- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.541
O kadar şey yazdın ne alaka şimdi kokoreç çok yiyesim geldiTamam tamam sustum kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar şey yazdın ne alaka şimdi kokoreç çok yiyesim geldiTamam tamam sustum kuzum
Bu cümleye imzamı atarım
oohoo sayılamayan daha bi sürü lezzetttt
Oruk (kibbe), Şıhıl mahşi, Herise (etli keşkek), Biberli ekmek, katıklı ekmek, Sac oruğu, Kısır (Sarmaiç), Humus, Bakla ezmesi, Abugannuç (Patlıcan salatası) Çökelek salatası, Zahter salatası, cevizli biber (Muhammara), Tarator, Belen tava, Firik pilavı, Analı kızlı, Kağıt Kebabı, Tepside et, Sembusak (kapalı lahmacun), Kaytaz böreği, Şeyh Mualla, Kepse Pilavı, Döner, Ispanak Borani, Kabak borani, Künefe, Kömbe, Krebiç, Taş Kadayıf, Kabak tatlısı....
kokereç çekesi vardı bnce senin canınınO kadar şey yazdın ne alaka şimdi kokoreç çok yiyesim geldi
Vallahi şuan yemeğe geldim hazırlıyorlarkokereç çekesi vardı bnce senin canının
Canım gorumceni tebrik ederiz insan kendini tuhaf hissediyor inşallah en yakın zamanda sen de müjdeni alırsıngörümcemin hamilelik haberini aldım kızlar. insan nasıl düşüneceğini bilemiyor. Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun ne diyeyim
inşallah canımVallahi şuan yemeğe geldim hazırlıyorlar
Canım gorumceni tebrik ederiz insan kendini tuhaf hissediyor inşallah en yakın zamanda sen de müjdeni alırsın
afyt bal olsun şekerimmmmVallahi şuan yemeğe geldim hazırlıyorlar
Canım gorumceni tebrik ederiz insan kendini tuhaf hissediyor inşallah en yakın zamanda sen de müjdeni alırsın
Kesinlikle canımoohoo sayılamayan daha bi sürü lezzetttt
Doktor banada bu takviyeyi verdi klomenden rahim duvarin incelmesin diye soyledi netten arastiriorm pek bilgi yok siz kullandinizmi faydasini gordunuzmuKızlar doktor redostım diye ilaç verdi bu ne işe yarıyor hiç bilgi bulamadım bununşa ilgili tutunmayla ilgili dedi ama bilemedim doktorumada güveniyorum
Tenk yu beybiafyt bal olsun şekerimmmm
Ayyy Ohhh çok şükür gelsin bebiklerrrrr hiç korkma bizde korkuyorduk ama bak önünde en güzel örnekleriz çok güzel olucak herşeyKızlar sonunda regli oldum ama bi yandan korku bi yandan heyecan bastı LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Ayyy beklenen haber geldi çattı sonundaaaa kuzum o korku dediğin heyecanın artık herşey birkaç gün sonra harika olacakkkKızlar sonunda regli oldum ama bi yandan korku bi yandan heyecan bastı LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Canım benim kırmızıları görene kadar umut hep vardırEki Görüntüle 2808018 arkadaşlar çatlama iğnesinin 12. Günü sizce Umut var mı
Bebeğim iğne etkisi midir ondan emin olamadım hayırlısı inşallahCanım benim kırmızıları görene kadar umut hep vardır
Canım bu silik çizgiler bende o kadar çok oldu ki belirgin halde görmeden hayatta inanamam o konuda psikolojim bozulduBebeğim iğne etkisi midir ondan emin olamadım hayırlısı inşallah
Çok haklısın tatlım bu konuda işte insan durduramıyor kendiniCanım bu silik çizgiler bende o kadar çok oldu ki belirgin halde görmeden hayatta inanamam o konuda psikolojim bozuldu
İnşallah canım ya inşallah bende alırım o haberi Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahAyyy Ohhh çok şükür gelsin bebiklerrrrr hiç korkma bizde korkuyorduk ama bak önünde en güzel örnekleriz çok güzel olucak herşey
İnşAllah canım yaa inşallah bende alırım o haberi bana tavsiyeleriniz var mıAyyy beklenen haber geldi çattı sonundaaaa kuzum o korku dediğin heyecanın artık herşey birkaç gün sonra harika olacakkk