- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay benimde cok agrim var ya doktor yumurtlamadan diyor ama anlamadim niye bu kadar alt karin agrim oldu bu ay ya bu arada cat ignem yarina kaldi. Bir tanesi dun catlamis yine igneyi beklemeden:) diger iki tanesi 17mm di yarin vurucaz ins... 1 er gun arayla iliski verdi hep
Ama agridan dolayi kafamda bintane soru mantar mi oldum acaba diyorum, enfeksiyon mu oldum diyorum. Idrar testi falan versem mi napsam.
Benimde çok şiddetli beyaz akıntım oldu siyah iç çamaşırım resmen beyaz oluyordu. 7. Ve 8. Günde özellikle oldu 9 da azaldı bugün 10. Gün nerdeyse hiç olmadıKızlar 1 haftadır devam eden akıntım iyice artmaya basladı ve dün aksam sanki sol kasıgıma 5 saniye arayla biri vuruyo gibi agrım vardı bugun de devam etti , eve geldim yine vardı beyaz akıntı , hadi adet olcam o yuzden oluyo desem adet olurken böyle olmam hamileyim desem hamileykende bu kadar cok akıntı gelmemişti işten cıkınca test aldım sabah yapıcam artık korkmaya basladım bi hastalık mı var diye doktora da gidemiyorum yeni başladım işe
Canım benim. Görümcemde hep test yapar ögrenir gebe oldugunu hep böyle cıkardı onun da ve gebe olurdu insalKızlarrr iyi akşamlar biliyorsunuz ben 4. Gümden itibaren düzenli gebelik testi yapıyorum. Kafayı yiyeceğim sabah yapıp çıkıyorum evden en fazla 5 dk bekleyebiliyorum eve geldim 8. Ve 9. Günlerde negatifti tek çizgiydi ama bugün 10. Gün çok hafif silik çıkmış. Size atayım görüntüsünü sizce neden böyle oldu? Gebelik olsa bile bu kadar erken çıkar mı? Ne diyorsunuz
İnşallah hepimiz gebe kalırız. Sadece kafamda şu oluştu ilacın etkisi olsa 9. Gün negatifken 10. Gün neden ikinci çizgi silik çıktı? Bir de 10. Günde idrara düşer mi gebelik? Kafamda resmen deli sorularCanım benim. Görümcemde hep test yapar ögrenir gebe oldugunu hep böyle cıkardı onun da ve gebe olurdu insal
Canım 2 güne bir katlanıyo. Degerlerİnşallah hepimiz gebe kalırız. Sadece kafamda şu oluştu ilacın etkisi olsa 9. Gün negatifken 10. Gün neden ikinci çizgi silik çıktı? Bir de 10. Günde idrara düşer mi gebelik? Kafamda resmen deli sorular
Öyle mi diyorsun inşallah vardır, yarın sabah kan testi vereceğim bakalım ne çıkacak rabbim hepimize fırsat versin kucaklarımızı boş çıkarmasınCanım 2 güne bir katlanıyo. Degerler
Aminnn çok teşekkür ederim rabbim sana da fırsat versin Rabbim bin kere razı olsunVer yarın varsa düşük de olsa bi deger cıkar canım cok dua edicem Rabbim hayırlı saglıklı evlat versin ,
Ay hadi inşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz.Öyle mi diyorsun inşallah vardır, yarın sabah kan testi vereceğim bakalım ne çıkacak rabbim hepimize fırsat versin kucaklarımızı boş çıkarmasın
İnşallah bende heveslendim bakalım inşallah kursağımda kalmaz. Rabbim herkesin içinde de benim yardımcım olsun Fırsat versinAy hadi inşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben halen kullanıyorum canım bir ümit....Kızlar ben iki gündür progestan fitili bıraktım nasılsa tutmadı diye. Sizler 14 gün boyunca adete kadar kullandınız mi?
Dün kullanmadım bugün de . Ay bilemedim şimdi ne yapsam kiBen halen kullanıyorum canım bir ümit....
doktor 16.gün bekle dedi herkesin idrar da gozukmeyebiliyormus
Hepimizden razı olsun canım dua edicem sanaAminnn çok teşekkür ederim rabbim sana da fırsat versin Rabbim bin kere razı olsun