Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Kızlar ben sadece femara kullandim bunu da bugün yaptım ama siz ne düşünüyorsunuz?
IMG20240122195708.jpg

Kızlar benim bugün iğneden sonraki günü baz alırsam 10. Günüm sizce ilacın etkisi geçmiş midir ne zaman gebelik testi yapayim

Benimde bugün 13. Gün sürekli adet olacakmışım gibi bir halim var. Sabah regli oldum sandım ped koydum ama hala gelen giden yok. Üstüne birde ishal oldum. Sürekli uyuyakalıyorum. Ay test yapmaya korkuyorum. Bunlar belirti sayılır mı?

Benimde bugün 13. Gün sürekli adet olacakmışım gibi bir halim var. Sabah regli oldum sandım ped koydum ama hala gelen giden yok. Üstüne birde ishal oldum. Sürekli uyuyakalıyorum. Ay test yapmaya korkuyorum. Bunlar belirti sayılır mı?
Ben geçen sene gebe kaldığımda aynı belirtiler oldu birebir 🤭🤭

Evet bendede uyku ishal mide bulantısı olmustu hatta acilde ishalden dolayı kan aldılar tesadüf gebeliği ögrendik

Bilemiyorum ki canım Bende sadece göğüs hassasiyeti ve ara ara alt karinda ağrı ve batma oluyor inşallah belirttidir

X