- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.701
Bende geçen ay olumsuz aşılama olmuştu bu ay tekrar başladım tedaviye bu ay yumurta takibiyle devam edecez bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah cnmBende geçen ay olumsuz aşılama olmuştu bu ay tekrar başladım tedaviye bu ay yumurta takibiyle devam edecez bakalım
Canım sana dün akşam anlattım ya unuttun sanırım. Zaten böyle olması gerekiyor. Önce iğnenin etkisinden çift çizgi görünür ilk günler. İğnenin etkisi 10. - 11. gün geçer 14. gün test yapılır. eğer gebelik oluşmuşsa o zaman yapacağın test sana doğru sonucu verecek. Şuan herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Sanırım ilacın etkisi geçti bende. Ve olmadı bu sefer acayip umutsuzluğa kapıldım. 7. Günde çok hafif hayali gibi bir çizgi çıktı fotoğrafta gözüküyor mu bilmiyorum ama yarına o da giderEki Görüntüle 2541971
Canım hayırlı olsun inşallahhh 2 hafta sonra güzel sonuçlar duyarız sendenBen de biraz önce ovitrelle iğnemi oldum bakalım inşallah inşallah sonuç güzel olsun 19, 19, 21 mm 3 yumurta yeterli büyüklükte dedi. Çoğul gebelik riski var dedi, tabi hiç olmayabilir de kısmet dedi doktor. Şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyor dediğiniz gibi iğneyi hiççç hissetmedim bile
Yani klomen tedavisi mi olacak yoksa ultrasonla mı takip edip denk getirmeye çalışacaksınızBende geçen ay olumsuz aşılama olmuştu bu ay tekrar başladım tedaviye bu ay yumurta takibiyle devam edecez bakalım
Amin kuzum çok sağolCanım hayırlı olsun inşallahhh 2 hafta sonra güzel sonuçlar duyarız senden
inşallah dediğin gibidir çok moralim bozukCanım sana dün akşam anlattım ya unuttun sanırım. Zaten böyle olması gerekiyor. Önce iğnenin etkisinden çift çizgi görünür ilk günler. İğnenin etkisi 10. - 11. gün geçer 14. gün test yapılır. eğer gebelik oluşmuşsa o zaman yapacağın test sana doğru sonucu verecek. Şuan herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.
Canım ben aşılamanın 11. günü erken gebelik testi yapmıştım ve kanda da 30 küsür bişey çıkmıştı. Bence evde varsa erken gebelik testi sen de yapabilirsin.LaRisaCca gogsumun ucunde kahverengi benekler cikti, ucunun rengi degisti ve bugun belim cok agriyor. Sanki adet olacakmisim gibi. Bugun 12 gun asilamanin. Belirtilerimiz senle cok benziyor sence bende gebemiyimdir ?
Hayırlısı olsun canımkızlar adet oldummmm
Valla canım hepimizde böyle oldu sen farklıysan onu bilemiyoruminşallah dediğin gibidir çok moralim bozuk
Günaydın beybiiiGünayyyydınnnn kızlaaaar
Nasılsın kiz senin ikizler tek yumurta mi cift yumurta ikizi mi belli mi simdiGünaydın beybiii
Canım çift yumurta :) tamamen farklı iki bebek Allah ın izniyle. Canım sorma pazartesi kontrolümüz. Bazen kalp atışları gecikebiliyor ve 7. haftada 3. kese varsa ortaya çıkar diye doktorumuz bizi bayağı erteledi. Bir gittiğimde herşeyi görebilelim telaşlanmayalım diye. Geçmiyor bana zaman. Çok heyecanlıyım. Dilerim sağlıkla atan kalplerini duyabiliriz.Nasılsın kiz senin ikizler tek yumurta mi cift yumurta ikizi mi belli mi simdi
Doktorumla konustum biraz once. Bu belirtilerinizi gebelik var veya yok diye kesin sekilde cevaplayamayiz. Ayin 7 sinde cikacak sonuc disinda hicbir sonuca itibar etmeyin. Catlayan yumurtanizin yerinden salgilanan hormonlarin etkisi bu. Bu donemde hicbir belirti beklemiyoruz dediCanım ben aşılamanın 11. günü erken gebelik testi yapmıştım ve kanda da 30 küsür bişey çıkmıştı. Bence evde varsa erken gebelik testi sen de yapabilirsin.