Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elhamdulillah iyiyim canim. Simdi isyerine dogru yoldayim. C.tesi gunu calismaktan nefret ediyorum. Hele bide hava karanlik oluyor ya uyandigimizda artik her gun kalkmak iskence olacak 😔 sen napiyorsun nasilsin?
Allah kolaylık versin canım. Bende nefret ederdim cumartesileri aklama kadar iş yerinde pineklemekten.
İyiyim bende çok şükür. Azcık boğaz ağrım var yuktunamıyorum ama geçer. Bal tarçın karabiber yapıyorum rahatlatıyor 🤗
Hayirli kandiller arkadaslar bulantidan kusmaktan hic biseye baksmiyorum annemdeyim full yatiyorum
Canım ya 😔😔 anneciğin iyi gelir şimdi sana inşallah bulantıların geçer bir an önce
Canım sana da güzel hafta sonları diliyorum. İnşallah güzel haberler aldığımız bir hafta sonu olur.
Çok sağol canım benim. Evet güzel haberler gelsin bekliyoruz duyunca motive oluyoruz 🥰🥰
Günaydın kızlar. İyi haftasonları diliyorum hepinize. Eşim işte bugün, anneme kahvaltıya gittim, şimdi de ders çalışayım diye fakülteye geldim. Tabi derse başlamadan burayı ziyaret etmesem olmazdı :-) Şayet bu ay kist erir de 2. aşılamaya başlarsak fakültenin vize sınavlarına denk geliyor. Gözetmenlik görevlerim çok oluyor. Kontrollere gitmem zor olur diye rapor almayı düşünüyorum. Ama durumum erken belli olmadığı için idareye rapor işini de söylemedim. Bu ara onun stresini yaşıyorum maalesef.
Canım şimdiden bunun stresine girme akışına bırak birazcık. Vücudunu harap etme boş yere. Kist eriyip gider umarım hemen ve aşılamana başlarsın🤲🤲

Selam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir, Rabbim hasta olanlara şifa, bebek bekleyenler için hayırlı evlat, hamile olanlara da sağ salim Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,ben yine dayanamayıp bugün de evde olduğu için idrar testi yaptım, pazartesi kan vericem, inşallah ben de umduğuma kavuşurum 😓 iğneden sonra 14. Günü bugün
Amin canım tebrik ederim

Selam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir, Rabbim hasta olanlara şifa, bebek bekleyenler için hayırlı evlat, hamile olanlara da sağ salim Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,ben yine dayanamayıp bugün de evde olduğu için idrar testi yaptım, pazartesi kan vericem, inşallah ben de umduğuma kavuşurum 😓 iğneden sonra 14. Günü bugün
Ayy çizgi var var valla inşallah hadi. İğn2nşn etkisi geçmiştir artık bu hamilelik çizgisi . Kanda da çıkar inşallah güzel haber verirsin bizlere 🤗🤗

İki gündür ovu böyle çıkıyor ama pik değil tabiki döngünün 31. Günü

Eklentiler

• IMG_20191109_133522.jpg
    IMG_20191109_133522.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kızlar. İyi haftasonları diliyorum hepinize. Eşim işte bugün, anneme kahvaltıya gittim, şimdi de ders çalışayım diye fakülteye geldim. Tabi derse başlamadan burayı ziyaret etmesem olmazdı :-) Şayet bu ay kist erir de 2. aşılamaya başlarsak fakültenin vize sınavlarına denk geliyor. Gözetmenlik görevlerim çok oluyor. Kontrollere gitmem zor olur diye rapor almayı düşünüyorum. Ama durumum erken belli olmadığı için idareye rapor işini de söylemedim. Bu ara onun stresini yaşıyorum maalesef.
Aynı şey benim de başıma gelmişti. Doktorun aşılamaya çağırdığı gün izmire uçmam gerekti toplantım vardı ama gitmedim izin kullandım. Bu işler zaman istiyor kuzucum

Ayy çizgi var var valla inşallah hadi. İğn2nşn etkisi geçmiştir artık bu hamilelik çizgisi . Kanda da çıkar inşallah güzel haber verirsin bizlere 🤗🤗
Yaa inşallah yaa aksini düşünmek istemiyorum , pazartesiyi iple çekiyorum,her ay hayal kırıklığı yüzünden sevinmek bile beni korkutuyor

Hamilesin canım hamilesinnn 🤩🤩🤩

Cnm silik değil evet ama pik de değil adet günü geçince mi çok koyu olması gerekiyor lh de t nin ama işte salı kan verdim negatifti geç döllenme olabilir mi ya da yeni yumurtluyorum 🧐😔🤷
Ben ovü testini yumurtlama zamanlarında ve hamileyken koyulaşır diye biliyorum. Seninle bi ara takip etmiştik 2 kere pik yakalamıştık. Adetin geçmesiyle beraber pik koyuluğu filan kalmamıştı. Ama şimdi koyu. Dream1988 Dream1988 de de böyle koyu çıktı. Allah yanıltmasın inşallah sanki var birşeyler :KK9:

Ben ovü testini yumurtlama zamanlarında ve hamileyken koyulaşır diye biliyorum. Seninle bi ara takip etmiştik 2 kere pik yakalamıştık. Adetin geçmesiyle beraber pik koyuluğu filan kalmamıştı. Ama şimdi koyu. Dream1988 Dream1988 de de böyle koyu çıktı. Allah yanıltmasın inşallah sanki var birşeyler :KK9:
Evet aynen cnm bklm bekliyorum salı eşim yine yola gidiyor insAllah vardır da güzel bir sürpriz yapabilirm

Back