Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben kan testi yaptırdığımda bana 10 un üzerinde olması gerekiyor denmişti. Bu sebeple böyle söylüyorum. @damlayla89 un 5 çıkmıştı ama gebe değildi mesela.
bana 5 demişlerdi ondan ay ne bileyim işte bizimki de bir umut elim sürekli karnımda bir varmış gibi hissediyorum bir yokmuş gibi. yarın sabahtan yapayım ben bakalım ne çıkacak 14. güne kadar yaparım yoksa da yoktur. rabbim sağlık ve ömür versin hepimize

Her zaman söylüyorum, ben de hep buna inandım, sen de inan lütfen. Biliyorum beklemek zor ama hepimiz bir gün anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. Bunu lütfen unutma.

Her zaman söylüyorum, ben de hep buna inandım, sen de inan lütfen. Biliyorum beklemek zor ama hepimiz bir gün anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. Bunu lütfen unutma.
sen iyi ki varsın rabbim sana uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin çocuklarının her anına şahit ol. torununun çocuğunu gör :) umarım bende size müjdeli haberi veririm

sen iyi ki varsın rabbim sana uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin çocuklarının her anına şahit ol. torununun çocuğunu gör :) umarım bende size müjdeli haberi veririm
Yaaa şuan çok duygulandım Bu hormonlar beni mahfetti. Ne güzel insansın. Ben inanıyorum, sen de umudunu yitirme, vakit yakındır. Olmuyorsa güzelleşiyordur. Bak ben istedim bir göz Rabbim verdi iki göz

Yaaa şuan çok duygulandım Bu hormonlar beni mahfetti. Ne güzel insansın. Ben inanıyorum, sen de umudunu yitirme, vakit yakındır. Olmuyorsa güzelleşiyordur. Bak ben istedim bir göz Rabbim verdi iki göz
sen hamilelikte duygusalsın ben sürekli sulugözüm iş hariç. gün içerisinde işle ilgili kötü bir şey yaşıyorum. sıkıyorum kendimi. akşam yatağa girince ağlıyorum Rabbim hepimize yardım etsin. ne hayatlar görüyorum ben bir bilseniz. çok şükür bu günümüze

sen hamilelikte duygusalsın ben sürekli sulugözüm sende çok güzel bi insansın bana çok yardımcı oldun bu dönemde Allah bin kere razı olsun. gün içerisinde işle ilgili kötü bir şey yaşıyorum. sıkıyorum kendimi. akşam yatağa girince ağlıyorum Rabbim hepimize yardım etsin. ne hayatlar görüyorum ben bir bilseniz. çok şükür bu günümüze

Canım hayırlısı olsun. İnşallah adetten sonra yükselir diye bekleyelim. Bende adeti bekliyorum.

Bende bebe battaniyesi öreceğim canım belki vesile olur....ayrica aşırı gaz sorunum var kasiklarim ve belime ağrı giriyor normalde bu kadar olmazdı ağrıların göğüslerim bile açıma ya başladı normalde adete 1 hafta kala açıma ya başlardı bakalım aşılamaya göre 2 gün sonra adet olması lazım bekliyecegim

aa eline sağlık eminim çok güzel olacaktır. M MiyavKedi pisi pisi ben de diyorum bunun sesi neden çıkmıyor

Yook sakın ağlama. stres hormonları salgılandığında gebe kalamıyoruz. gebelik hormonlarımız direk nakavt oluyor. Stres çok önemli sen platese herhangi bir el uğraşına filan başla. Aklını oyala muhakkak. Bizim işyerinde sürekli arabuluculuk sohbetlerini dinlediğim için ben de depresyona giriyorum. Sana hak veriyorum.

. arada bir size yazacak fırsat buluyorum akşam 6 ya kadar çalışıyorum sonra evet git ymek temizlik derken uyuyorum aslında yarın yapcam ben testi ya bakalım ne çıkacak size yazarım zaten hemen

Bir arkadaşıma bebek battaniyesi başladım canım yeni doğdu. En azından vakit geçiyor böylece. Sizi takip ediyorum ama. Bir de haftasonu olunca pek giremiyorum.
Doğru benim de eşimle dolu dolu vakit geçirdiğim tek zamanım pazar günleri pazarları pek bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…