- 26 Mart 2018
- 28.453
- 127.973
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.341
He ya bizimki pek kıymetliHerşeyiniz de gizli saklı be kardeşim![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya bizimki pek kıymetliHerşeyiniz de gizli saklı be kardeşim![]()
Ay hadi inşallahhhEvet aynen cnm bklm bekliyorum salı eşim yine yola gidiyor insAllah vardır da güzel bir sürpriz yapabilirm
Daha da göremedimbenim de ovu testlerinde hiç koyu olmuyor canım nedense. ama yumurtlama da sorun yok dedi doktor. anlamış değilim
Böyle lh testi mi var sanki gebelik testi gibi görünüyor seninki niye kağıt gibiLh değil mi ordakilerin hepsi cnm
Ovulasyon onlar canım gebelik değil kiAdetinin 29. Gününde gebelik testi pozitif görünmüyor mu sanki
evet canım saatli de denedim. Hatta hem takvime hem de ağrı ve akıntıma göre yumurtlama bildiğim günlerde üst üste belirli saatlerde yaptığımda bile silik kalıyor çizgi. belki testimle alakalıdır. Laboquick çoklu almıştımSaatlere dikkat ediyormusun ben gördüm aslında ama hemen arkasından adet olmuştum soğan kürü yapıyodum
Kaç günde bir adet oluyosun canımmsenOvulasyon onlar canım gebelik değil ki
ben o tek kişi olabilirimAyy inşallah dediğiniz gibidir tek bı kişi kalmadan hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız umarım,hepinize çok dua ediyorum,bebislerimize Rabbim sağlık sıhhat versin.annelik çok ağır yük daha rahmet düşmeden heyecan sıkıntı sorumluluk her türlü duyguyu aynı anda yaşıyorsun
İnş canımyapmadgn günde yumurtlama olmamıştır belki cnm dhaa yumurtlama olmamış olabilir devam et teste İnsAllah pik olur
31 günde ama 4 aydır düzensizleştiKaç günde bir adet oluyosun canımmsen
Kız sana sıra geliyo artık sen o olamazsın sıralamada yukarlardasınben o tek kişi olabilirim![]()
Benimki de ondan hatta dur göndereyimevet canım saatli de denedim. Hatta hem takvime hem de ağrı ve akıntıma göre yumurtlama bildiğim günlerde üst üste belirli saatlerde yaptığımda bile silik kalıyor çizgi. belki testimle alakalıdır. Laboquick çoklu almıştım
Canım adetten hemen önce yumurtlayan kadınlar yok değil ama regle 2 gün kala koyulaşmaya başlamışsa bebiş de olabilir. Umarım bebişin seninledir31 günde ama 4 aydır düzensizleşti![]()
Dün gebelik yaptım yoktu canımCanım adetten hemen önce yumurtlayan kadınlar yok değil ama regle 2 gün kala koyulaşmaya başlamışsa bebiş de olabilir. Umarım bebişin seninledir
Anam bu testlerin hepsinde çift çizgi mi var nasıl bi test bu bu kadar yumurtluyor olamazsın tavuk değiliz nihayetindeBenimki de ondan hatta dur göndereyim
Evet canım normal pr yok :) 3. Aydan sonra hafiflerKızlar 5. Haftada bulantı yasıyan var mı herseyden tiksindim yemek yiyemiyorum afedersiniz yedigimi de cıkarıyorum normal mi bu kadarlıkken bulantı olması
Kız yok yumurtlama kop koyu olması lazım buda sadece 10.10.2019 da var bakAnam bu testlerin hepsinde çift çizgi mi var nasıl bi test bu bu kadar yumurtluyor olamazsın tavuk değiliz nihayetinde
Ben hiç koyu çizgi göremiyorum. Ama adetim de düzenli. Demek ki utangaç, kendini göstermeyen cinstenKız yok yumurtlama kop koyu olması lazım buda sadece 10.10.2019 da var bak