Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar birkac yere yazdim kimse birsey demedi birde burda sorayim.

23 eylülde catlatma ignesi oldum bugün igneden sonraki 10. Gün 2 gündür belim agriyor bugün cok kötü agriyor hareket edemiyorum karnimin alt tarafina farkli batmalar oluyor bugün cok fazla.

Acaba bunlar gebelik belirtisimi ? Ilk defa bu kadar fazla oldu anlayamadim bende. Benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi aramizda ?
Inşallah hamilesindir

Sonucunu yazar mısın canım? Benim de haftaya salı günü kontrol var adetin 10. Günü olacak. Yumurtalar kaç mm olmuş acaba?

Cnm 10. Gun yeterli degil dedi 14-13 civari yumurtalar var benim igne pazartesiye kaldi o gun yeterli olur dedi bakalim ne olucak rahim de kalinlasmaya baslamis ama oda yeterli degilmis yani henuz. Pazartesi 14. Gunum olucak igne gunu hayirlisi ins. Ama ztn erken oldugunu tahmin ediyodum 10. Gun icin

Bnm çok kanamam oldu resmen adet gördüm diyebilirim progestan iğne ve hapa başladım kesede bozulma yok ve yukarda sebebi belli değil nedense. Canım sana sormak istediğim 5+3 de bebek kese içinde görünür mü ? Ben 5+3 de göremedim kese içinde bebeği
Canım 5. Ve ya 6. Haftada görünür. Sıkıntı yok yaklaşık 10 güne kadar daha görülebilir. Doktorunun da böyle söylemiş olması gerekir. Muhtemelen sana hastaneye yatış yapar ve keseyi sıklıkla kontrol eder serum tedavi filan verir. Psikolojini pozitif tut. Beslenmene dikkat et. İnşallah atlatacaksın bugünleri

Kizlar birkac yere yazdim kimse birsey demedi birde burda sorayim.

23 eylülde catlatma ignesi oldum bugün igneden sonraki 10. Gün 2 gündür belim agriyor bugün cok kötü agriyor hareket edemiyorum karnimin alt tarafina farkli batmalar oluyor bugün cok fazla.

Acaba bunlar gebelik belirtisimi ? Ilk defa bu kadar fazla oldu anlayamadim bende. Benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi aramizda ?
Canım tam bugünlerde yumurta rahme geldi ve gömülmeye çalışıyor ise ciddi sancı yapar. Bu gebelik belirtisidir ama gebe olduğunun kesin kanıtı değildir. Reglinin geçmesiyle kan testi yaptığında kesin sonucu öğrenecez. İnşallah gebesindir

Canım 5. Ve ya 6. Haftada görünür. Sıkıntı yok yaklaşık 10 güne kadar daha görülebilir. Doktorunun da böyle söylemiş olması gerekir. Muhtemelen sana hastaneye yatış yapar ve keseyi sıklıkla kontrol eder serum tedavi filan verir. Psikolojini pozitif tut. Beslenmene dikkat et. İnşallah atlatacaksın bugünleri
9 eylülde düşük yaptım iki üç gündür kremsi akıntım geliyor sizden gelmişmiydi ilk gebeligimde gelmişti benden ama adet sancısı olup adetim gelmemişti suan öle bişey yok

Cnm 10. Gun yeterli degil dedi 14-13 civari yumurtalar var benim igne pazartesiye kaldi o gun yeterli olur dedi bakalim ne olucak rahim de kalinlasmaya baslamis ama oda yeterli degilmis yani henuz. Pazartesi 14. Gunum olucak igne gunu hayirlisi ins. Ama ztn erken oldugunu tahmin ediyodum 10. Gun icin
Rabbim yardımcın olsun insallah saglıkla devam eder gebeliğin yasadıgın korkuyu anlıyorum ben keseyi bile göremeden düsürdüm doktorum cok strese soktu beni dış gebelik olabilir diye 2 güne bir alttan bakıyodu cok canım yanıyodu baksa bile göremezdiki zaten daha kandaydı bende cok stres yaptım cok pişmanım stres yapma sadece dua et

9 eylülde düşük yaptım iki üç gündür kremsi akıntım geliyor sizden gelmişmiydi ilk gebeligimde gelmişti benden ama adet sancısı olup adetim gelmemişti suan öle bişey yok
Evet beyaz kremsi akıntım olmuştu hala da nadiren kıvamlı bir akıntım oluyor. Yalnız düşük ve ya kürtajdan sonrali genital takip çok önemlidir. Enfeksiyon,vajinit,mantar gibi rahatsızlıklara yakalanmamaya çalışın lütfen. Bazen yoğun geçirilen enfeksiyonlar tüplerde tıkanıklığa sebep olabilir bu da gebe kalmayı zorlaştırabilir. Umarım bu ay sağlıklı bir gebelik haberi alırsın

Canım tam bugünlerde yumurta rahme geldi ve gömülmeye çalışıyor ise ciddi sancı yapar. Bu gebelik belirtisidir ama gebe olduğunun kesin kanıtı değildir. Reglinin geçmesiyle kan testi yaptığında kesin sonucu öğrenecez. İnşallah gebesindir
Insallah canim tesekkür ederim. Yumurta rahme yerlesirken bu kadar agri yaparmi ya bilmiyordum. Insallah belirtidir. Sende nasil agri olmustu baslarda ?

Tesekkür ederim cevabın için aklıma enfeksiyon da geldi bu zamana kadar yasamadım ama düşükten dolayı olabilir en iyisi doktora gözükmek , Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah

Kızlar selam şimdi size 4 5 ve 6. Günümün gebelik testini atacağım. Sanırım olmadı çünkü 5. Gün çok net çizgi çıktı bugün çizgi baya silikleşti çok moralim bozuk yukarıdan aşağıya 4,5 ve 6

Eklentiler

• E7549DC2-CCB8-4893-B5ED-501D27EFBF79.jpeg
    E7549DC2-CCB8-4893-B5ED-501D27EFBF79.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 46
Evet beyaz kremsi akıntım olmuştu hala da nadiren kıvamlı bir akıntım oluyor. Yalnız düşük ve ya kürtajdan sonrali genital takip çok önemlidir. Enfeksiyon,vajinit,mantar gibi rahatsızlıklara yakalanmamaya çalışın lütfen. Bazen yoğun geçirilen enfeksiyonlar tüplerde tıkanıklığa sebep olabilir bu da gebe kalmayı zorlaştırabilir. Umarım bu ay sağlıklı bir gebelik haberi alırsın

Ya ben cok sistit olurdum idrar yolu enfeksiyonuda oldum cok kez tuplerime baktirsam mi offf:KK43:

Insallah canim tesekkür ederim. Yumurta rahme yerlesirken bu kadar agri yaparmi ya bilmiyordum. Insallah belirtidir. Sende nasil agri olmustu baslarda ?
Canım orda resmen yol kazıma çalışması var :) tabiki ağrır. Bende tam o günlerde adet sancısı tipinde ağrılar oldu ama en büyük belirtim sırt ağrısı,dudak kuruluğu ve göğüs ucu acımasıydı. Düşünki önceki aylarda bunlar bende asla olmazdı o yüzden eşim bile tahmin edip gidip bana gebelik testi alıp gelmişti :))

X