Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle bakalım biraz daha şimdi kafan da rahat ya bebek için özel bişe yapmıyosun herşey olabilir
Aynen kocacim haftaya yine yola gidiyor ya ayrılık baya üzüyor bi o kadar da özlem oluyor ya farklılık iyi geliyor bu ara düşünmeye fırsat kalmıyor hiç biseyi günler çabuk geçiyor beklmek dhaa kolay

Canım be

canım içime su serptin sagol demek düzelme olasılıgı var insallah düzelir kese kalbimiz atar saglıcakla alırım kucagıma Allah kimseyi ne evlatsızlıkla ne de evladıyla sınamasın
Canım üzülme bebeğin görünmesi yakındır. Doktor kalp atışı ve bebeği görmek için bizi 7. Haftada çağırmıştı. Aksama olabiliyor çünkü. Anne adayının morali bozuluyor. Buna mahal vermemek için. Sen de göreceksin inşallah kalbini de duyacaksın içini ferah tut bugün mevlid kandili bol bol dua et

ay canım arkadaşım ya :) çok tatlısın bebişlerin hayırlı uğurlu olsun
Ne kadar ümitsizdin şimdi bir o kadar mutlusun
Bekledin bekledin Allah ikiz verdi ne mutlu sana :)
Allah razi olsun canim darisi isteyen herkese . Su anda ne uyku var ne bisey mide bulantisi full dayanamayacagim galiba gidecegm acile napicam blmiyorum cok sukur bu gunleri de gordum

Ben de
yıllık evliyim çocuğum olmadı. Eşimde de normal değerler. 3 ay önce Laparoskopi oldum tüpler açıldı şükür. Bugün kontrole gittim Amh sonuçlarım güzel, doktor bana dedi ki gebeliği hızlandıralım, 1 ay sonra adetin 2.günü gel sana bir ilaç vericez yumurtaları biz çatlatacaz bakalım sağlıklı çatlıyo mu dedi.
Kızlar ben bir ay önce doktoraa ovülasyon günü gittiğimde, yumurtan çatlamış demişti. E yumurta sayım da normal. Peki öyleyse doktor bana neden çatlatma iğnesi yapmak istedi? Doktor da çok ünlü bir doktor. Onunla tekrar görüşemem izne çıkacak. Size sorayım dedim. Bu iğne bana zarar verir mi? Aşılama falan yok. Sadece ovülasyon şeysi yapacaz dedi. İsmini unuttum.

KIzlar bi üzücü haber de benden kanama kalmamış ama kesem yamuk gözüküyo yuvarlak degil pazartesi gittigim de böle degildi 10 gün sonra gel dedi nasıl geccek bana o 10 gün yine hayal kırıklıgı
Sikma canini tatlim. Sen duani et kismeti varsa zaten gelecek bebisin. Yoksa da istersen rahmknjn agzina kelepce tak o dusecek bir yolunu bulur. Yer gok dua ustune duani eksik etme

Günaydın kizlar hayırlı hafta sonları dün kontrolüm vardı yumurta daha küçükmüş doktor iğnenin dozunu yükseltti pazartesi tekrar çağırdı. Bu ay niye bilmiyorum içimde hiç umut yok akşamları erkenden uyuyorum kendimi toparlayamadım adetten sonra bizi bizden en iyi anlayan yok. Çok sevdiğimiz insanlar bile bizim yolumuzdan geçmediyse dedikleri çok bos geliyor. Buraya iyi ki yazmışım iyi geldi aynı derttaslarla konuşmak

İnşallah olur canım @Ahenfatma herhangi bir engel var mı sende ve ya eşinde ? Ben çok korkuyorum. 4. iğnem olacak ovitrelle olarak ama aşılamada ilk. umarım bu defa olur da bebişlerimize kavuşuruz
İğne tedavisi için ilk adetin 3. Günü mü gidiliyor benim gecen ay kist olduğu için başlamadı bu aya çağırdı yardım edin kızlar

Kist gitmemişse yine mi yapmayacak pcos um da
Kist olunca benim doktorum tedaviye devam etmiyor. Ama benim kistım ilaçtan oluşan bir kistti sizin ki pcostan olansa eğer benim arkadaşım pcos kistler i var ama tedavisiz hamile kaldı engel değil ama ilaçla tedavide engel oluyor sanırım.

İnşallah kuzum o kalp atışını duysam dünyalar benim olacak cok dua ettim dğn hepimiz için , Allah büyük artık suan 5+5 iz 10 gün sonra gel dedi tabi benim adet tarihim belli degil doktor ultrasyonda keseyi gördü pazartesi 5 haftalık dedi

Sikma canini tatlim. Sen duani et kismeti varsa zaten gelecek bebisin. Yoksa da istersen rahmknjn agzina kelepce tak o dusecek bir yolunu bulur. Yer gok dua ustune duani eksik etme
Dogru sölüyosun canım ilk duydugumda cok kötü oldum yani tansiyonum düştü migrenim tuttu ama sonra toparladım benim kötü olmam bebege de yansıyo simdilik Sabır Şükür Dua Beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…