- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
Bekleyiş zor gerçekten... Sizde ağrı devam ediyor mu?Kızlar ne alemdesiniz durumlar nedir sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bekleyiş zorluyor değilmii
10gün iğnenin etkisi sürüyormuş canım. 12-13.gün idrar testi yap dedi benim doktorum.Kizlar catlatmadan 9 gun sonra testim bole dunde boleydi sizinkiler ne durumda ne zman cift cizgi kayboluyor bilginiz varmi
Himm yarinda cizgi cikar o zman bakalim hayirlisi olsun10gün iğnenin etkisi sürüyormuş canım. 12-13.gün idrar testi yap dedi benim doktorum.
Hayırlısı canım, beklemek zor gerçekten...Himm yarinda cizgi cikar o zman bakalim hayirlisi olsun
Benim göğüslerim sızlıyor iki gündür yorulduğum da felan belim ağrıyor adetim 4 gün var daha bekleyişe devam ama çatlicam meraktan test yapsammı acabaBekleyiş zor gerçekten... Sizde ağrı devam ediyor mu?
Sen hangi gün olmuştun iğneni canım? Ben inşallah Çarşamba günü test yapmaya başlayacağımBenim göğüslerim sızlıyor iki gündür yorulduğum da felan belim ağrıyor adetim 4 gün var daha bekleyişe devam ama çatlicam meraktan test yapsammı acaba
25 Ekim de oldum canım yapayım mı ne dersinSen hangi gün olmuştun iğneni canım? Ben inşallah Çarşamba günü test yapmaya başlayacağım
Canım benim doktor 12-13.gün gibi yapabilirsin demişti, yarın sonraki gün deneyebilirsin. Ayy çok heyecanlandım25 Ekim de oldum canım yapayım mı ne dersin
İnşallah canım yaa inşallah hepimiz güzel haber alırızCanım benim doktor 12-13.gün gibi yapabilirsin demişti, yarın sonraki gün deneyebilirsin. Ayy çok heyecanlandıminşallah güzel haberler alırsın
Yaa adetim 9.da öncesinde varsa çıkar değilmiİnşallah canım yaa inşallah hepimiz güzel haber alırız
Ya benim adetim 12 Kasım, doktor 8 Kasımda test yapabileceğimi söyledi işte. Duruma göre kan testi de yaparız dediYaa adetim 9.da öncesinde varsa çıkar değilmi
Yine de emin olmak istiyorsan adet gününü bekle canımYaa adetim 9.da öncesinde varsa çıkar değilmi
Senin iğnene kaç gün oldu canımYine de emin olmak istiyorsan adet gününü bekle canım
Ben 27 Ekimde oldum iğnemi canım, bugün 9.gün bitti :)Senin iğnene kaç gün oldu canım
Ayy o zamn bende yarından sonra yapsam varsa çıkar bana Dr detaylı hiç bişey dememişti ya ne güzel senin Dr detaylıca söylemiş çok heyecanlandım çokkBen 27 Ekimde oldum iğnemi canım, bugün 9.gün bitti :)
Ben sormadan söyledi canım, çok memnunum doktorum her şeyi detaylı anlatıyorAyy o zamn bende yarından sonra yapsam varsa çıkar bana Dr detaylı hiç bişey dememişti ya ne güzel senin Dr detaylıca söylemiş çok heyecanlandım çokk
Benide çağırmadı canım direk test yaparsın inşallah hamile kalırsın o zaman gelirsin dediBen sormadan söyledi canım, çok memnunum doktorum her şeyi detaylı anlatıyor
Ama iğneden sonra yumurta çatladı mı diye bakmak için çağırmadı beni. Direkt testin gününü verdi.
İnşallah canımBenide çağırmadı canım direk test yaparsın inşallah hamile kalırsın o zaman gelirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?