- 12 Ocak 2021
- 240
- 198
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.581
Hellooo nasılsınız kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hellöğğ tatlım biz iyiyiz sen nasılsınHellooo nasılsınız kızlar?
Kız bebeleri öyle vurdulu kırdılı şeylerle korkutmaHiç öyle bir deneyimim olmadı canım pcos da değilim ama yumurtan grlişmiyorsa bunu bir ilaç takviyesiyle Dr unun takip etmesi gerekir. O da adetin 2.-3. günlerinde başlanır Max adetin 14. Gününe kadar sürer sonra kontrollü çatlatılır ve ilişki olur. Seninki gibi doğal seyri takip, çok uzun da sürebilir pcos da ve hergün de gerekebilir. Belirsiz bir süreç o.
Herşey yolunda canım inşallah yarın güzel haberler alacaksın
Canım soğuk süt elma mide ağrısına iyi geliyor. Baharatlı saçlalı şeylere bir müddet ara versen daha iyi hissedersin bence
Hoşgeldin fıstık biz iyiyiz sen nasılsın
Çok şükür ceylan öldü. İyice sıkmıştı beni. Baharla evlenir şimdi Hızır 82739262837. Karısı olacakKız bebeleri öyle vurdulu kırdılı şeylerle korkutma
Hiç bakmadım bugüne kadarÇok şükür ceylan öldü. İyice sıkmıştı beni. Baharla evlenir şimdi Hızır 82739262837. Karısı olacak
Yeni bölüm başlıyor ya ben başladığı anda acaba bir sonraki bölümde ne olacak diye düşünüyorumHiç bakmadım bugüne kadar
İsmen bilmiyorum bende ama Senem çelik ile mi evlenecek simdiÇok şükür ceylan öldü. İyice sıkmıştı beni. Baharla evlenir şimdi Hızır 82739262837. Karısı olacak
Yok kız Sanem öldü pelin akil ile evlenecek hani var ya bepantol reklamında ikizlerin anası o işteİsmen bilmiyorum bende ama Senem çelik ile mi evlenecek simdi
İyidir kuzum aynı. yumurtlama gördüm bugün ben de 12. Günde şaşırdım hatta test yapmayacaktım erken daha diye akıntı olunca yaptım çıktı işte ama o kadar bıkkın ve yorgunum ki hiçbir şey yapasım yokHiç öyle bir deneyimim olmadı canım pcos da değilim ama yumurtan grlişmiyorsa bunu bir ilaç takviyesiyle Dr unun takip etmesi gerekir. O da adetin 2.-3. günlerinde başlanır Max adetin 14. Gününe kadar sürer sonra kontrollü çatlatılır ve ilişki olur. Seninki gibi doğal seyri takip, çok uzun da sürebilir pcos da ve hergün de gerekebilir. Belirsiz bir süreç o.
Canım soğuk süt elma mide ağrısına iyi geliyor. Baharatlı saçlalı şeylere bir müddet ara versen daha iyi hissedersin bence
Olsun kuzu 2 dk değerlendiriver bir bakarsın vesile olurİyidir kuzum aynı. yumurtlama gördüm bugün ben de 12. Günde şaşırdım hatta test yapmayacaktım erken daha diye akıntı olunca yaptım çıktı işte ama o kadar bıkkın ve yorgunum ki hiçbir şey yapasım yok
Canımcım dün değerlendirdik yarın değerlendirme olur artık eşim her gün istemiyor doktor da günaşırı dedi zaten daha çatlama olmamış yarın olur heralde nasip artık 1 senedir yumurtlama oluyo değerlendirme ama boş çıktı hepsi ümidim gitti resmen eskiden nasıl da heyecanla beklerdim sevinirdim yumurtlama görünce ama bu sefer yok yanii sıfırOlsun kuzu 2 dk değerlendiriver bir bakarsın vesile olur
Allah hayırlısını versin inşallah canım işte böyle boşverince olur derler inşallah sen de böyle stressizken senin de olur bu ayCanımcım dün değerlendirdik yarın değerlendirme olur artık eşim her gün istemiyor doktor da günaşırı dedi zaten daha çatlama olmamış yarın olur heralde nasip artık 1 senedir yumurtlama oluyo değerlendirme ama boş çıktı hepsi ümidim gitti resmen eskiden nasıl da heyecanla beklerdim sevinirdim yumurtlama görünce ama bu sefer yok yanii sıfır
Aaaa sadece fragmanlari izleyerek bile şaşırdım buna cidden biliyorum evet ikizleri aşırı tatlı maşallahYok kız Sanem öldü pelin akil ile evlenecek hani var ya bepantol reklamında ikizlerin anası o işte
Yaa bilmiyordum bunu kuzu teşekr ederm dün kimyon içtim annem yaptı ama banamısın demedi sanki tam gögüsüm ün altına öküz oturmuş gibi agırıyor birde gece ve sabah hafiften bulantılarım başladı midem şimdi reaksiyon gösteriyor galibaBalli serbet ic canimm
Çok tüketmiyorum aslında ama bi kaç gün sade takılıyım en iyisi kuzu biraz bulantılarım başladı gece de oluyor uykumdan uyarıyo bni geçiyor sonra ama biraz belli zmnda zorluyorHiç öyle bir deneyimim olmadı canım pcos da değilim ama yumurtan grlişmiyorsa bunu bir ilaç takviyesiyle Dr unun takip etmesi gerekir. O da adetin 2.-3. günlerinde başlanır Max adetin 14. Gününe kadar sürer sonra kontrollü çatlatılır ve ilişki olur. Seninki gibi doğal seyri takip, çok uzun da sürebilir pcos da ve hergün de gerekebilir. Belirsiz bir süreç o.
Kız nasıl tüketmiyosun şihhıl mahşi yedin akşam demekki miden sinyal veriyor bu ara sade takılmakta fayda var.Çok tüketmiyorum aslında ama bi kaç gün sade takılıyım en iyisi kuzu biraz bulantılarım başladı gece de oluyor uykumdan uyarıyo bni geçiyor sonra ama biraz belli zmnda zorluyor
kuzu o bana göre baharatlı değilKız nasıl tüketmiyosun şihhıl mahşi yedin akşam demekki miden sinyal veriyor bu ara sade takılmakta fayda var.
Mideni yorma kuzuş .kuzu o bana göre baharatlı değil