok bozmştu. sen de ne gibi yan etkiler yaptı? hap mı yksa şurup şeklinde mi?
Günaydın canım sadece 1 kere kustum başka hiçbir yan etki yapmadı bende
Amin canim insallah .. Bu arada maden suyu icmek zararli mi acaba
Canım ben günde 2 tane içiyorum ne kadar erken başlayıp devam edersen ilerde kemik ağrıların için filan o kadar iyi hiç zararı yok korkma.

Yumurtalarım 2 tane oluşmuş benim. Birisi 17mm, diğeri 20mm imiş. Yumurtalar kaliteli dedi. İnşallah tutar bu kez. Aşılamayı 1.ye göre daha erken zamanda yapacak. Geçen defa bence geciktik biraz.
Canim aslinda son 1 igneden sonra seninki tam asilamalik boyuta gelir. Ne zaman yapilacak asilaman

Canim aslinda son 1 igneden sonra seninki tam asilamalik boyuta gelir. Ne zaman yapilacak asilaman
Yarın öğlen sonu canım. Dün iğneyi bıraktırdı canım. Gece çatlatmayı yaptım sadece. Bakalım ne olacak. Idrara sıkışık gel dedi. Geçen defa çok zorlanmıştım diye öyle gitmeyeyim diyorum ama umarım doktor sıkıntı yapmaz.

Canım ben işlemden önce idrarımı boşaltıp girdim işleme :)))) çünkü işlemden sonra hemen ayağa kalkmak istemiyordum ve idrara sıkışıkken yarım saat ayaklarımı uzatıp duramazdım. E idrar da asidik yapıdan dolayı spermleri öldürüyor. Bu yüzden sıkışık girmedim işleme. Doktor da birşey söylemedi bundan ötürü. ayaklarına muhakkak kalın çorap filan giy. İşlemi bana doğumhanede yaptılar. Hava soğudu, doğumhane de zaten soğuk üşürsün. Ayaklarını sıcak tut. Bir de sabah duş alıp öyle gittim. işlemden sonra aynı gün duş almaman iyi olur. Ben o gün işe gitmedim uzandım dinlendim. 3 gün cinsel perhiz yapmıştık. İşlemin yapıldığı gün akşamı doktorumuz ilişkide bulunun dedi. Diğer 3 günü de değerlendirdik. lütfen seni hemen ayağa kaldırmalarına müsade etme. Bol şans tatlım

9 hafta tam doldu 10. Haftanin icine girdim cnm.
Bebekte 9+2 gorunuyor. Sende 13 haftayi tamamlamissin 14. Haftanin icindesin
Ha o şekilde hesaplıyosunuz siz. Ben doktorla konuşmamızda mevcut duruma göre konuştuğumuz için hep bu şekilde hesaplıyordum

Ha o şekilde hesaplıyosunuz siz. Ben doktorla konuşmamızda mevcut duruma göre konuştuğumuz için hep bu şekilde hesaplıyordum

Ben app den takip ediyorum hep 9 hafta 1 gun vs seklinde. Hani hangi haftanin icindeysem onu soyledim yani. Yoksa aramiz 3.5-4 hafta gibi seninle

Bu arada kizlar bebis fotosu birakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…