- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.741
Deliii sen iyi aşerdin bu çiğ köfteye, yarasınnn şifa olsunÇiğköfte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deliii sen iyi aşerdin bu çiğ köfteye, yarasınnn şifa olsunÇiğköfte
Durum burda da aynı tatlım sert bir havaBen yine erken uyucam dayanamıyorum sabahta erken kalkınca birde ölüyorum ayyy burda Bi fırtına rüzgar deli yagmurrr kış geldi geri yataktan çıkasım yok
Teşekkürler teyzesiDeliii sen iyi aşerdin bu çiğ köfteye, yarasınnn şifa olsun
Giyim koymaa kuzuTmm montlar yapmıcam
Etli değildir inşallahÇiğköfte
Uyumak iyidir..Ben yine erken uyucam dayanamıyorum sabahta erken kalkınca birde ölüyorum ayyy burda Bi fırtına rüzgar deli yagmurrr kış geldi geri yataktan çıkasım yok
Tabiki değil sence ben öyle birşey yermiyimEtli değildir inşallah
KestiremedimTabiki değil sence ben öyle birşey yermiyim
Kız benim toxoplazma rubella testlerim bile negatif, bağışıklığım yok. Değil elle pişirilmiş et , etin kendisi dahi yanacak kadar pişmezse yiyemem o kadar hassasım . Senin bağışıklığın varmıymış yaptılar mı testleriniKestiremedim
Tmm bbgm aydınlatmalar için teşekkürlerimi bir borç bilirim bugün 3 tane dhaa aldım geri kalan yastık ve battaniyeleri yapıcamGiyim koymaa kuzu
Asiri kirişik oluyor
Ayy bnm hepsi pozitif hepsine bağışıklık kazanmışım maşallah yoksa üzülürlerdiKız benim toxoplazma rubella testlerim bile negatif, bağışıklığım yok. Değil elle pişirilmiş et , etin kendisi dahi yanacak kadar pişmezse yiyemem o kadar hassasım . Senin bağışıklığın varmıymış yaptılar mı testlerini
Kuzu dün de erken uyudum sözde ama gece boyu tuvalete taşınıyorum geri dalana kdr zaman geçiyor birde sağ tarafıma yattığım zaman rahatsız olmaya başladım kasıklarımdan dün birde üstüne mide agrısı ve bulantısı çekince uyuyamadım darısı bugüne die umut ediyorum evet ya bu sene Trabzona yagmadı fazla vallahi hamiş olmasam gelecektim ama şimdi gelmek istmyrm bu virüsteUyumak iyidir..
Kış geldi heryer kar Trabzon hariç daha 1 kar görmedik ama soğuk geldi
Simdik balkona cikip ayni seyi dusundummAllahım sen bu havalarda dışarıda çalışmak zorunda olan insanlara evsiz barksız olan insanlara otobüs TIR kullanan şöfrlere sokak hayvanlarının hepsine yardım et onları her türlü kaza bela ve soğuktan koru yardım et
Yumirtaya bile oyleyimKız benim toxoplazma rubella testlerim bile negatif, bağışıklığım yok. Değil elle pişirilmiş et , etin kendisi dahi yanacak kadar pişmezse yiyemem o kadar hassasım . Senin bağışıklığın varmıymış yaptılar mı testlerini
Hayatta bir eti asla az pişmiş yemem ya da yumurtayı ama sanırım ömürün bağışıklığı var onun dikkatli olması gerekiyorAyy bnm hepsi pozitif hepsine bağışıklık kazanmışım maşallah yoksa üzülürlerdi
Amin canımAllahım sen bu havalarda dışarıda çalışmak zorunda olan insanlara evsiz barksız olan insanlara otobüs TIR kullanan şöfrlere sokak hayvanlarının hepsine yardım et onları her türlü kaza bela ve soğuktan koru yardım et
İyi geceler tatlımHadi Allah hepinize rahatlık versin beybiler
AminnSimdik balkona cikip ayni seyi dusundumm
Aminnn
Al benden de o kadar tatlımYumirtaya bile oyleyim
Tavaya yapisiyo yaniyo anca ikna oluyorum
Kız benim toxoplazma rubella testlerim bile negatif, bağışıklığım yok. Değil elle pişirilmiş et , etin kendisi dahi yanacak kadar pişmezse yiyemem o kadar hassasım . Senin bağışıklığın varmıymış yaptılar mı testlerini
Başladı rahatsızlıklar yaniKuzu dün de erken uyudum sözde ama gece boyu tuvalete taşınıyorum geri dalana kdr zaman geçiyor birde sağ tarafıma yattığım zaman rahatsız olmaya başladım kasıklarımdan dün birde üstüne mide agrısı ve bulantısı çekince uyuyamadım darısı bugüne die umut ediyorum evet ya bu sene Trabzona yagmadı fazla vallahi hamiş olmasam gelecektim ama şimdi gelmek istmyrm bu virüste
Bilmem bişiler yapıldı ama
Aminn canımAllahım sen bu havalarda dışarıda çalışmak zorunda olan insanlara evsiz barksız olan insanlara otobüs TIR kullanan şöfrlere sokak hayvanlarının hepsine yardım et onları her türlü kaza bela ve soğuktan koru yardım et