- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.961
ŞUAN KAÇINCI GÜNÜNÜZ PEKİ?Bence test yapma , ben 11 . Günde kan testi yaptım negatif çıktı tüm ümidimi kaybettim hamilemiyim diye düşünmek daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞUAN KAÇINCI GÜNÜNÜZ PEKİ?Bence test yapma , ben 11 . Günde kan testi yaptım negatif çıktı tüm ümidimi kaybettim hamilemiyim diye düşünmek daha iyi
13 . Gün ama adetim gecikirse test yaparım yoksa yapmayı düşünmüyorumŞUAN KAÇINCI GÜNÜNÜZ PEKİ?
İğnenin 11. Günü dayanamayıp kan verdim beta HCG 1.5 çıktı
11. günde sonucun çıkması gerekmez mi? sizinki yükselir inşallahh13 . Gün ama adetim gecikirse test yaparım yoksa yapmayı düşünmüyorum
Cuma cumartesi benim de ağrılı geçti canım, dün agrılar bitti iyiyim.canım senle aynı gün vurulmuştk iğneleri. cumartesi-pazar günlerin nasıl geçti?
benim de aynısı oldu...Cuma cumartesi benim de ağrılı geçti canım, dün agrılar bitti iyiyim.
hiç bir belirtim yok amaYukselir belki dur hemen erken vermissn bosuna
Canım ben çatlatma iğnesinden sonraki 13. gün test yapmıştım ve aynı gün verdiğim kanda değerim 31 çıkmıştı. 11. gün çok erken kuzum. birşeyler varsa da görünmeyebilir. Biraz beklemen daha iyi olur bana kalırsaGünaydın ikizlerin güzel annesi benim yarın 11. günüm sence kan testi versem çıkar mı?
ben avukatım adliye tam karşımda bedavaya test yapabiliyorum ya her sabah verebilirim aslında ama bilemedim bir sana sorayım dedimCanım ben çatlatma iğnesinden sonraki 13. gün test yapmıştım ve aynı gün verdiğim kanda değerim 31 çıkmıştı. 11. gün çok erken kuzum. birşeyler varsa da görünmeyebilir. Biraz beklemen daha iyi olur bana kalırsa
Şundan dolayı söyledim. eğer 10'un altında bir değer çıkarsa henüz kanda yükselmemişse, "bu ay da mı olmadı ? Vay emeklerim boşa gitti !" modu olmasın diye Yoksa tartışmasız elinde iyi bir fırsat var. Tabiki karar senin. Moralim bozulmaz ,sabırlıyımdır dersen, hadi bir bak. belki güzel haber alırız sendenben avukatım adliye tam karşımda bedavaya test yapabiliyorum ya her sabah verebilirim aslında ama bilemedim bir sana sorayım dedim
Canım senin bebeklerin ikiz olduğu için mi erken çıktı acaba kafamda deli sorular adetin geçmesini bekleyecegimŞundan dolayı söyledim. eğer 10'un altında bir değer çıkarsa henüz kanda yükselmemişse, "bu ay da mı olmadı ? Vay emeklerim boşa gitti !" modu olmasın diye Yoksa tartışmasız elinde iyi bir fırsat var. Tabiki karar senin. Moralim bozulmaz ,sabırlıyımdır dersen, hadi bir bak. belki güzel haber alırız senden
İğne etkisi demek ki. Ugraşmalara, ağrılara sızılara değer inşallah Güzel haberler veririzbenim de aynısı oldu...
Ya neye şaşırıyorum biliyor musun ? Biz bu kadar denk getirmeye çalışırken millet çok ilgisiz bir günde o ay sadece 1 ilişki yaşamışken hamile kalıyor. Sonra da ben niye kafayı yedimBiz bu ay hiç değerlendiremedik sadece 36 saat sonra 2 defa tek ilişki oldu o yüzden çok üzülmemeye çalışıyorum
Aynen öyle canım ya. Bu kadar çabala millet kazara hamile kalıyor.Ya neye şaşırıyorum biliyor musun ? Biz bu kadar denk getirmeye çalışırken millet çok ilgisiz bir günde o ay sadece 1 ilişki yaşamışken hamile kalıyor. Sonra da ben niye kafayı yedim
inşallah canım benimmmİğne etkisi demek ki. Ugraşmalara, ağrılara sızılara değer inşallah Güzel haberler veririz
Sen nasıl oldun canım benim ? Daha iyi misiniz ?Aynen öyle canım ya. Bu kadar çabala millet kazara hamile kalıyor.
5 in üzeri hamilelik değil mi? ben daha önce yaptıklarımdan biliyorum. vallahi eşim ben oyalanayım diye kuş aldı. ona annecim diyorum moralim paramparça olur ben kendimi biliyorum da. 14. günü mü bekleyeyim yoksa kaçıncı gün yapsam ayyy bilemedim ki heyecan doruktaŞundan dolayı söyledim. eğer 10'un altında bir değer çıkarsa henüz kanda yükselmemişse, "bu ay da mı olmadı ? Vay emeklerim boşa gitti !" modu olmasın diye Yoksa tartışmasız elinde iyi bir fırsat var. Tabiki karar senin. Moralim bozulmaz ,sabırlıyımdır dersen, hadi bir bak. belki güzel haber alırız senden
Canım ben kan testi yaptırdığımda bana 10 un üzerinde olması gerekiyor denmişti. Bu sebeple böyle söylüyorum. Dream1988 un 5 çıkmıştı ama gebe değildi mesela.5 in üzeri hamilelik değil mi? ben daha önce yaptıklarımdan biliyorum. vallahi eşim ben oyalanayım diye kuş aldı. ona annecim diyorum moralim paramparça olur ben kendimi biliyorum da. 14. günü mü bekleyeyim yoksa kaçıncı gün yapsam ayyy bilemedim ki heyecan dorukta