Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insalalh canim inslalah
Acele etme hic bisey icin. Sakin kalmaya calis ve Rabbimin hayirli mubarek bir evlat vermesi icin dua et. Tahlil falan cokta kafana takma. Seni daha cok strese sokar. Eni sonu zaten öğreneceksin. Zamanının cogunu dua ederek ve yasin okuyarak gecirmeye calis

aynen bende öyle dusunuyorim kuzum çok tanışmaya fazla stres etmemeyi düşünüyorum zaten dedigin gibi varsa et yada geç cikacaktir

Canım dış gebelikte beta hcg artışı orantısız oluyor. Sen bunları kafana takma çok stres yapıyosan 2 gün sonra bir kan verip artışına bakabilirsin. Zaten kese gözükünce sıkıntında kalmaz

Baktim kuzum artisim cok guzel 2 gunde 3 kata yakin artti. 1049 du 2 gun sonra 2950 iyi degil mi vallla deli olcam ya hamile kalana kadar neler yasadim doktorun bir lafiyla coktum yarin gitcem artik doktora baksin bakalim insallah guzel haberler veririm

aynen bende öyle dusunuyorim kuzum çok tanışmaya fazla stres etmemeyi düşünüyorum zaten dedigin gibi varsa et yada geç cikacaktir
Ayy canım yaa inşallah doğrudur, hamile olanlar buradan herkes için hamile ayrılması adına çok dua edin ya yeni hamile topikleri altında görüşmek nasıp olsun

Ayy canım yaa inşallah doğrudur, hamile olanlar buradan herkes için hamile ayrılması adına çok dua edin ya yeni hamile topikleri altında görüşmek nasıp olsun
Zaten sizi bekliyoruz topik açıcaz Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlerinize inşallah

Çook iyi maşallah hiç stres yapılacak birşey yok. Kafanı bunlarla doldurma dr un ağız alışkanlığından demiştir belkide sonuçta onların mesleği bu. Hepimiz sırtımızı sıvazlayacak üzülme bak şu şu sebeplerle olmadı bu ay ya da herşey çok güzel dahada güzel gidecek bundan sonra korkacak bişe yok diyecek dr lar istiyoruz ama malesef mümkün değil

Günaydın canım benim iyiyiz ben ve bebişlerim çok şükür . Yani hissettiğim bu. İnsanın içi korku doluyor. Birden hiçbir problem hissetmiyorken o kadar kanama olunca şuan iyiyim ama acaba içimde hissetmediğim şeyler oluyor mu diye korkuyor insan rahim tipim ve ikiz gebelikten dolayı doktorum yokken beni muayene eden doktor hedefimizin 29. Hafta olduğunu söyledi ama inşallah daha uzun dönem görebilirim

Biraz erken olacak ama öylesi daha iyise öyle olmalı. Bence o konuda stres yapma. Önemli olan üçünüzün de iyi olması. Hamile kalanlar var sanırım, inşallah artar sayı.

Biraz erken olacak ama öylesi daha iyise öyle olmalı. Bence o konuda stres yapma. Önemli olan üçünüzün de iyi olması. Hamile kalanlar var sanırım, inşallah artar sayı.
Çoğumuz hamilelik haberimizi aldık çok şükür ve tüm canım kız arkadaşlarım da en kısa zamanda güzel haberler verecekler inancım tam Dilerim en yakın zamamda senin de güzel haberin gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…