Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
agrı yapmıyr ama snucta klomende catlatma ıgnesı de hormon, vucudunun dengesını bzar hormon almak o yuzden ysptrma zaten cok erken bu mudahskeler ıcın zamana bırak kendılıgınden olsn

Kizlar merhaba. Bende bugün ovitrelle vuruldum sabah. Ama klomen kulanmadım incir kuru yapmıstım. 18mm yumurtam vardi salı günü. Bugun vuruldum yarin aksam birliktelik yapmam gerekiyor. Agrısı smdiden başladı. Belim ağrıyor. Uzaniyorum dewamlı.. Sizlerde durum nedir ?

Ayrıca akşam progestana başlıcam. Bebgn rahat tutunabilmesi için. Rahim duvar kalınliğimi dr sorduğumda iyi dedi ama eger rahim duvarım inceyse oda progestan ile kalınlaş hemde. Inşaallah hayırli haberler alırım. 1 bucuk yildır bebk istiyoruz bizde..

Bende rahim duvarı inceliği de var. Çatlatma iğnesinden üç gün sonra başladım progestana. Sana kaç gün iç dedi doktorun?

Bu arada kızlar benim kasık bölgemde çok gerginlik var bugün, sol yumurtalığımda da çok ağrı var. Gelişen yumurta sol taraftaydı... Belime de vuruyor. Çok halsiz hissediyorum kendimi. Çok uykum var devamlı, uyku progestandan da olabilir. Bugün 6.günüm doldu bakalım acaba adet göreceğim için mi bu ağrı... Gerçi adete de daha 10gün var takvim uygulamama göre.

İnş. Hayırlı haberler alırız ben iğneyi vurulalı bir hafta oldu halen belim ve kasıklarım ağrıyor mide bulantısında cabası bebiş mi var hastamı olacam aklımda deli sorular

Bende rahim duvarı inceliği de var. Çatlatma iğnesinden üç gün sonra başladım progestana. Sana kaç gün iç dedi doktorun?
Gün soylemedi canım. Ama bat 20 ekim. 20sine kadar icerim galiba. Eğer adet olursam (inşaallah da olmam) rahim filmi ćektir dedi dr. Bende cektirmeyi düşünuyorum aslında.

20 ekim demisim 20 kasım kizlar. Son regl tarihm 20ekimdi. ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…