- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Yapsan test bize de umut olur herhangi bir belirtin varmi
Canım çatlatma iğnesi oldun sen bebek yoksa bu kadar geçmemesi gerekirdi. Doktor Yumurtan çatlamış dedi mi sanaYok canım. Cumartesi sabaha karşı çok ağrım oldu dedim adet olcam kesin ağrı akşamüstü ne kadar devam etti ama olmadım. Test yapicam bugün canım sonucu yazarım
Canım çatlatma iğnesi oldun sen bebek yoksa bu kadar geçmemesi gerekirdi. Doktor Yumurtan çatlamış dedi mi sana
Anlıyorm canım hayırlısı olsun inşallahBir de benim yumurtam zaten istenen boyutta değildi belki de o yüzden geç çatladı
Test yaptırdın mi merak ettim durumunuYarın yapicam canım yarına kadar adet olmazsam
İdrar testi yaptım negatif canımTest yaptırdın mi merak ettim durumunu
Kaç gün oldu ben idrar testi adet geçene kadar yapmayacagim normalde bat 7 temmuz ama iğneden 14 gün sonra olursam 2 temmuzİdrar testi yaptım negatif canım
Kaç gün oldu ben idrar testi adet geçene kadar yapmayacagim normalde bat 7 temmuz ama iğneden 14 gün sonra olursam 2 temmuz
Benimde 14.gun beklemedeyim ama biliyorum olmadi bir-kac ay ara vereceğimİğneden sonra17. Gün bugün
Kan tahlili verdin mi belki kanda çıkar geç dollenmeyseBu şekilde kaç adet olan oldu mu ya da idrar da geç öğrenen acaba
Bazen iğne kist yapabiliyormuş. Bence gecikmeden doktora gidinBu şekilde kaç adet olan oldu mu ya da idrar da geç öğrenen acaba
Kan tahlili verdin mi belki kanda çıkar geç dollenmeyse
Insallah olumlu sonuç alirsin
Bazen iğne kist yapabiliyormuş. Bence gecikmeden doktora gidin
Bilmiyorum ki canım ben ağrı yapar mı. Bu ay bende vuruldum da ovitrelle netten araştırmıştım o zaman gördümKist olsa ağrım olmaz mı ? Ama tabi gidicem doktora kan baktirip emin olayim ondan sonra gidicem
Insallah hamilesindir canimKızlar 13. Gün kan vermiştim sonuç negatif. Bugün 18. Günüm adet olmadım doktor tarlusal al dedi ben yarında kan vericem tarlusal baslicam bugün test yaptım sanki silik bir çizgi var gibi geldi belki de psikolojik öyle gördüm sonradan belirdi dikkate almadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?