- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.281
Bekle bakalım biraz daha şimdi kafan da rahat ya bebek için özel bişe yapmıyosun herşey olabilirAynen bekliycem cnm zaten en uzun dongumu baz alicam bu sefer
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle bakalım biraz daha şimdi kafan da rahat ya bebek için özel bişe yapmıyosun herşey olabilirAynen bekliycem cnm zaten en uzun dongumu baz alicam bu sefer
Aynen kocacim haftaya yine yola gidiyor ya ayrılık baya üzüyor bi o kadar da özlem oluyor ya farklılık iyi geliyor bu ara düşünmeye fırsat kalmıyor hiç biseyiBekle bakalım biraz daha şimdi kafan da rahat ya bebek için özel bişe yapmıyosun herşey olabilir![]()
Canım üzülme bebeğin görünmesi yakındır. Doktor kalp atışı ve bebeği görmek için bizi 7. Haftada çağırmıştı. Aksama olabiliyor çünkü. Anne adayının morali bozuluyor. Buna mahal vermemek için. Sen de göreceksin inşallah kalbini de duyacaksın içini ferah tut bugün mevlid kandili bol bol dua etCanım be
canım içime su serptin sagol demek düzelme olasılıgı var insallah düzelir kese kalbimiz atar saglıcakla alırım kucagıma Allah kimseyi ne evlatsızlıkla ne de evladıyla sınamasın
Özlemli bekleyişlerin sonu güzel oluyorAynen kocacim haftaya yine yola gidiyor ya ayrılık baya üzüyor bi o kadar da özlem oluyor ya farklılık iyi geliyor bu ara düşünmeye fırsat kalmıyor hiç biseyigünler çabuk geçiyor beklmek dhaa kolay
Allah razi olsun canim darisi isteyen herkese . Su anda ne uyku var ne bisey mide bulantisi full dayanamayacagim galiba gidecegm acile napicam blmiyorum cok sukur bu gunleri de gordumay canım arkadaşım ya :) çok tatlısın bebişlerin hayırlı uğurlu olsun
Ne kadar ümitsizdin şimdi bir o kadar mutlusun
Bekledin bekledin Allah ikiz verdi ne mutlu sana :)
Elhamdulillah iyiyim canim. Simdi isyerine dogru yoldayim. C.tesi gunu calismaktan nefret ediyorum. Hele bide hava karanlik oluyor ya uyandigimizda artik her gun kalkmak iskence olacakKızlar nasılsınız
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom
Dream1988
SaNeM_1985
olite
rengarenk44
ve diğer kızlarrr
Herkese mutlu haftasonları diliyorumhayırlı kandilleriniz olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
![]()
Sikma canini tatlim. Sen duani et kismeti varsa zaten gelecek bebisin. Yoksa da istersen rahmknjn agzina kelepce tak o dusecek bir yolunu bulur. Yer gok dua ustune duani eksik etmeKIzlar bi üzücü haber de benden kanama kalmamış ama kesem yamuk gözüküyo yuvarlak degil pazartesi gittigim de böle degildi 10 gün sonra gel dedi nasıl geccek bana o 10 gün yine hayal kırıklıgı
Masallah canim. Rabbim sifasini igneleri vesile kilarak gonderdi. Hadi gecmis olsun olsunkızlar iğneler çok iyi geliyor suan sadece boynum ve bogazim agiriyor atesim yok tutremem gecti tüm vucut agrim geçti
İğne tedavisi için ilk adetin 3. Günü mü gidiliyor benim gecen ay kist olduğu için başlamadı bu aya çağırdı yardım edin kızlarİnşallah olur canım @Ahenfatma herhangi bir engel var mı sende ve ya eşinde ? Ben çok korkuyorum. 4. iğnem olacak ovitrelle olarak ama aşılamada ilk. umarım bu defa olur da bebişlerimize kavuşuruz
Canım bende iğne tedavisine bu ay başladım 3. Gün gittim o gün başladım igneye deİğne tedavisi için ilk adetin 3. Günü mü gidiliyor benim gecen ay kist olduğu için başlamadı bu aya çağırdı yardım edin kızlar
Kist gitmemişse yine mi yapmayacak pcos um daCanım bende iğne tedavisine bu ay başladım 3. Gün gittim o gün başladım igneye de
Kızlar nasılsınız
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom
Dream1988
SaNeM_1985
olite
rengarenk44
ve diğer kızlarrr
Herkese mutlu haftasonları diliyorumhayırlı kandilleriniz olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
![]()
Kist olunca benim doktorum tedaviye devam etmiyor. Ama benim kistım ilaçtan oluşan bir kistti sizin ki pcostan olansa eğer benim arkadaşım pcos kistler i var ama tedavisiz hamile kaldı engel değil ama ilaçla tedavide engel oluyor sanırım.Kist gitmemişse yine mi yapmayacak pcos um da![]()
Dua edin banada kızlarKist olunca benim doktorum tedaviye devam etmiyor. Ama benim kistım ilaçtan oluşan bir kistti sizin ki pcostan olansa eğer benim arkadaşım pcos kistler i var ama tedavisiz hamile kaldı engel değil ama ilaçla tedavide engel oluyor sanırım.
İnşallah kuzum o kalp atışını duysam dünyalar benim olacak cok dua ettim dğn hepimiz için , Allah büyük artık suan 5+5 iz 10 gün sonra gel dedi tabi benim adet tarihim belli degil doktor ultrasyonda keseyi gördü pazartesi 5 haftalık dediCanım üzülme bebeğin görünmesi yakındır. Doktor kalp atışı ve bebeği görmek için bizi 7. Haftada çağırmıştı. Aksama olabiliyor çünkü. Anne adayının morali bozuluyor. Buna mahal vermemek için. Sen de göreceksin inşallah kalbini de duyacaksın içini ferah tut bugün mevlid kandili bol bol dua et
Dogru sölüyosun canım ilk duydugumda cok kötü oldum yani tansiyonum düştü migrenim tuttu ama sonra toparladım benim kötü olmam bebege de yansıyo simdilik Sabır Şükür DuaSikma canini tatlim. Sen duani et kismeti varsa zaten gelecek bebisin. Yoksa da istersen rahmknjn agzina kelepce tak o dusecek bir yolunu bulur. Yer gok dua ustune duani eksik etme