- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.761
Ahh ahhh bol tereyağ pul ninerli az pişmiş yumurtayı öyle özledim kiYumirtaya bile oyleyim
Tavaya yapisiyo yaniyo anca ikna oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahhh bol tereyağ pul ninerli az pişmiş yumurtayı öyle özledim kiYumirtaya bile oyleyim
Tavaya yapisiyo yaniyo anca ikna oluyorum
Su damlacigi.kalmicak sekilde pisiriyorumAhh ahhh bol tereyağ pul ninerli az pişmiş yumurtayı öyle özledim ki
Ben çok yanık sevmem çokta çığ sevmem orta halde olması lazım.Hayatta bir eti asla az pişmiş yemem ya da yumurtayı ama sanırım ömürün bağışıklığı var onun dikkatli olması gerekiyor
Amin canım
İyi geceler tatlım
Aminn
Al benden de o kadar tatlım
Baya omlet seninkiSu damlacigi.kalmicak sekilde pisiriyorum
Az pismismi asla asla yiyemem
Sola yatarsan sindirimin rahatlarBaşladı rahatsızlıklar yani
Bende sağa yatınca biraz daha nrahat ediyorum ama yatmamaya çalışıyorum aynı yöne sürekli.
Ömür sen de önceden geçirmemiş sin sakın yumurtayı öyle söylediğin gibi yeme ve eti iyi pişmiş ye doktorun uyarmalıydı seni . Kedi köpek filan sevme gebelik boyunca7 ayda gebe kalmaya uğraş verdiğimiz anlar yapıldı sadece.
Başka da yokmuş.
Evet ama sola yatınca hem kalbim sıkışıyor hissediyorum hemde kanımdan kasığıma ağırlık çöküyor diyorum bebek hep oradaSola yatarsan sindirimin rahatlar
Anladım gebeliğin ilerleyen zamanlarında da sola yatın diyorlar . Hareketlerini hissetmeye başladın mıEvet ama sola yatınca hem kalbim sıkışıyor hissediyorum hemde kanımdan kasığıma ağırlık çöküyor diyorum bebek hep orada
Gebelik boyunca yemedim ondan özledim dedim gebelikte herşeyi iyi pişmiş yiyorumÖmür sen de önceden geçirmemiş sin sakın yumurtayı öyle söylediğin gibi yeme ve eti iyi pişmiş ye doktorun uyarmalıydı seni . Kedi köpek filan sevme gebelik boyunca
Gebeliğin başında yapılıyor zaten bunlar ilerleyen zamanlarda yapılmıyorGebelik boyunca yemedim ondan özledim dedim gebelikte herşeyi iyi pişmiş yiyorum
Kedi köpek hayatta sevemem
Doktor değişimi yaptım ya oda yapmamoş bana.
Evet sola yatmak bebek için iyi imiş ama ben sürekli dönüp duruyorumAnladım gebeliğin ilerleyen zamanlarında da sola yatın diyorlar . Hareketlerini hissetmeye başladın mı
Bana neden yapmamış kiGebeliğin başında yapılıyor zaten bunlar ilerleyen zamanlarda yapılmıyor
Canım çok özür yapılmış tekrar baktım gebelik başında yapılmış.. ama bunlar ile ilgili dpktor birşey söylemedi uyarıda bulunmadıBana neden yapmamış ki
İyi gecelerİyi geceler canimlar
Yapmış ya işte testin var elindeBana neden yapmamış ki
İyi geceler kuzumİyi geceler canimlar
Evet evet sonuç aynı zaten gebelikte ya da öncesinde değişmez. Dr böyle zamanlarda gebelere sana söylediklerimi söylese en azından gebeler daha dikkatli olurlar ama atlıyorlarCanım çok özür yapılmış tekrar baktım gebelik başında yapılmış.. ama bunlar ile ilgili dpktor birşey söylemedi uyarıda bulunmadı
Gebelikte yapılmış sonradan farkettimYapmış ya işte testin var elinde
İyi geceler kuzum