- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.941
Hafi bakalım uğurlu topiğimize inşallah bir hamiş haberi daha gelsinAmin inşallah hamileysem ilk buradan paylasacammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafi bakalım uğurlu topiğimize inşallah bir hamiş haberi daha gelsinAmin inşallah hamileysem ilk buradan paylasacammm
Sabah bilgi verecem mutlakaHafi bakalım uğurlu topiğimize inşallah bir hamiş haberi daha gelsin ❤
Hayırlısı olsunİğnenin 11. Günü dayanamayıp kan verdim beta HCG 1.5 çıktı
Canım üzülme elbet vardır bunda da bir hayır Umudunu yitirme Rabbim en kısa sürede kucağının dolmasını nasip etsin inşallahİğnenin 11. Günü dayanamayıp kan verdim beta HCG 1.5 çıktı
Canım valla biz de bilemiyoruz ki Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeMasallah canim cok sevimli ya allah saglikla ikisinide kucagina almayi nasip etsin. Cinsiyetleri ne acaba :)
Malesef canım ikinci ciz gi çıkmadı erken mi yaptım bilmiyorum gogusler yeni açıma ya başladı dün aksam karın ağrısından uyuyamadım cok sık wc gittim normalde 1 hafta önce göğüs acısı olmaya başlar aşılamaya göre 2 gün sonra adet olmam lazım.. .hayirlis i diyorumEvet H Hivahivron gözümüz sende
Canım çok üzüldüm üzülmeni hiç istemem ama sanırım olmamış Dilerim yanılıyorumdur, yanılmıyorsam da en kısa sürede güzel haberler vermeni umarım.Malesef canım ikinci ciz gi çıkmadı erken mi yaptım bilmiyorum gogusler yeni açıma ya başladı dün aksam karın ağrısından uyuyamadım cok sık wc gittim normalde 1 hafta önce göğüs acısı olmaya başlar aşılamaya göre 2 gün sonra adet olmam lazım.. .hayirlis i diyorum
Yapacak birşey yok kısmetinizde bu ayda yokmuş gelecek aya bakacaz artık bunda da bir hayır vardirCanım çok üzüldüm üzülmeni hiç istemem ama sanırım olmamış Dilerim yanılıyorumdur, yanılmıyorsam da en kısa sürede güzel haberler vermeni umarım.
canım senle aynı gün vurulmuştk iğneleri. cumartesi-pazar günlerin nasıl geçti?Canım aynı gün vurulduk iğneleri. Ben de bu sabah vuruldum. Güzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah ya
Canım o çatlama ağrısı. 3 gün boyunca ilişki olacak. 1 hafta sonra gözlemle kendini kasıklarında batmalar ağrılar oluyor mu diyekızlar selam. cuma sabah çatlatma iğnesi olmştm. tam 36 saat sonra şiddetli ağrılarım oldu. baya kötü oldum filan. ortalama 1 gün sonra ağrılarım dindi. inşallah bu sefer hayırlısı ile ve sağlıkla tutmuşturrr
evet canım doktorum yazdı ztn günleri. ona göre ilerliyoruz :)Canım o çatlama ağrısı. 3 gün boyunca ilişki olacak. 1 hafta sonra gözlemle kendini kasıklarında batmalar ağrılar oluyor mu diye
Yumurta rahme 7-8 gün içinde varmış oluyor ve gömülmeye çalışıyor. Gömülme çalışmaları ağrı yapar. O zamanlarını iyi gözlemleevet canım doktorum yazdı ztn günleri. ona göre ilerliyoruz :)
evet canım, inş hissederim ve inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler hepimizinkiYumurta rahme 7-8 gün içinde varmış oluyor ve gömülmeye çalışıyor. Gömülme çalışmaları ağrı yapar. O zamanlarını iyi gözlemle
Günaydın ikizlerin güzel annesi benim yarın 11. günüm sence kan testi versem çıkar mı?Yumurta rahme 7-8 gün içinde varmış oluyor ve gömülmeye çalışıyor. Gömülme çalışmaları ağrı yapar. O zamanlarını iyi gözlemle
Bence test yapma , ben 11 . Günde kan testi yaptım negatif çıktı tüm ümidimi kaybettim hamilemiyim diye düşünmek daha iyiGünaydın ikizlerin güzel annesi benim yarın 11. günüm sence kan testi versem çıkar mı?