Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CAnım kanama bitmiş gözükmüyo ama simdi de kese uzun ince yuvarlak degil diyo pazartesi yuvarlaktı simdi neden böle oldu elim ayagım tutmuyo basım dönüyo işteyim kimseye belli edemiyorum bugun biter mi 😢😢😢
Canım benim arkadaşımada dr öyle demişti. Kese bozulmuş diye. Kız kürtaj masasına yatmış damar yolu bile açılmış son anda bakıyolar kese düzelmiş. O yüzden kendini umutsuzluğa kaptırma dua et bol bol

Merhaba kızlar ,Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Ben de salı günü aşılama oldum. Doktorum 2 gün sonra yani dün için ilişki dedi ama olamadı. Bugün deneyelim diyoruz. Sizce ihtimali kaçırdım mi tutmamış mıdır ne diyosunuz :110:
:110: merhaba.. güzel dilekleirn için amin diyorm öncelikle. keşke dünü değerlendirseymişsiniz. bu çok önemli bi durum çünkü. dakikalarla yarışmak gibi.. gerçi aşılama olmuşsun.. hayırlısı olsun. Rabbim ol derse olur inşallah

:110: merhaba.. güzel dilekleirn için amin diyorm öncelikle. keşke dünü değerlendirseymişsiniz. bu çok önemli bi durum çünkü. dakikalarla yarışmak gibi.. gerçi aşılama olmuşsun.. hayırlısı olsun. Rabbim ol derse olur inşallah
Çok teşekkür ederim evet benimde kafama çok takıldı ama mümkün olmadı. İnşallah Rabbim ol demiştir:dua:

Aşılamadan sonra günü aşırı ilişki önerdiler. Eşimin duyarsızlığı yüzünden dün olmadı. Aşılamadan sonra 5 karış suratla geziyor. Bütün acıyı stresi ben çekiyorken, bu kadar çabalıyorken adamın zerre çabası yok. Gerçekten yoruldum. Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.
Canım ya benimde dün olması gerekiyodu doktor aşılamadan 2 gün sonra olsun dedi ama eşim sağolsun dışarı cıktı gece geç geldi. Hepsi mi böyle bu erkeklerin yoksa bizimkiler mi böyle anlamadım. Ben de dünden beri sinir küpüyüm.

Canım ya benimde dün olması gerekiyodu doktor aşılamadan 2 gün sonra olsun dedi ama eşim sağolsun dışarı cıktı gece geç geldi. Hepsi mi böyle bu erkeklerin yoksa bizimkiler mi böyle anlamadım. Ben de dünden beri sinir küpüyüm.
C Capanin Gururu Teyom M mervesun Rabbim gönlünüze göre versin. Bu süreç biraz alıngan biraz kırılgan yapıyor bizleri. onlar ancak bebeği kucaklarına aldıkları zaman hissediyorlar baba olduklarını. biz ise doğustan bu hissi taşıyoruz. o nedenle bizim kdr hassas olmalarını beklediğimizde hayal kırıklığı oluyor..

Maalesef hc birsey fayda etmiyorb🤧 limon suyi iciyorum o biraz .
Evet agzimda bisey varken sikinti yok sonrasi fena 😋
ay canım arkadaşım ya :) çok tatlısın bebişlerin hayırlı uğurlu olsun
Ne kadar ümitsizdin şimdi bir o kadar mutlusun
Bekledin bekledin Allah ikiz verdi ne mutlu sana :)

İlişkinin zamanlı olmasını sevmiyor bence erkekler ödev gibi oluyor onlara ☺️

Canım be
Canım benim arkadaşımada dr öyle demişti. Kese bozulmuş diye. Kız kürtaj masasına yatmış damar yolu bile açılmış son anda bakıyolar kese düzelmiş. O yüzden kendini umutsuzluğa kaptırma dua et bol bol
canım içime su serptin sagol demek düzelme olasılıgı var insallah düzelir kese kalbimiz atar saglıcakla alırım kucagıma Allah kimseyi ne evlatsızlıkla ne de evladıyla sınamasın

LaRisaCca LaRisaCca cnm benim bata son bı kaç gün var eğlencesine resmen test yapıyom eş yolda cunki değerlendiremezdik zaten tahmini bat hafta sonu bilemedim hafta başı bugün suya da dikkat etmeden yaptgm lh testim böyle adett olacam eminim ona cunki göğüs agr var sivilcelerim çıktı her adet öncesi olduğu gibi kasık karın ağrım spor yaptığım için ondan da kaynaklı gerçi bı gebelik testi yapsam mı ki ama gerçi salı günü kan verdim negatifti 🧐🙄😃

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-08-18-28-28-48.png
    Screenshot_2019-11-08-18-28-28-48.png
    68,6 KB · Görüntüleme: 34
İlişkinin zamanlı olmasını sevmiyor bence erkekler ödev gibi oluyor onlara ☺
Herhalde :-)Emri vaki yapılıyormuş bi de öyle diyo
İlişkinin zamanlı olmasını sevmiyor
C Capanin Gururu Teyom M mervesun Rabbim gönlünüze göre versin. Bu süreç biraz alıngan biraz kırılgan yapıyor bizleri. onlar ancak bebeği kucaklarına aldıkları zaman hissediyorlar baba olduklarını. biz ise doğustan bu hissi taşıyoruz. o nedenle bizim kdr hassas olmalarını beklediğimizde hayal kırıklığı oluyor..
Çok haklısın canım 2 kat daha duygusal oluyoruz onlar da biraz daha fazla anlayışlı olsalar keşke

Kızlar selam, ben bu ay 2. Tedavimi oldum klomen ve ovitrelle ile ama doktorun dediği hiçbir tarihte birlikte olmadık. İğneden önceki gece iğne günü ve iğneden iki gün sonra. 36. Saat ilişki olmadı yani. Ama bu ay ilkine göre farklı belirtiler var. Kasıklarım çok ağrıyor bugün karnım o kadar şişti ki sanki 5 aylık hamileyim. Su gibi akıntım oluyor. Bugün 11. Günüm iğneden sonraki. Test yapmadım Çarşamba günü bat zamanım. Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum. Ama ilk tedaviden farklı belirtiler şüpheye düşürdü beni hiç umudum yoktu

LaRisaCca LaRisaCca cnm benim bata son bı kaç gün var eğlencesine resmen test yapıyom eş yolda cunki değerlendiremezdik zaten tahmini bat hafta sonu bilemedim hafta başı bugün suya da dikkat etmeden yaptgm lh testim böyle adett olacam eminim ona cunki göğüs agr var sivilcelerim çıktı her adet öncesi olduğu gibi kasık karın ağrım spor yaptığım için ondan da kaynaklı gerçi bı gebelik testi yapsam mı ki ama gerçi salı günü kan verdim negatifti 🧐🙄😃
Canım bi kaç gün bekle yine de kimdi hatırlamıyorum ovü. Testi koyu çıktı gebelik negatifti . İnşallah bebişin seninledir kuzum 🤗

Kızlar selam, ben bu ay 2. Tedavimi oldum klomen ve ovitrelle ile ama doktorun dediği hiçbir tarihte birlikte olmadık. İğneden önceki gece iğne günü ve iğneden iki gün sonra. 36. Saat ilişki olmadı yani. Ama bu ay ilkine göre farklı belirtiler var. Kasıklarım çok ağrıyor bugün karnım o kadar şişti ki sanki 5 aylık hamileyim. Su gibi akıntım oluyor. Bugün 11. Günüm iğneden sonraki. Test yapmadım Çarşamba günü bat zamanım. Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum. Ama ilk tedaviden farklı belirtiler şüpheye düşürdü beni hiç umudum yoktu

Bence hamilesin ayni belirtileri yasadim

Canım kim “su gibi akıntım var, sanki wc sonrası yeterince kurulanmamışım gibi ıslaklık oluyor” diyorsa hamile kalıyor inş sen de hamilesindir

Back