Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bir şey soracağım bu yumurtalar adet bitincemi büyümeye başlıyorlar
Ben adetin ikinci günü goal f e başladım canım. Yani geçen hafta salı günü. Adetin 1.günü 4mm idi. 6 gün sonra biri 20 diğeri 17 olmuş. Artık iğneyi bırak i, gece çatlatma iğnesini ol dedi canım

Kızlar bılıyorsunuz benım yumurtam dogal catlamamaya basladı artık havuctan basla ne yemelıyım catlaması ıcın bır de catlatma ıgnesı kac ay ust uste kullanılıyor
2 ay üst üste olmuslugum var eğer catlamiyosa takibe göre büyüyünce iğne ol canım şansın artr en azından riske atma

Yumurtalarım 2 tane oluşmuş benim. Birisi 17mm, diğeri 20mm imiş. Yumurtalar kaliteli dedi. İnşallah tutar bu kez. Aşılamayı 1.ye göre daha erken zamanda yapacak. Geçen defa bence geciktik biraz.
Hayırlısı olsun canım kaliteli yumurtalar bebis olarak geri dönsün

O dedıgın buyuten ıgnemı cnm senın cok hızlı buyumus senınde catlamıyormu yoksa sansa bırakma dıyemı ol dedı benım 15 16 gunde anca buuyor

O dedıgın buyuten ıgnemı cnm senın cok hızlı buyumus senınde catlamıyormu yoksa sansa bırakma dıyemı ol dedı benım 15 16 gunde anca buuyor
Aşılama için geçen defada kullandım. Adetim normalde de düzenli canım. Ama doğru zaman için veriyorlar sanırım. Çatlıyor normalde. Bakalım bu kez tutacak mı? Tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.

İncir ve havuç kürü var hem büyüyor hem çatliyormus kendim denemedim ama deneyip memnun kalan var dene istersen hazır bu ay ilaç kullanmiyosun
Kürlerden korkuyorum cnm bukezde ıncırle cok buyur dıye korkuyorım dogal beslenmek ıstıyorum cnm valla ne yapcamımsasırdım sennadetmoldunmu

Aşılama için geçen defada kullandım. Adetim normalde de düzenli canım. Ama doğru zaman için veriyorlar sanırım. Çatlıyor normalde. Bakalım bu kez tutacak mı? Tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.
Kac senedır ıstıyorsun cnm bızde bıkac aya asılamaya gecıcez sanırım bende kendı catlardı ama sımdı sıkıntılıyom

Kürlerden korkuyorum cnm bukezde ıncırle cok buyur dıye korkuyorım dogal beslenmek ıstıyorum cnm valla ne yapcamımsasırdım sennadetmoldunmu
Kahverengi akıntım var sokulemiyor benimki de yarın olurum inşallah olsak Bi dert olmasak Bi dert

Kızlar biliyorum erken ama iğnenin 10.günü bugün idrar testi yaptım hiç silik çizgi de yok? Ne kadar doğru test sizce? Çok moralim bozuldu
Cnm en az ıkıgun beklemelısın 36 saatte catlasa suan 8 9 gun olmustur en erken 11.gunde testte cıkar oda ıgnesız

Kızlar biliyorum erken ama iğnenin 10.günü bugün idrar testi yaptım hiç silik çizgi de yok? Ne kadar doğru test sizce? Çok moralim bozuldu
Ignenin 14. Günu kanda baktirirsan daha kesin sonuç olur canım biraz sabır

2015 şubatta evlendik. Yaklaşık 2 yıldır da olmuyor. Yaşım da 35 olacak 2020de.o yüzden artık bekleme şansım yok canım
Canım eşinin spremleri normal mi. Benim eşimin sprem sayısı az asilama düşünüyorum artık bende 1.5 yildr olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…