Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar hayırlı hafta sonları ☺ dün kontrolüm vardı yumurta daha küçükmüş doktor iğnenin dozunu yükseltti pazartesi tekrar çağırdı. Bu ay niye bilmiyorum içimde hiç umut yok akşamları erkenden uyuyorum kendimi toparlayamadım adetten sonra 😞 bizi bizden en iyi anlayan yok. Çok sevdiğimiz insanlar bile bizim yolumuzdan geçmediyse dedikleri çok bos geliyor. Buraya iyi ki yazmışım iyi geldi aynı derttaslarla konuşmak 🙏🏻💕
Gunaydın canım yasamayan ne bilsin
Teselli etmeyi bırak sanki bilerek konuyu acıyolar canımız yansın diye bi arkadasım vardı cok yakın benim olmadıgını biliyodu kendi de evlendi 4 aylıkken hamile kaldı bir naz bir havalar , ne zaman gelse ee sen naptın cocuk işini hastaneye gitmedin mi derdi sanki hastaneye gidince kundaklayıp cocuk veriyolardı elime nelerrr nelerr duydugum lafların haddi hesabı yok

Masallah canim. Rabbim sifasini igneleri vesile kilarak gonderdi. Hadi gecmis olsun olsun 😘
çok sağol kuzum inan ok dr kotydumki anlatamam o acıyı siziyi kivraniyodum resmen suan tam iyi degilsemde iyyim çok şükür bu akşam son ignem var e tane karistirip vuruyor 1 toz 2 sulu çok yakıyor ama bata faydali

Gunaydın canım yasamayan ne bilsin
Teselli etmeyi bırak sanki bilerek konuyu acıyolar canımız yansın diye bi arkadasım vardı cok yakın benim olmadıgını biliyodu kendi de evlendi 4 aylıkken hamile kaldı bir naz bir havalar , ne zaman gelse ee sen naptın cocuk işini hastaneye gitmedin mi derdi sanki hastaneye gidince kundaklayıp cocuk veriyolardı elime nelerrr nelerr duydugum lafların haddi hesabı yok
Allahim hiç kimseye aratmasın hayırlı evlat versin insallah 🙏🏻 ☺️

Bence hamilesin ayni belirtileri yasadim
Ay inşallah rabbim herkese fırsat versin içinde de bana. Göğüslerim taş gibi oldu benim el vurulmuyor ya hani bacağını açarsın ya sağa sola sonra kasık bölgen yürürken batar ağrır aynen öyle. Belimde ara ara şiddetli vuruyor normalde adet belirtim benim karnım ve midemin ağırmasıdır

Canım kim “su gibi akıntım var, sanki wc sonrası yeterince kurulanmamışım gibi ıslaklık oluyor” diyorsa hamile kalıyor inş sen de hamilesindir
Ay inşallah ikizlerin güzel annesi. Haşa sizden çok özür diliyorum iç çamaşırıma su akmış gibi yuvarlak lekeler görüyorum. Bir de idrarımda bir tuhaflık var çok özür diliyorum ama çok sık çıkıyorum üşütsem beyaz olur ama beyaz değil idrarım

Ay inşallah rabbim herkese fırsat versin içinde de bana. Göğüslerim taş gibi oldu benim el vurulmuyor ya hani bacağını açarsın ya sağa sola sonra kasık bölgen yürürken batar ağrır aynen öyle. Belimde ara ara şiddetli vuruyor normalde adet belirtim benim karnım ve midemin ağırmasıdır
Canım gögsünün ucunda baloncuklar olustu mu ve meme ucu kalınlasıyo benim de belirtim oydu

Canım gögsünün ucunda baloncuklar olustu mu ve meme ucu kalınlasıyo benim de belirtim oydu
Yok hayır baloncuklar olmadı bugün 12. Gün iğneden sonraki ama benim memelerim çok küçüktür normalde üşüyüp büzüşünce ucu Çıkar şuan ucu normalde de duruyor şiş taş gibi ve sıcak

Ben de
yıllık evliyim çocuğum olmadı. Eşimde de normal değerler. 3 ay önce Laparoskopi oldum tüpler açıldı şükür. Bugün kontrole gittim Amh sonuçlarım güzel, doktor bana dedi ki gebeliği hızlandıralım, 1 ay sonra adetin 2.günü gel sana bir ilaç vericez yumurtaları biz çatlatacaz bakalım sağlıklı çatlıyo mu dedi.
Kızlar ben bir ay önce doktoraa ovülasyon günü gittiğimde, yumurtan çatlamış demişti. E yumurta sayım da normal. Peki öyleyse doktor bana neden çatlatma iğnesi yapmak istedi? Doktor da çok ünlü bir doktor. Onunla tekrar görüşemem izne çıkacak. Size sorayım dedim. Bu iğne bana zarar verir mi? Aşılama falan yok. Sadece ovülasyon şeysi yapacaz dedi. İsmini unuttum. 🙄😣🙄
Canım korkma adetin 2. Veya 3. Günü gidiyosun yumurtalarına bakıyor tahlillerini yapıyor. Yumurta yeterliyse yumurta geliştirici vermeyecek. Verse de vermese de yumurta takibi yapacak. Yeterli olgunluğa geldiğindr çatlatma iğnesi verecek ve sana yumurtanın çatlayacağı saatlerde ilişki önerecek böylece gebe kalma şansını arttıracak. Yumurtanın ne zaman çatlayacağını bilirsen kontrol sende olur çünkü

Kızlar günaydın acil bakar mısıniz lütfen? Bugün adetin 9. Günü gonal f 150 lik ten 7tane vurundum 15 yumurtam oluşmuş bugünkü kontrolde. Doktor E2 istedi tekrar. Ama 15 tane çok fazla ne olacak sizce? Tüp bebeğe dönüştürebilir miyiz? Cetrotide ilacindan da bahsetti
Canım 15 çocuğa hamile kalmazsın merak etme :) bu durumlarda benim bildiğim uygulama yapılmıyor çünkü yumurta sayısı çok ama tabiki dr un ne derse ona güveniyorsan uygulaman faydana olur.

Günaydın kizlar hayırlı hafta sonları ☺ dün kontrolüm vardı yumurta daha küçükmüş doktor iğnenin dozunu yükseltti pazartesi tekrar çağırdı. Bu ay niye bilmiyorum içimde hiç umut yok akşamları erkenden uyuyorum kendimi toparlayamadım adetten sonra 😞 bizi bizden en iyi anlayan yok. Çok sevdiğimiz insanlar bile bizim yolumuzdan geçmediyse dedikleri çok bos geliyor. Buraya iyi ki yazmışım iyi geldi aynı derttaslarla konuşmak 🙏🏻💕
Canım neden umudunu kesiyorsun ki nefes alıyorsak hiçbirşey bitmiş demek değildir. Umudunu kesme Allah a güven 👍🏻

Ay inşallah ikizlerin güzel annesi. Haşa sizden çok özür diliyorum iç çamaşırıma su akmış gibi yuvarlak lekeler görüyorum. Bir de idrarımda bir tuhaflık var çok özür diliyorum ama çok sık çıkıyorum üşütsem beyaz olur ama beyaz değil idrarım
Bu her iki söylediğin şey de belirti canım. Ama tabi adetin geçip de test yapmadan bilmek imkansız bazen birebir belirtiler yaşayıp negatif görebiliyoruz

Günaydın kızlar. İyi haftasonları diliyorum hepinize. Eşim işte bugün, anneme kahvaltıya gittim, şimdi de ders çalışayım diye fakülteye geldim. Tabi derse başlamadan burayı ziyaret etmesem olmazdı :-) Şayet bu ay kist erir de 2. aşılamaya başlarsak fakültenin vize sınavlarına denk geliyor. Gözetmenlik görevlerim çok oluyor. Kontrollere gitmem zor olur diye rapor almayı düşünüyorum. Ama durumum erken belli olmadığı için idareye rapor işini de söylemedim. Bu ara onun stresini yaşıyorum maalesef.

Günaydın kızlar. İyi haftasonları diliyorum hepinize. Eşim işte bugün, anneme kahvaltıya gittim, şimdi de ders çalışayım diye fakülteye geldim. Tabi derse başlamadan burayı ziyaret etmesem olmazdı :-) Şayet bu ay kist erir de 2. aşılamaya başlarsak fakültenin vize sınavlarına denk geliyor. Gözetmenlik görevlerim çok oluyor. Kontrollere gitmem zor olur diye rapor almayı düşünüyorum. Ama durumum erken belli olmadığı için idareye rapor işini de söylemedim. Bu ara onun stresini yaşıyorum maalesef.
Allah işini gücünü rast getirsin inşallah ☺ bazen engel görünüyor ama ummadığın an da yol açılıyor hakkında hayırlısı neyse o olsun ☺

Yok hayır baloncuklar olmadı bugün 12. Gün iğneden sonraki ama benim memelerim çok küçüktür normalde üşüyüp büzüşünce ucu Çıkar şuan ucu normalde de duruyor şiş taş gibi ve sıcak
Tamam canım Allah ın izniyle hamişşin bence benim en büyük belirtim buydu ve sende diger belirtiler de var insallah vardır ve saglıkla hayırla alırsın kucagına

Selam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir, Rabbim hasta olanlara şifa, bebek bekleyenler için hayırlı evlat, hamile olanlara da sağ salim Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,ben yine dayanamayıp bugün de evde olduğu için idrar testi yaptım, pazartesi kan vericem, inşallah ben de umduğuma kavuşurum 😓 iğneden sonra 14. Günü bugün

Eklentiler

• IMG_20191109_121907.jpg
    IMG_20191109_121907.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 50
Back