- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.901
Bilmiyorum ki oyle hissettim canimnerden anladın bakıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki oyle hissettim canimnerden anladın bakıyım
Hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah canimuyumuşum valla sen napıyosun
Darısı kucağınıza almaya inşallah canım
Ama o sıkma işlemi ilk gün şişiyor da ertesi güne sönüyor 1 haftaya bebek totosu gibi oluyosunYuzum bakimdan oncee daha az yara bereliydi
Ama o sıkma işlemi ilk gün şişiyor da ertesi güne sönüyor 1 haftaya bebek totosu gibi oluyosun
Off ulenn offfff ac rakiyi
Hakan dokturuyoo
Breee
Gidemezsinn bir adim uzaga bile bilee dustum tuzagaa
Ne askimi nede beni birakip gidemezsinn
Hakan adamdır dostumKocam dioku bukdr sivilcen yoktu giderkn
Kopek kiskancligindan sinir.etti
Gostercem amaa elletmicimmHakan adamdır dostum
Kocişine söyle pambık gibim olunca öptürmem ama de
Bak en etkilisi o zatenGostercem amaa elletmicimm
Sonra çocuk neden olmuyorKuzum bayağı yanlış anlamışsın sen
Kız sanki Teo farklı mı yapıyor o da tüp e odaklandıSonra çocuk neden olmuyor
Ay tamamen mucize Allahım bizede nasip etsin böyle mucizeleri Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAminnnnnnnn Çok teşekkür ederim, darısı başına en kısa sürede O ay Miyositol positive vermişti canım, yumurta kalitesi ve tutunmayı destekler demişti günde bir kez saşe kullandım, hemen etki eder mi bilmiyorum ama o ay kullandım sadece adet olunca tüpe başlıyorduk belki biliyorsundur yazıyordum buraya, hsg senin için şart değil ama çektirsen iyi olur hem belki gebelik olur hsg sonrası şans bir miktar artıyor dedi doktorum, ben de yaw heeee heeee artıyor diyip çektirmiştim, bir tüp hafif tıkalı çıktı hatta, canım sıkılmıştı çok, bunlar vesile oldu herhalde, en çok da ben tükenmiştim gerçekten umudum yoktu Şükürler olsun şimdi böyle Allah en kısa sürede burda bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin diye dua ediyorum
Tüp oldumu kafa rahat sperm gittimi yumurtayı buldumu dölledimi derdi yok ohhh beeKız sanki Teo farklı mı yapıyor o da tüp e odaklandı
Ben niye tüpe geçtim sanıyorsun senden bir farkım yokTüp oldumu kafa rahat sperm gittimi yumurtayı buldumu dölledimi derdi yok ohhh bee
Canım benim gebelik akıntım sarıbeyaz oldu hep bir de su gibi birşey geliyorduKızlar igneden sonra 14 gun doldu. Bugun Kasığımda hafif ağrı (gecen haftada vardi) ve çok özür dileyerek söylüyorum bugun beyaz akinti var. Bu durumu yaşayanlar var mi?
Meraktan stresten mi ağrı var anlamadim. Gerci hafif bisey. Adet sancim hic olmaz benim. Hamile değilsem en çok eşim üzülecek diye stres yapiyorum benCanım benim gebelik akıntım sarıbeyaz oldu hep bir de su gibi birşey geliyordu
Önce senin sakin olmam lazım canım benim emin ol olmuyorsa hayırlısı değildir doğru zaman değildir Rabbim zamanı gelince herşeyin en güzelini verecekMeraktan stresten mi ağrı var anlamadim. Gerci hafif bisey. Adet sancim hic olmaz benim. Hamile değilsem en çok eşim üzülecek diye stres yapiyorum ben
Dünyanın en iyi eşiyken en iyi babası olmayi hakediyor. Psikolojim bozuldu ağlıcam nerdeyse.