- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.681
Vajina iltihabıVajinit ne oluyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajina iltihabıVajinit ne oluyor acaba
Canım hepimiz oluyoruzdur burada önemli olan enfeksiyonun ya da iltihabım farkında olmayıp tedavi görmemiş olmak. Tedavi görüyorsak hemen dr a gidip problem olmaz. Sen hemen herşeyi yaptırmaya kalkma kuzum :)))Ya ben cok sistit olurdum idrar yolu enfeksiyonuda oldum cok kez tuplerime baktirsam mi offf
Dudak kuruluğum yok ama göğsüm değil ucu çok acıyor belimden böyle yanlarıma doğru ağrı vuruyor bir de yumurta sağda oluştu ancak sol kasıkta ağrı oluyor 2 gündürCanım orda resmen yol kazıma çalışması var :) tabiki ağrır. Bende tam o günlerde adet sancısı tipinde ağrılar oldu ama en büyük belirtim sırt ağrısı,dudak kuruluğu ve göğüs ucu acımasıydı. Düşünki önceki aylarda bunlar bende asla olmazdı o yüzden eşim bile tahmin edip gidip bana gebelik testi alıp gelmişti :))
:) bende ilk defa böyle bel agrisi oldu igneden sonraki bu günlerde. Uykum geliyor ara sira bas dönmesi ama cok hafif bunlar sadece bel agrisi ve batmalar cok. Adet sancisi gibi degil biraz daha farkli sanki. Bakalim insallah 4 güne kadar belli olurCanım orda resmen yol kazıma çalışması var :) tabiki ağrır. Bende tam o günlerde adet sancısı tipinde ağrılar oldu ama en büyük belirtim sırt ağrısı,dudak kuruluğu ve göğüs ucu acımasıydı. Düşünki önceki aylarda bunlar bende asla olmazdı o yüzden eşim bile tahmin edip gidip bana gebelik testi alıp gelmişti :))
Testlere baktın mı ikizlerin annesi sence 4. Gün silik 5. Gün çok belirgin 6. Gün silik olması bebeğimin olmadığı anlamına mı gelir niye böyle olduAmin canım hepimize inşallah
Canım dudak kuruluğu belirtisi aşılamada oluyor. Senin klomen tedavin vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bende önceden yani adet zamanı göğüs ağrısı olurdu ,şişerdi ama ucu acımadı hiç. Mesela işten geliyordum, sırtım zaten bi fiil ağrıyordu, ben sürekli masa başında oturmaktan mı diye düşünüyordum, yemek yapıncaya kadar sırt ağrısından belimi büküyordum eşim kolumdan tutup uzanmaya götürüyordu,masaj yapıyordu. Öyle bir sırt ağrısı oldu bende.Dudak kuruluğum yok ama göğsüm değil ucu çok acıyor belimden böyle yanlarıma doğru ağrı vuruyor bir de yumurta sağda oluştu ancak sol kasıkta ağrı oluyor 2 gündür
Canım çatlatma iğnesinden sonraki ilk günler pozitif çıkar sonra tek çizgi olur. 14. Gün test yaparsan kesin sonuç çıkarTestlere baktın mı ikizlerin annesi sence 4. Gün silik 5. Gün çok belirgin 6. Gün silik olması bebeğimin olmadığı anlamına mı gelir niye böyle oldu
Canim allah razi olsun senden herkeze yardim ediyorsun cevap veriyorsun allah saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah sanaCanım çatlatma iğnesinden sonraki ilk günler pozitif çıkar sonra tek çizgi olur. 14. Gün test yaparsan kesin sonuç çıkar
Peki 5. Gün bu kadar net olup 6. Gün silikleşmesi normal mi? Evet ben klomen tedavisi gördüm ilk denememCanım çatlatma iğnesinden sonraki ilk günler pozitif çıkar sonra tek çizgi olur. 14. Gün test yaparsan kesin sonuç çıkar
Ahh canım benim dilerim bunlar hep güzel haberlerin belirtisidir:) bende ilk defa böyle bel agrisi oldu igneden sonraki bu günlerde. Uykum geliyor ara sira bas dönmesi ama cok hafif bunlar sadece bel agrisi ve batmalar cok. Adet sancisi gibi degil biraz daha farkli sanki. Bakalim insallah 4 güne kadar belli olur
Benim rahim iltihaplanma olduğu soylenildi ama.bunun için bi tedavi verilmedi çünkü yumurtalarım olgunlasmisti aşılamaya geçildi.. .bu ay hamile değilsem acı aci elma yağı kullanmayı düşünüyorum akintim yok ama vajinal koku var rahatsız edici acaba ise yarar miEvet beyaz kremsi akıntım olmuştu hala da nadiren kıvamlı bir akıntım oluyor. Yalnız düşük ve ya kürtajdan sonrali genital takip çok önemlidir. Enfeksiyon,vajinit,mantar gibi rahatsızlıklara yakalanmamaya çalışın lütfen. Bazen yoğun geçirilen enfeksiyonlar tüplerde tıkanıklığa sebep olabilir bu da gebe kalmayı zorlaştırabilir. Umarım bu ay sağlıklı bir gebelik haberi alırsın
Canım Allah hepinizden razı olsun hepimize sağlıklı bir gebelim süreci sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Bizi bizden iyi kim anlar?Canim allah razi olsun senden herkeze yardim ediyorsun cevap veriyorsun allah saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah sana
Aminnn ❤Ahh canım benim dilerim bunlar hep güzel haberlerin belirtisidir
Canım sen soğan kürü yap gerisini boşver. Soğan resmen kadın rahmi için yaratılmış bir bitki. Dinle sen beni,tertemiz olacaksınBenim
Benim rahim iltihaplanma olduğu soylenildi ama.bunun için bi tedavi verilmedi çünkü yumurtalarım olgunlasmisti aşılamaya geçildi.. .bu ay hamile değilsem acı aci elma yağı kullanmayı düşünüyorum akintim yok ama vajinal koku var rahatsız edici acaba ise yarar mi
Aminn canim. Evet öyle iyiki burasi var iyiki sizler varsinizCanım Allah hepinizden razı olsun hepimize sağlıklı bir gebelim süreci sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Bizi bizden iyi kim anlar?
Onu nasıl yapmamız gerekiyor onunda tadı iğrenç ama yapılmayacak birsey degilCanım sen soğan kürü yap gerisini boşver. Soğan resmen kadın rahmi için yaratılmış bir bitki. Dinle sen beni,tertemiz olacaksın
Evet canım normal . İğne etkisinden çift çizgi görünüyor iğne etkisi geçince negatife dönüyor hcg değeri yükseldikçe pozitif çıkıyor sonradan. Bu da gebelik varsa 14. Günü buluyorPeki 5. Gün bu kadar net olup 6. Gün silikleşmesi normal mi? Evet ben klomen tedavisi gördüm ilk denemem
1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlareklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir.Onu nasıl yapmamız gerekiyor onunda tadı iğrenç ama yapılmayacak birsey degil
Adetin 1.günümü başlayayım o zaman1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlareklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir.