- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.861
Bi helva gömmüşüm sabah sabah var ya ben ki asla ağzıma koymam .. çok değişik ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başınız sağolsun canım, Rabbim sabır versin.
Başınız sağolsun Allah sabır versin inşallahGünaydın aşkolar ben dün geldim köye bugün de eve geçecem belki dayımın kızının eşi vefat etti cenaze gelirse bugün gidecem çok gençti enişte 30 yaşında beyninde tümör varmış erken müdahale olmadığı için geç kalınmış
Yaa nasil pis seyleer yiyorBi helva gömmüşüm sabah sabah var ya ben ki asla ağzıma koymam .. çok değişik ya
Güzel gittiYaa nasil pis seyleer yiyor
Balık kotamı doldurdum canım bu hafta tekrar yemek istediğimi hiç sanmıyorum afiyet olsun canımcımçok pis çok. Akşama balık var LaRisaCca buyur gel , şuşi olmayandan
bnm arkadaşımın ablası kullandı 3 kutu sonunda hamile kaldı canımCanlar dün doktor bana gynositol yazdı buna başlayalım dedi. Kullanan var mı aranızda?
Ben bu ay kocamın yüzünü bile görmedim bebek konusunda uzaklaşmayı yanlış anladım sanırımBen son hız ders çalışıyorum canım. Tezimi yazıyorum. Bugün regl geldi. Bebek fikri aklımda olmayınca da hamiş olunmuyormuşun ispatıyım resmen
Bende öyle hissediyorum bir başlasak Allahın izniyle biliyorum kuzum iyiki varsınızçok şükür kuzuş şimdilik herşey yolunda o tüp süreci başlasın kendini kuş gibi hissedeceksin kafan rahatlıycak az kaldı sabret bbgm biz her istediğinde buradayızzzz
Yavrum bende haftaya cuma gidicem başladın mı tedaviye hangi aşamadasınHersey yolinda tatlim bizdee isteyimn git gell aynii.
Pazarteeside aksilik cikmazsa benim gorusmem var
Sen napiyosun
İstanbuldaki doktor yumurta toplama-hiteroskopi-transfer dediYavrum bende haftaya cuma gidicem başladın mı tedaviye hangi aşamadasın
Ahh ne güzel yazdin inşallah vesile olur, hem yumurta kalitesi icin hemde folikasitmis baktim biraz, başlayım bende hemen o zamanbnm arkadaşımın ablası kullandı 3 kutu sonunda hamile kaldı canım
bence seninki de kizayy doğruuu afffettt beniiii aklımız kendimize yar degil
Nifty testi ile kesinlestiAyyy maşallah hg gözünüz aydın canım ne zaman belli oldu
Aynen öyle
Herşeyi denemezsek içimizde kalır
Hoşgeldin evine canım. Başınız sağolsun Asyam çok üzüldüm,çok gençmiş. Rabbim geride kalanlara sağlıklı huzurlu ömürler versin diyecek birşey kalmıyor
Evet tatlım sen geçirmişsin
nerden anladın bakıyımbence seninki de kiz
uyumuşum valla sen napıyosunnapıyosunuzzzzzzzzzzz
Darısı kucağınıza almaya inşallah canımNifty testi ile kesinlesti