Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@damlacik88 iğne olduğu ay kullanmıştı ben yaptığımda iğnem yoktu o ay. Adetten sonra yumurtlamadan önce istediğin zaman yapabilirsin ama yaptıktan sonra 2. Kere yapacaksan arada ilişki olmayacak. İlişki olduktan sonra buhara oturmak eğer oluşan bir döllenmr varsa düşüğe sebep olabilir.

Canım bugün adanaya gittik. Ultrason kontrolümüzde bir bebek gayet sağlıklı görünüyorken diğer bebekte tribloidi görüntüsü vardı. Ne demek tribloidi 1 yumurtanın 2 sperm tarafından döllenmesi. Yani genetik bozukluk ifade eden bir görüntüsü vardı. Burun kemiğini göremedi dr. Kalbi normalden hızlı atıyor ve başı vücuduna göre büyük dedi. Cvs denilen bir dna testi var. Anne karnından girip bebekten doku örneği alınarak dna kromozom incelemesi yapılıyor ve kesin sonuç veriyor bu test. Yaptırdık. 2 gün sonra test sonucu çıkacak fakat genetik bozukluk olmasa bile bebekte yüksek ihtimalle anormallik olduğu gözleniyormuş. Bu tip bebekler anne karnında ölürmüş doğsa bile birkaç ay yaşarmış. Eğer anne baba rıza gösterirse bir iğne ile bebeğin kalbini durduruyorlar ve spontan düşük yapılması bekleniyor. Allah büyük. Yeri göğü yaradan bunu verdiyse vardır bir hayır. Kimimiz canımızla kimimiz malımızla kimimiz evladımızla sınanacağız benim imtihanım evladımla. Ne gelirse başım üstüne. Şuan aşırı depresyondayım işlem yapıldığı için ağrım da çok. Eve yeni geldik . Biraz odama kapanıp ağlayıp uyuyacağım. Dualarınızı eksik etmeyin. İyi gclr. @damlacik88 @MiyavKedi @Rabiagunes @asli1993 :KK61:
offff derinden okuyup icimin yandigini hissettim ama allah büyük elbet bununda hayri vardir 2 sperm dollemis yumurtayı ondan genetik bozukluk olmus öyle anladim seni kUzum rabbim yat ve yardimcin olsun çok ama çok zor bir karar senin için ağla acilirsin dualarim seninle ve bebeklerinle rabbim hangisi hayırlı ise senin icin ve bebekler icin onu naisp etsin sıra versin bu güzel mübarek kandil günü yuzusuyu hurmetine

Kızlar sabah ılıskı oldu aksam catlasa bıle yarın aksama yasarmı bıdaha anca yarın 11 gıbı gece olur

Eklentiler

• F2262050-D595-4011-AFB5-DF2AF1446187.jpeg
    F2262050-D595-4011-AFB5-DF2AF1446187.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar çatlatma iğnesi nden sonra yaptığım testler,11 Kasım'da kan testi yapicam hala gitmeyen iki çizgi var, umutlanmak istemiyorum,kan testini bekliicem
Çatlama iğnesinden sonra en erken 14gün sonra yap. Ve kan testi yap. Şu aletlere güvenmiyorm. Çok yanıltıcı olabiliyr. 14 günden önce de hem kanda hem alette yanlış sonuc alabilirsin

Kızlar çatlatma iğnesi nden sonra yaptığım testler,11 Kasım'da kan testi yapicam hala gitmeyen iki çizgi var, umutlanmak istemiyorum,kan testini bekliicem
14. Günden sonra test yapın bence herkesin bünyesi farklı ilaç atılmamış olabilir. Ben ignenin 17. Günu adet oluyorum genelde. biraz bekleyin az daha sabır ☺️

Back